|
Nu esti logat.
Problema necunoscuta.#1 2012-04-12 21:49:18
Problema necunoscuta.In urma cu o luna am observat ca mi s a inflamat labia dreapta,ca secretiile sunt mai abundente dar nemirositoare si o usoara mancarime ocazionala in zona vaginala si anala.Mentionez ca in urma unui avort in 2009 am practicat numai sex protejat si analizele au fost mereu f bune. Offline #2 2012-05-02 13:36:31
Re: Problema necunoscuta.prin sex oral, el tie, se poate lua cam orice dar este practica sexuala prin care riscul este cel mai mic. daca la analiza de secretie ti-a facut si gonoreea si thricomonas (de obicei se fac), mai ramane doar clamidia cum a spus si medicul tau. se pot lua si asa daca el are asa ceva in gura. daca iese ai asta curata, nu stiu ce sa mai cred. renunta la epilat pentru o perioada sau schimba metoda de epilare, asigurate ca e lubrifierea destula cand ai contacte sau foloseste lubrifiant suplimentar. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|