Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 70-42
- alesandra
- Insomniac member
- De la: orasul pierdut
- Inregistrat: 2012-01-20
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 70
hell si mie cateodata imi vine sa fug in lume cand ma enerveaza al meu
Luxul tine de bani,eleganta de educatie... Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
Cris, frumos zis
Ramo, traduc pentru licenta o carte
- cris8
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-12-18
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- bucklucica
- Hero member
- Inregistrat: 2009-01-26
Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...
- alesandra
- Insomniac member
- De la: orasul pierdut
- Inregistrat: 2012-01-20
Luxul tine de bani,eleganta de educatie... Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!
- Lothraine
- Insomniac member
- De la: Resitza
- Inregistrat: 2011-02-27
cris noapte bună....al meu ar trebui băgat ?n spital...sau lăsat vreo 2 luni să se descurce singur
Buck, Ales, smn ușor
Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-04-09 22:29:15)
Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+
- green_fairy
- Platinum member
- De la: undeva...
- Inregistrat: 2006-03-11
cris felicitari pentru dosar si mult noroc sa se prinda puiuti sonia eu nu ma pricep la mutatii asa ca doar te pup si te imbratisez cu speranta ca va fi bine cumva
Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
am avut at?tea de făcut azi..
nu am reușit să dorm e ok la muncă, m-am obișnuit
rrammonna a scris:almi esti la munca?
mucoasa a scris:almi esti la lucru?cred ca vremea asta e de vina
nu, azi am fost liberă.. m?ine sunt la muncă
timean86 a scris:Almi
madalyna7 a scris:Almi cred ca de la vreme ne e somn la toate
mda.. nu am dormit azi pe zi.. am dormit de dimi p?nă la 11 dar tot mi-a fost somn
daenarys a scris:almi ce mai faci? ai reusit sa te angajezi in farmacie?ce anume faci?
nu iubita, nu lucrez la farmacie.. m-am angajat la o clinică medicală ca secretară
soniuc noi am vorbit și sper din suflet că te-am ajutat măcar un pic.. ?ți spun și aici, capul sus și consideră-te norocoasă: ai descoperit problemele, știi ce ai și unde trebuie ?umblat?, și mai mult dec?t at?t: OVULEZI de aici nu mai contează tratamentele de-a lungul sarcinii și nu numai, nu mai contează durerile, chinul și tot ce ține de așa ceva pentru că știi că p?nă la urmă vei avea copilul tău, pentru că ACUM știi unul din principalele motive pentru care nu ai rămas graviduță
cris8 felicitări pentru aprobarea dosarului! să fie bine de acum ?ncolo! - mutațiile soniei sunt cele din profilul de trombofilie.. din păcate at?t mutația factorului V Leiden heterozigotă (care se zice că ar fi o formă mai ușoară a ?bolii? față de cea homozigotă ?ntruc?t este afectată doar o singură genă.. la cea homozigotă erau afectate ambele gene și ar fi fost mult mai grav) c?t și mutația MTHFR A1298C ?n stare homozigotă (care din c?te știu eu ?nseamnă hipercisteinemie, adică risc mare de tromboze) ?nseamnă că pentru o sarcină oric?t de mică/mare ar fi, dacă nu face tratament cu anticoagulant nu poate duce sarcina.
buck felicitări pentru rezultate
raveca să te simți mai bine
vă pup și eu merg să-mi calc cămașa și să mă bag la nani somn ușor
Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2012-04-09 23:25:24)
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- Lothraine
- Insomniac member
Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+
- Lothraine
- Insomniac member
3 prieteni aveau un obicei, ca mereu sa mearga la vanatoare in weekend. Intr-o vineri, sotia unuia dintre ei ii zice ca weekend-ul asta nu il lasa sa plece. Acesta ca sa nu inceapa un scandal ramane. Ceilalti 2 pleaca la cabana. Cand ajung il vad pe al treilea deja acolo: − Cum de esti aici? Cum ti-ai convins sotia sa te lase sa vii? − Pai eram acasa, stateam in fotoliul meu, cand vine sotia la mine imbracata doar in lenjerie intima, ma ia de brat, ma duce in dormitor, acolo numai lumanari, petale pe pat, se pune in pat, imi zice sa o leg cu catuse de pat, o leg, si apoi imi zice sa fac ce vreau eu. Deci, iata-ma aici.
