|
Nu esti logat.
Buna#1 2012-04-15 10:15:49
bunaIn urma cu cateva zile miau iesit pe capul penisului 2 trei bubite rosii care acuma sau inmultit ce poate fi? Offline #2 2012-05-02 13:32:28
Re: bunamergi te rog la dermato-venerolog sau la urolog (preferabil la primul tip de medic). nu este nici o rusine, nu sta asa, poate sa fie o boala cu transmitere sexuala (nu te panica, majoritatea sunt usor de tratat si nu e ok sa o lasi asa si sa o transmiti mai departe, plus ca netratata la timp pune probleme si cred ca vrei sa fii intreg acolo jos pentru restul vietii), sau poate sa fie o iritatie, poate sa fie balanita, echivalent cu candidoza la femei ce nu e chiar o boala cu transmitere sexuala, ci o poti lua de la iubita daca ea a facut asa ceva (o face organismul in anumite conditii numai la femeie, fara contact sexual chiar). nu o sa te doara nimic la consultatie, va trebui sa te dezbraci logic dar eu zic ca esti "baiat mare" si nu e asta o problema pentru tine. succes. mergi fara frica. Offline #3 2012-05-03 15:22:07
Re: bunabubite mici rosii mai ies si cand te iriti...daca te joci cu el cand e uscat sau ceva de genul...am patit-o si eu cu iubi odata de am crezut ca gata are ceva grav...dupa cateva zile i-au disparut...dar daca la tine se inmultesc mergi la medic si vezi ce ai... Offline #4 2012-05-03 16:01:39
Re: bunaSubscriu, poate fi o iritatie doar, mai ales daca ai avut eventual un contact mai dur, neprotejat de prezervativ, sau, intr-adevar, poate fi o boala cu transmitere sexuala. Mergi la medic, in orice caz, daca vezi ca nu trec. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #5 2012-06-13 13:46:24
Re: buna
pai daca ti-a trecut in cateva zile, adica nu se mai vad si nu au aparut altele noi, nu inseamna/ garanteaza ca era doar o iritatie, ci poate insemna ca a fost o iritatie de-asta de care spui tu SAU o infectie ale carei simptome au trecut (toate sau doar unele) si vor reaparea in viitor sau nu, dar infectia, pana nu bagi in tine antibioticul/ antimicoticul de care are ea nevoie in doza necesara, nu o sa dispara de la sine. mare atentie, cu gandirea asta, "ah, nu era nimic, a trecut!". nu esti medic, nu ai de unde sa stii. eu v-am prezentat posibilitatile, nu am stabilit eu daca este sau nu infectie. succes! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|