Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 70-129
- bucklucica
- Hero member
- Inregistrat: 2009-01-26
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 70
Elena, super avatar!Sa va aduca noroc luna asta! Ma duc la nani cu puslamaua mea scumpa! Shoshom!
Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...
- Lothraine
- Insomniac member
- De la: Resitza
- Inregistrat: 2011-02-27
Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
noapte buna,time,buck
noapte buna va spun si eu
Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-04-15 22:21:30)
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- rrammonna
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-11-07
Rave,time,buck noapte buna!
Eu ma uit la desene animate
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- Lothraine
- Insomniac member
soni, somn ușor
ramo
Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
Hristos A ?nviat!
am reușit și eu să intru azi
scuze că ieri am ieșit pe nepusă masă.. o să fie astfel de dăți de acum ?ncolo c?nd voi fi la muncă
elena da, azi am fost acasă impropriu spus că doar ce am venit de la nași
timea legat de lucrurile obținute ușor așa se ?nt?mplă la mine.. ?ți dau un exemplu: dacă vreau o carte mai scumpă și am bani și o cumpăr 90% sunt sigură că nu o citesc, chiar dacă inițial spun că abia aștept s-o citesc.. dacă nu am bani și trec zilnic pe l?ngă magazinul unde o pot găsi mă opresc mereu și ?bălesc? la ea și ?ntr-un final c?nd reușesc s-o cumpăr o ?rod? din scoarță-n scoarță și nu-mi mai trebuie nimic: nici m?ncare, nici să merg la toaletă (sau merg dar citesc pe budă ), nimic
happy ?mi pare rău de infecția urinară
mihaD bine ai venit! conform rezultatelor din ziua 7 te ?ncadrezi la perioada de postmenopauză referitor la cele din ziua 21, LH tot acolo se poate plasa (țin?nd cont de analizele din ziua 7) ?nsă progesteronul și faptul că ai ciclu regulat dau peste cap toată ecuația.. ?nt?rzierea menstruației poate fi din cauza unei ovulații t?rzii sau a unui ciclu anovulator (care este normal)
maya2003 a scris:Almi eu am scris intr-un fel din experienta mea, cu baiatul am ramas insarcinata abia dupa aproape 2 ani, deci n-a venit usor si stiu ce disperare simteam in suflet la gandul ca s-ar putea sa nu am copii. Sper din suflet sa reusim sa mai povestim si dupa ce o sa aveti bebei si acestia vor creste pentru ca sunt sigura ca veti judeca putin diferit, unii resimt de cand sunt mici, eu n-am avut nici o problema m-am adaptat usor si chiar n-am simtit greutate cu ei cand au fost bebei sau copii mici (am avut noroc intr-un fel ca n-au fost bolnavi, fetita chiar n-a avut niciodata in viata ei febra sau orice altceva, varicela a facut si a avut o singura bubita ...) in schimb cand cresc incep unele probleme de acomodare, adolescenta pe care am traversat-o cu ceva stres desi n-a fost baiat foarte dificil dar exista probleme oricum la varsta asta.
Bucurati-va de viata fetelor si fiti relaxate si multumite pentru tot ce aveti ca toate vor veni la vremea potrivita asa cum soarta le-a randuit. Uite si ca sa va aduc si un argument stiintific: nivelul fericirii, al calitatii vietii nu este influentat de a avea sa nu copii, intra-adevar se pare ca cei care au copii simt o oarecare fericire in plus fata de ceilalti dar e compensata de stresul si problemele inerente cresterii si educarii copiilor asa ca statistic cei care au copii sunt la fel de fericiti ca si ceilalti ( si asta spun studiile stiintifice controlate nu vorbesc din articole sau chestii subtirele aparute in presa). Spre deosebire de asta se pare ca cei casatoriti sunt mai fericiti decat celibatarii, cei in varsta (desi pare contraintuitiv) mai fericiti decat tinerii, cu cat inaintezi in varsta nivelul de fericire creste, sexul (adica daca esti barbat sau femeie) din nou nu are importanta in nivelul de fericire, banii la fel nu conteaza decat pana la un anumit prag (cand nu ai ce manca sau ce imbraca conteaza dar dupa atingerea nivelului mediu oricat ai avea in plus nu mai conteaza dpdv al fericirii).
- din ceea ce spui ?nțeleg că ai doi copii să-ți trăiască! - c?nd depășești anumite greutăți ale vieții și te vezi trecut de partea cealaltă a ?barierei? da, vezi lucrurile altfel.. ?mi pare rău că a durat 2 ani să răm?i ?nsărcinată, asta ?nseamnă că știi ce ?nseamnă să suferi pentru faptul că bebe nu vine.. și ?mi pare bine că nu ai ajuns să-ți descoperi vreo problemă gravă și singurul factor care a influențat ?nt?rzierea apariției lui bebe a fost stresul.. dar acum stau și te ?ntreb, ai vreo ?rețetă?-minune sau una științifică/logică sau cum vrei s-o numești pentru ultimatumul ?singura șansă de a răm?ne ?nsărcinată (care nu este nici aceea 100% sigură) este FIV-ul?? da, mă bucur de viață, eu personal sunt ?ntr-o perioadă de pauză ?n care vreau să-mi revin financiar și nu numai după prima IA, ?n ?real life? ?mi văd de viață, de soț, mă bucur de cei din jur, merg la plimbare, călătoresc c?nd am timp, mă bucur de viață, ?nsă umbra dorinței de a avea copii mă urmărește oric?nd, orice aș face, oriunde aș merge.. și mă va urmări p?nă c?nd aceasta se va ?mplini.. - legat de fericire.. eu mă consider o persoană fericită.. ?nsă pentru mine fericirea deplină va fi atinsă ?n momentul (momentele) ?n care viața ?mi va fi binecuv?ntată cu copii
soniuc eu ?n vara asta vreau să ajung la morm?ntul Părintelui Arsenie Boca.. ?ți recomand să mergi și tu cu C! ia filmul ?Părintele Arsenie Boca, omul Lui Dumnezeu? și uitați-vă
m?ine vă citesc de la muncă iau laptopul cu mine
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- Lothraine
- Insomniac member
- Almi Ingerash
- Addicted member
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- Lothraine
- Insomniac member
Somn ușor, Almi! vizionare plăcută
- rrammonna
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-11-07
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- betty200
- Full member
- Inregistrat: 2012-02-27
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
- Lothraine
- Insomniac member
Somn ușor, fetili!
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
Somn usor Hell
- Lothraine
- Insomniac member
Neața
- Almi Ingerash
- Addicted member
- Lothraine
- Insomniac member
- Almi Ingerash
- Addicted member
hell mulțumesc frumos
- angel_sweety
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-08-08
un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|