|
Nu esti logat.
Test papa nicolau#1 2012-04-04 18:39:08
test papa nicolaurezultatul testului m-a cam speriat.il fac pentru prima data si doctorul mi-a spus ca nu-i prea bine. Offline #2 2012-04-05 10:34:02
Re: test papa nicolauok, primul lucru care trebuie facut e sa scoti DIU daca vrei parerea mea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2012-04-05 12:42:44
Re: test papa nicolaumultumesc mult.l-am scos deja si fac tratament. Offline #4 2012-04-05 16:08:54
Re: test papa nicolaumi-am facut si eu papanicolau la clinica Hilmi pentru ca am niste probleme de ceva timp (ma omoara o cistita, cred ca am racit sau ceva).. si sunt in asteptarea analizelor. La dr. ginecolog Mosteanu Maria, sper sa nu fie ceva prea rau.. din cate am citit, se intampla multor femei.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|