homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema necunoscuta.

#1 2012-04-12 21:49:18

sandras
Membru
Inregistrat: 2012-04-12

Problema necunoscuta.

In urma cu o luna am observat ca mi s a inflamat labia dreapta,ca secretiile sunt mai abundente dar nemirositoare si o usoara mancarime ocazionala in zona vaginala si anala.Mentionez ca in urma unui avort in 2009 am practicat numai sex protejat  si analizele au fost mereu f bune.

Acestea fiind spuse initial am crezut ca este doar o iritatie de la epilat sau ceva de genul si m am masat o vreme cu Bephanten de bebelusi.Am observat ca simptomele nu dispareau si am apelat la doctorita mea ginecolog.Initial dansa a crezut ca este candida.Am facut examen de secretie si papanicolau ale caror rezultate au iesit normal.

Contrariata de aceste rezultate mi-a prescris Cervugil pt 10 zile si daca tot nu trece in acest interval mi a recomandat sa fac un test pt chlamydia.Sunt in a 2 a zi de tratament si deja nu mai dorm noaptea de stres.

Va cer si voua un sfat.E posibil sa am chlamydia sau alta boala doar de la sex oral(el mie).si este posibil sa mi iasa examenul de secretie absolut normal in conditiile in care eu am secretia asta suparatoare?Nu mai inteleg nimic.Am garantia ca doamna doctor este exceptionala pt ca la dansa am mers mereu si n am facut nici o rana nimic nici de la acea intrerupere si mereu m a tratat cu atentie si maxim profesionalism. grater

#2 2012-05-02 13:36:31

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: Problema necunoscuta.

prin sex oral, el tie, se poate lua cam orice dar este practica sexuala prin care riscul este cel mai mic. daca la analiza de secretie ti-a facut si gonoreea si thricomonas (de obicei se fac), mai ramane doar clamidia cum a spus si medicul tau. se pot lua si asa daca el are asa ceva in gura. daca iese ai asta curata, nu stiu ce sa mai cred. renunta la epilat pentru o perioada sau schimba metoda de epilare, asigurate ca e lubrifierea destula cand ai contacte sau foloseste lubrifiant suplimentar.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.