|
Nu esti logat.
Imi puteti raspunde?:)#1 2012-04-11 23:21:36
Imi puteti raspunde?:)Salutare! Recent am avut o experienta urata. in prima zi de menstruatie am avut dureri cumplite, insotite si de alte simptome, asa ca am chemat salvarea.este a doua oara anul acesta. orikm eu mereu am stari ciudate in acea perioada. m-au dus la ecografie si au vazut,dupa cum le confirmasem si eu, ca nu e nimic in neregula, am doar dismenoree. totusi mi-au recomanda anticonceptionale. Eu sunt inca virgina si vreau sa ma pastrez o vreme asa. Dupa cum am citit si de pe prospectul de la LOGEST, acesta mi-ar putea ameliora durerile infernale, chiar mi-ar reduce durata menstruatiei. AM mai citit pe aici ca la unele fete au existat reactii gen cresterea in greutate sau cresterea sanilor. Adevarul e ca in greutate nu vreau sa cresc, dar mi-ar placea sa stiu daca sunt sanse sa imi creasca sanii, adand in vedere faptul ca eu nu am avut relatii sexuale? Unor colege le-au crescut sanii dupa ce si-au inceput viata sexuala. Imi puteti da vreun raspuns? Offline #2 2012-04-12 09:29:13
Re: Imi puteti raspunde?:)problemele legate de anticonceptionale se posteaza aici: http://forum.anticonceptionale.ro/t3431 … onale.html daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|