- mucoasa
- Insomniac member
- De la: ardeal
- Inregistrat: 2011-04-28
neatza fete dragi va invit la cafea, capuccino, ceai, cioco sonia imi pare rau ca ai pierdut documentul si a trebuit sa-l refaci, multa bafta azi acuma am citit si de mutatii imi pare foarte rau, incearca sa vb cu almi sau mika, ele stiu mai multe despre astea.trebuie sa fie o rezolvare la dr cand mai mergi? ales ti-ai facut de cap cu inghetata buck si bebei ma bucur ca ai primit vesti bune de la dr sper ca de acum o sa stai mai linistita cris ma bucur enorm de mult ca ti-au aprobat dosarul, si iti doresc din tot sufletul sa te ajute Dzeu cu Fiv-ul m-ai emotionat tare mult prin ce ai scris happy ar trebui sa vezi ce e cu spotting-ul acela ia zi, cum e la casa noua? raveca hai ca esti puternica, capul sus, nu ai voie sa cazi in butoi sturm un pupic mare pt tine, ca ai intotdeauna o vorba buna place mult de tine almi o zi usoara la lucru angelus mi-a fost dor de tine ieri hai sa bem o cafea
5 iunie 2012 Doamne iti multumesc pt minunea noastra!
- bucklucica
- Hero member
- Inregistrat: 2009-01-26
Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...
- dirida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-02
Buna dimineata!
onu, nu am intrebat, doar am spus ca finutul meu poarta acel ham. Imi pare rau ca si Anto are aceeasi problema. Dar din cate am inteles e doar suspiciune si ca opurtand acest ham previi ceva mai grav. Ma intreb oare daca nu e o moda cu asta acum....
cris8 a scris:Buna fetele,
vin si eu cu o veste buna: mi-au aprobat dosarul pt FIV. Azi am primit raspunsul, eram la birou si am inceput sa plang...am plans si de bucurie, dar mai mult pt ca in momentul in care mi s-a spus ca e aprobat, am constientizat ca am ajuns la ultima solutie pt a avea un copil. Dar nu vreau sa fiu trista, important este ca mai exista solutii, si ca am facut primul pas.
ma duc sa va mai citesc din urma
va pup pe toate
ieeeeeei....da-mi voie sa-ti zic: "ti-am spus eu" Felicitari draga mea. Iti doresc ca asta sa fie cel mai mic motiv pentru bucuria ta, iti doresc din suflet sa iti reuseasca acest FIV, si ca aceasta ultima solutie(care teoretic ar tb sa te intristeze) sa fie cel mai mare motiv de bucurie. Iti tin pumnii! Sa ne tii la curent
Ca o paranteza: Imi aduc aminte ca si eu eram la servici cand am aflat vestea si eram asa bucuroasa de imi dadeau si mie lacrimile. Si colegii mei au remarcat schimbarea mea brusca, si au crezut ca e ziua mea sau sarbatoresc ceva ...pentru ca intre timp sotul meu ii anuntase pe socrii si ei m-au sunat sa ma felicite. Si era f ciudat ca eram atat de fericita dar atunci inca nu puteam sa spun de ce sunt fericita. Mai tarziu am explicat la 2 colegi exact situatia mea pentru ca oricum urma sa lipsesc mult de la servici si nu vroiam sa umblu dintr-o minciuna in alta.
Cris, FELICITĂRI! Să fie bine și mai departe și primul FIV să fie ultimul pas necesar, iar apoi să vă st?ngeți puiul (sau fetița că ?n 2010 asta vroiați și tu și diri și smart) la piept și să uitați de toate greutățile ce v-au fost puse ?n drum
nu pot sa cred ca ai tinut minte asa ceva...stiu ca tu ai recuperat aproape tot...dar tot am fost surprinsa ca ai retinut asa ceva.
