|
Nu esti logat.
Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 21-10#172 2012-04-11 16:34:39
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 21Diana Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni Offline #173 2012-04-11 16:36:17
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 21dianah, io nu cred ca exista mama care sa nu-si fi ciupit bebeul de deget o data Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #174 2012-04-11 16:46:45
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 21Kata, am avut o polemica azi la birou, tu ii dai dulciuri lui Cris? Si daca da, cam pe la ce varsta ai inceput sa-i dai? Ma refer la cioco, prajiturele gen Magura, biscuiti din comert, de-astea. Sau el cu burtica lui suparata nu are voie? Ultima oara a fost editat de Katey (2012-04-11 16:47:23) Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni Offline #175 2012-04-11 17:02:25
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 21Dia D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens" Offline #176 2012-04-11 17:15:06
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 21
katey, eu de pe la 1 an si ceva (si cateva luni) ii dau crisului ce as manca si eu din comert (adica ciocolata heidi dark, rondele de grau expandat cu ciocolata, biscuiti ovezano si simpli). magura aia dupa mine e la categoria "necomestibile", la fel biscuiti tip petit beurre. dar nu stiu daca sunt io un etalon. ce polemica ai avut? (si... deja? ) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#177 2012-04-11 17:27:39
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 21Pupici burtici, mamici si bebei! mami de fetita mare, Erica-Maria si surioara mica Ema-Gabriela Offline #178 2012-04-11 18:15:59
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 21Hello Als sa-ti fie de bine Eu nu stiu sa-ti raspund. D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens" Offline #179 2012-04-11 19:32:52
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 21seara buna fetele!va pupam si noi...chiar daca nu va scriu prea des,va citesc cu drag mereu... Rares Matei 22.05.2012 ,, Credinta face totul posibil,dragostea face totul usor ." Offline #180 2012-04-11 19:46:16
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 21Buna Kory tu ce mai faci ? Cum te simti ? D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens" Offline #181 2012-04-11 19:52:35
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 21Time , Kori mami de fetita mare, Erica-Maria si surioara mica Ema-Gabriela Offline #182 2012-04-11 20:09:57
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 21ceva ce merita citit si bagat bine la cap: http://emigrantintenerife.info/si-ia-zi-ai-lapte/ Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #183 2012-04-11 20:22:36
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 21Kata, pai eu eram de parere ca mai bine ii dau lui bebe cioco de la o anumita varsta (un an, un an jumate) mai rarut si cu portia gen x nr. de tablete (asa cum am primit si eu cand eram micuta) decat sa nu-i dau ca, vezi Doamne, dulciurile nu-s bune si cand o "scapa" vreodata la o ciocolata (fara stirea mea) sa manance pana i se face rau. Da, ok, dulciurile n-or fi bune (si aici includ prajiturile gen Magura, diferite tipuri de batoane / napolitane trase sau nu in ciocolata, etc) dar nici nu cred ca e ok sa nu-i dau nici macar cioco. Ma refer evident la o ciocolata "buna" gen Heidi sau Milka. Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni Offline #184 2012-04-11 20:31:42
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 21ei, e cam greu sa dai cu portia, sa stii cris de cand a "scapat" la heidi dark se trezeste din FIECARE somn (de zi, noapte, nu conteaza), imi trage un zambetzoi laaarg si intreaba: "mai ai ciocolata?" deci nu pot sa zic ca ma bucur prea mult ca "i-am dat sa guste de la mine" (ca de aici a fost toata faza). unde mai pui ca ZILNIC cumpar 2 pachete rondele glazurate (din care sefu' haleste doar glazura), 2 pachete de ovezano (aici nu-i numa el de vina, mai mult io rontai, da' vai s-amar sa nu fie prezente cand isi aminteeste de existenta lor ), plus cate o heidi din cand in cand, plus cate o punga de popcorn cu sare sau o placinta cu mar.... cam astea-s "viciile" lui ficioru-meu, da' serios de nu ma costa pe luna cat o gradinita deci la no 2 cred ca voi trece si io pe buget de austeritate, ca-i mult mai... sanatos. la cris am facut asa si pt ca el nu poate manca niciun lactat si e FOARTE greu sa-i dau de mancare numai legume, fructe, carne, cereale. majoritatea chestiilor faine care se pot face acasa pt copii (budinci, chestii) sunt cu lapte. cum cris nu poate, iar laptele de migdale e el bun, dar nu destul..... am ajuns la alte placeri vinovate, de tip heidi Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #185 2012-04-11 20:42:20
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 21La popcorn nu ma gandisem. Doar ca noi de-asta nu prea cumparam gata facut. Luam din ala pentru microunde si da, stiu ca microundele nu-s chiar ok. Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni Offline #186 2012-04-11 20:42:43
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 21Interesant articol, Cata. Deci esentiale pt o buna alaptare sunt primele zile, maxim o saptamana si vointa mamei si puterea de a trece peste tot felul de probleme ce pot aparea. Seamana articolul cu altul pus de tine despre o mama eroina. Chiar de apreciat aceste femei. Sper sa putem fi toate asa. Ultima oara a fost editat de als (2012-04-11 20:49:28) mami de fetita mare, Erica-Maria si surioara mica Ema-Gabriela Offline #187 2012-04-11 20:56:50
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 21La noi nu cred ca e chestia asta cu voalul. Eu am fost la coafor si mi-a facut parul si prins voalul de dimineata, apoi la 1 jumate am fost la primarie, am facut poze in parc, am fost la pizza (da, stiu, ciudat dar ii era pofta nasului ), apoi la 3 si un pic la biserica si la 6 la restaurant (am facut mai devreme ca era aproape iarna si se intuneca repede). Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni Offline #188 2012-04-11 21:01:08
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 21Eu am făcut doar cununie civilă și am fost ?mbrăcată mireasă. Contrar femeilor normale, eu, că doar nu era să ?mi infirm anormalitatea, nu am vrut să fiu mireasă, dar mi-a sărit tot familionul ?n cap...și soacra chiar mi-a plătit rochia numa să mă vadă ea și mama mireasă Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+ Offline #189 2012-04-11 21:02:19
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 21Eu initial voiam sa pun si cununia tot dupa masa, pe la 16 inainte de biserica dar acum a ramas cununia dimineata, la 10,30 si biserica la 18. Intre timp e obiceiul cu bradul si nasa care vine si prinde voalul acasa. mami de fetita mare, Erica-Maria si surioara mica Ema-Gabriela Offline #190 2012-04-11 21:10:32
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 21Eu am făcut doar cununie civilă și am fost ?mbrăcată mireasă. Contrar femeilor normale, eu, că doar nu era să ?mi infirm anormalitatea, nu am vrut să fiu mireasă, dar mi-a sărit tot familionul ?n cap...și soacra chiar mi-a plătit rochia numa să mă vadă ea și mama mireasă Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|