homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretie ciudata

#1 2012-04-05 11:57:14

mon15
New member
Inregistrat: 2012-02-16

Secretie ciudata

Buna ziua am si eu o problema destul de mare.

De vreo 2-3 zile am o secretie galbuie-bej-roz si nu-mi dau seama de la ce ar putea fi. Menstruatie trebuia sa vina acum 2 saptamani, dar intarzie. La analizele de urina facute la inceputul saptamanii mi-a iesit infectie urinara pt care fac acum tratament cu Tagremin...de asemenea mi-a iesit si rare hematii. Insarcinata nu sunt, mi-am facut 2 tese si au iesit negative ambele, facute la prima urina de dimineata. Aceasta scurgere ar putea fi din cauza infectiei?

Mentionez ca acum 4 luni si ceva am luat Postinor in urma unui contact sexual in care s-a rupt pezervativul si care mi-a cam dat peste cap tot organismul, menstruatia a venit haotic sau deloc. Oare ar fi si acesta un motiv al acestei secretii?

Ultima oara a fost editat de mon15 (2012-04-05 11:57:51)

#2 2012-04-09 10:37:18

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Secretie ciudata

cred ca irti vine si menstra insa exista si posibilitatea ca faci candidoza de la antibioticele pe care le iei

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.