|
Nu esti logat.
Ce anticonceptionale as putea lua?#1 2012-04-09 19:42:59
ce anticonceptionale as putea lua?Am cm f dereglat.Am intarzieri f lungi.Am fost la medic si progesteronul este f scazut in faza luteala este 0,371 ng/ml.Am luat orgametril doua luni din a 14 zi a cm si a fost totul ok dar dupa ce nu am mai luat problema a reaparut.Din 21 februarie nu am mai avut menstra si o sarcina este exclusa sotul fiind plecat.Peste putin timp urmeaza sa plec la sot si as vrea sa iau anticonceptionale dar nu stiu care ar fi mai potrivite.Va rog f mult un sfat.Poate luand anticonceptionale voi avea si eu cm regulat.Va rog urgent un raspuns. Offline #2 2012-04-09 21:49:36
Re: ce anticonceptionale as putea lua?nu cred ca eu sau oricine altcineva de aici iti (va) poate spune ce AC ai (ati) putea lua..Doar medicul va poate prescrie,acestea fiind compatibile cu corpul si reactiile tale (dumneavoastra) .. Sunt foarte multe posibilitati,daca se administreaza AC dupa ureche.. sa iti (va) faca mai mult rau decat bine,sau sa nu fie compatibile si sa nu dea rezultate..Cel mai indicat este sa va duceti la acelasi medic si sa il intrebati care ar fi cele mai potrivite.Astfel,puteti fi 100% sigura si linistita in ceea ce priveste o sarcina nedorita sau alte reactii adverse. Multa sanatate!! Suntem doi si singuri,si-n loc de inima ne bate luna. – Nichita Stanescu Offline #3 2012-04-10 14:50:18
Re: ce anticonceptionale as putea lua?consulta un medic de planning sau un ginecolog, care sa-ti prescrie anticonceptionale. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|