|
Nu esti logat.
Cum sa eviti o cearta ?#1 2012-04-17 22:10:23
Cum sa eviti o cearta ?Hristos a inviat , vroiam sa va cer niste sfaturi legate de cearta in cuplu , mai bine zis de cum am putea sa o evitam ...imi iubesc iubita enorm de mult ,dar totusi uneori ajungem sa ne certam din nimicuri si am nevoie de niste sfaturi de la voi multumesc mult . Offline #3 2012-04-18 08:26:52
Re: Cum sa eviti o cearta ?Foarte tare postul catalinei . Like “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #4 2012-04-18 10:20:05
Re: Cum sa eviti o cearta ?Foarte adevarat cata , eu las foarte mult de la mine chiar din frica unei certe ...mai am o mica intrebare , prietena mea ..ma iubeste foarte mult stiu asta , doar ca nu prea stie sa isi exprime sentimentele , adica e putin cam inchisa in ea la capitolul asta , e adevarat ca e prima ei relatie si o mai inteleg , dar ne cunoastem de mult dar totusi e putin inchisa in ea privind copitolul sentimente ...intrebarea mea e..cum as putea sa o fac sa se mai deschida ? , eu vreau mai multa comunicare , sinceritate , sper sa intelegeti ce vreau sa zic Offline #5 2012-04-18 10:58:04
Re: Cum sa eviti o cearta ?si eu si prietenul meu avem aceeasi problema,ne cunoastem de 10 ani si suntem impreuna de aproape 2 ani...o luna la inceputul relatiei a fost foarte frumos..am fost la munte,ne plimbam peste tot pe la noi prin oras...imi facea toate poftele,zicea numai ca mine...adica ne intelegeam super,dupa o luna el a plecat inapoi in strainatate,si la inca o luna dupa plecarea lui m-a chemat si pe mine la el si m-am mutat impreuna,si abia atunci am inceput sa ii vad apucaturile...prima saptamana a fost frumos,ieseam mi-a aratat orasul unde locuim si acum...stateam de vb mult...era bine intr-un cuvant,pe urma am intrat in rutina,eu ziua imi faceam de lucru la ora 15 venea de la munca,manca,facea baie si in pat cu laptopul...schimba 2 cuvinte cu mine si in rest pe calculator...nu a mai durat mult ca a inceput cearta...noi ne iubim extrem de mult dar nu mai putem sa ne suferim...el ar vrea sa il las in pace sa isi vada de jocuri si eu cum stau acasa toata ziua il astept sa vina sa stea cu mine...nush ce sa mai fac in cazul asta. Offline Publicitateloading...
#6 2012-04-18 11:35:45
Re: Cum sa eviti o cearta ?Te inteleg ...pai asteptam sfaturi Offline #7 2012-04-18 12:15:47
Re: Cum sa eviti o cearta ?sor-mea mi-a zis ca lasa-l in pace,ca munceste si trebuie sa faca si el ceva sa se relaxeze...dar pe mine de ce nu ma include in relax-ul lui.m-am saturat si de tv...ce sa vezi mereu si acolo. voi de cat timp sunteti impreuna sii ce varsta aveti? Offline #8 2012-04-18 17:14:45
Re: Cum sa eviti o cearta ?Pai noi am mai fost impreuna si inainte , dar fost mea iubita se baga intre noi ..deoarece e prietena buna cu actuala si mna acuma avem doar o saptamana chiar azi ...dar sper sa decurga totu oke , chiar deasta am deschis acest topic ca sa aflam mai multe despre cum sa evitam certurile si sa fie totu bine , si sa nu uit...eu am 19 ani si ea 17 Ultima oara a fost editat de Sniper (2012-04-18 17:17:30) Offline #9 2012-04-18 18:03:52
Re: Cum sa eviti o cearta ?
Ce dragut ,sa va tina multt si eu am 17 si iubitul 19 . Two souls don't find each other by simple accident Offline #10 2012-04-18 18:08:44
Re: Cum sa eviti o cearta ?Multumesc mult , doar ca uneori nu imi arata afectiune ... de ex azi trebuia sa iesim ...si acuma mi-a zis ca nu mai are chef de iesit si nustiu ce , uneori ma simt respins , in plus , nu ma prea simt iubit si chestia asta ma deruteaza , nu prea stiu ce sa mai inteleg in rest e oke Offline #11 2012-04-18 18:14:49
Re: Cum sa eviti o cearta ?Poate chiar n-are chef. Poate ii e rau si nu vrea sa-ti mai faci griji. Poate s-a certat cu cineva drag si vrea sa stea numai ea in liniste. Poate.. Offline #12 2012-04-18 18:31:07
Re: Cum sa eviti o cearta ?
Eu la inceput nici macar nu imi placea de iubitul meu,il vedeam ura si bleach ,am acceptat sa fiu cu el pentru ca am vazut in ochii lui cat de tare ma place si i-am dat o sansa,am zis ca o sa stau oleaca si apoi pa-pa.Dar,acum,avem 2 ani impreuna si ne iubim mult. Two souls don't find each other by simple accident Offline #13 2012-04-18 18:41:58
Re: Cum sa eviti o cearta ?Da` tu ce ai vrea,să sară pe tine şi să stea bot ?n bot cu tine toată ziua? Offline #14 2012-04-18 19:32:56
Re: Cum sa eviti o cearta ?Nu chiar , dar nu e prima data cand suntem impreuna , ne cunoastem de 9 ani ; e ceva nu ? ...nu vreau sa stam bot in bot , vreau comunicare si incredere Offline #15 2012-04-18 19:40:57
Re: Cum sa eviti o cearta ?Relax, take it eeeeeasy! Ultima oara a fost editat de timo (2012-04-18 19:42:08) Offline #16 2012-04-18 20:06:16
Re: Cum sa eviti o cearta ?Cred ca la 17-18-19 ani suntem in cautarea iubirii/partenerului ideal. (cel putin asta-mi amintesc eu) Ultima oara a fost editat de mature_man (2012-04-18 20:08:48) Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri. Offline #17 2012-04-18 23:56:54
Re: Cum sa eviti o cearta ?Mature man tot respectu , timo prima data am fost tot asa vreo saptamana mica diferenta era ca atunci o influenta foarte mult fosta mea iubita iar ei i sa facut mila de ea si mna ...si mature man , eu chiar vreau o relatie stabila cu fata asta , o iubesc cu adevarat am sentimente sincere , vreau doar sa o stiu langa mine sa ma simt iubit iar eu o sa fac tot ce pot ca sa o fac fericita . Offline #18 2012-04-19 00:02:05
Re: Cum sa eviti o cearta ?Ce cuvinte mari..nu stiu, nu-i cam devreme? Si daca o iubesti asa cum spui..atunci ai rabdare Offline #19 2012-04-19 00:23:37
Re: Cum sa eviti o cearta ?Nu e vorba ca e cam devreme..dragostea nu are varsta , nu ma gandesc la casatorie doamne ...am rabdare , dar totusi uneori ma simt naspa , ma simt respins Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|