|
Nu esti logat.
Boli cu transmitere sexuala#1 2012-04-03 06:30:08
boli cu transmitere sexualasunt intr-o mare dilema. de curand, prietena mea (suntem impreuna de multi ani) a venit acasa si mi-a spus ca trebuie sa luam amandoi un tratament pentru ca si-a facut niste analize (avusese niste dureri la stomac) si fusese diagnosticata cu tricomonas. astfel ca tratamentul trebuia sa-l luam amandoi. nu prea aveam idee ce este chestia asta asa ca m-am informat. si am vazut ca boala se transmite prin contact sexual,rareori si altfel (prosop umed, folosit imediat dupa ce l-a folosit o persoana infectata, jucarii sexuale, etc). asta in conditiile in care ea imi spusese ca e posibil ca vreunul dintre noi sa fi luat microbul de pe la vreo toaleta. sincer sa fiu, am simtit ca e ceva in neregula, ca ma cam minte, de asta am si verificat. Offline #2 2012-04-03 14:28:33
Re: boli cu transmitere sexualaposteaza la unul din topicurile deja deschise, cum ar fi asta: http://forum.anticonceptionale.ro/t1025 … xuala.html si pe viitor foloseste functia de cautare inainte de a deschide subiect nou. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|