|
Nu esti logat.
Ovar marit avand continut neomogen#1 2012-04-03 18:42:05
ovar marit avand continut neomogenbuna, iata ca revin printre voi cu o nelamurire: mi-a iesit la ecografie ca ovarul drept este marit (53,6 mm) cu continut neomogen. Si nu stiu cum sa interpretez asta: este chist sau nu? trebuie sa imi fac griji despre aspectul ala neomogen sau nu? Ultima oara a fost editat de pink_pop (2012-04-03 18:44:20) viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #2 2012-04-04 10:40:26
Re: ovar marit avand continut neomogene posibil sa fi facut chistul (cred ca asta este) din cauza pilulei de a doua zi - aceasta a inhibat ovulatia si foliculul nu s-a mai spart ci a continuat sa creasca. daca vei lua AC nu cred ca mai e nevoie si de tratamentul naturist. Offline #3 2012-04-04 11:16:35
Re: ovar marit avand continut neomogenanca, ms pentru raspuns ... si uite asa mi-o fac cu mana mea ...deci vreau, nu vreau, trebuie sa trec pe AC ... viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #4 2012-04-04 11:44:18
Re: ovar marit avand continut neomogencarpiconul e bun pt chisturile rezultate in urma unor inflamatii (anexite)... pt astea hormonale, nu stiu daca e eficient, dar sper sa-ti foloseasca, sa reusesti sa-l scazi. eu cred ca e chist, n-ar avea ce altceva sa fie... e ok daca incerci intai tratamentul naturist, numai ca vindecarea poate fi de durata, nu prea se vad rezultate miraculoase inr-o luna (desi a fost o fata pe forum careia i-a scazut chistul dupa o luna de tincturi). oricum, daca scade inseamna ca sunt sanse sa treaca si fara AC. alta varianta de a pune ovarele pe pauza e cea cu progesteron, dar e tot hormonala si nu cred ca e indicata ca tu tocmai ce ai luat niste doze soc de progesteron. mai degraba cu AC sa le blochezi, daca e neaparat nevoie. bafta, sa scapi usor si repede de problema! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|