da, candva voiam fetita, imi imaginam cum imi voi anunta sotul ca va fi tatic, cum voi anunta prietenii, familia...acum nu mai conteaza nimic decat sa vina bebe (baiat sau fata, chiar nu conteaza deloc, acum astfel de preferinte mi se par fitze... ) si sa fie sanatos/a sau sanatosi, de fapt nici nu as mai anunta pe nimeni pana nu trece primul trimestru, si nici dupa aceea nu as suna special sa spun ca sunt insarcinata, decat strict familia...in toti anii astia am observat ca toata lumea e curioasa daca/de ce nu ramai, intreaba de curiozitate ce ai mai facut, dar nimeni nu e preocupat cu adevarat de starea ta, de ceea ce simti, daca esti in pragul depresiei, daca iti fac rau intrebarile lor sau daca iti fac rau cand iti povestesc continuu de copiii lor...nimanui nu-i pasa, asa ca nu as avea de ce sa anunt.Macar sa se intample minunea... M-am schimbat mult, am si invatat multe din toata problema asta...
cris, ai descris perfect ce simt si am simtit si eu. Eu as mai adauga si "mila"...pe care n-o suport. De cand am hotarat cu adoptia, nu ne-am mai ascuns situatia, am spus multor persoane ca vom adopta, de acum mi se pare un subiect care nu tb vorbit pe la spate, mai ales ca noi vrem ca sa spunem copilului cat se poate de repede si nu vrem ca acest cuvant sa fie in casa noastra un cuvant "tabu". De aceea, nu suport sa se uite cineva la mine cu mila sau sa ii fie frica sa vb ceva cu mine despre acest subiect. Ma deranjeza sa povestesc persoanelor care nu stiu despre situatia mea prin ce cate a trebuit sa trecem ca sa ajungem la stadiul asta pentru ca uneori nu-mi face bine sa-mi aduc aminte. Inainte ma demoralizam cand aflam de cineva cunoscut ca va avea un copil, acum sincer, poate pe moment la primul impact imi aduc aminte de situatia noastra, dar imi trece mult mai repede, si chiar nu ma mai simt asa rau, imi dau seama ca trebuie sa mergem inainte, ca va veni si momentul cand vom avea si noi copilasul nostru acasa si vom putea iesi cu acei priteni si colegi care au copii si o sa pot si eu sa particip la discutiile despre cresterea si educarea copiilor. Simt ca asteptarea mea nu va mai fi asa lunga...vreau sa fiu optimista si sa cred ca in maxim un an voi avea copilasul dorit acasa.
din pacate eu vin cu vesti proaste-am 2 mutatii.de parca nu era destul rau...
una hterozigota si una homozigota.asta e viata.imi pare rau ca nu va pot raspunde.iar cade cerul...mutatia leiden heterozigota si MTHFR A1298C parca asa-homozigot.
imi pare tare rau. bine ca nu e aia C homozigota. era mai pacatoasa. Oricum, nu fi suparata, vei face claxane si totul va fi bine. Bine ca nu ai PAI, aia e mai grava pentru ca poate da si probleme de implantare.
E foarte important ca stii despre ele si ca dr va sti sa-ti dea tratamentul la timp in cazul acnd va aparea sarcina. Uite ca eu nu am stiut de ele si am pierdut prima sarcina si acum nu mai am nici o sansa natural(Stii si tu ca nu din cauza lor). Daca as fi stiut despre mutatii as fi luat tratamentul si poate bebele meu avea 1 an jumate acum. Deci te rog sa nu fii suparata, chiar sa te bucuri ca le-ai descoperit.
ramona, mutatiile nu se trateaza, sunt genetice, te nasti cu ele si mori cu ele. Insa unele se pot tine in frau cu tratament.
happy, chiar nu e normal deloc ce ti se intampla, tb sa mergi la doctor.
ioi...am reusit sa recuperez tot
Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- Lothraine
- Insomniac member
- dirida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-02
time, multumesc, oricare dintre voi ar fi fost in situatia mea ar fi actionat la fel...sunt sigura de asta.
hell.....tare...imi aduc aminte discutiile alea...
culmea...e ca smart a facut baiat pana la urma...
Ultima oara a fost editat de dirida (2012-04-10 08:41:31)
Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Neata Sturm
Diri
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- Lothraine
- Insomniac member
Diri...daaaa..a scăpat miri de calcule
timi
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|