homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Os de peste in gat :(

#1 2012-04-19 13:46:28

pericol
New member
Inregistrat: 2010-02-18

Os de peste in gat :(

Buna,

Am mancat ieri la amiaz ceva file de peste care avea putine oase, insa aparent destule cat sa imi ramana unul infipt in gat...

Am incercat seara sa vad daca il pot vedea cu o oglinda, uitandu-ma la bec, insa nu il pot vedea, doar atinge cu degetul... estimativ mi-am putut da seama ca mai e iesit in afara cam atata ---- din os. Am incercat sa il apuc, dar nu am avut cum.

De dimineata am fost la urgente pentru ca deja aveam ceva dureri de gat si nu vroiam sa ajunga mai rau, de unde m-au trimis la municipal la ORL si dupa ce am ajuns acolo si doctorul, desi avea program, nu era..m-am dus la alt spital municipal unde in sfarsit am gasit o doctorita care m-a ajutat cu... nimic! S-a uitat pe gatul meu ca la dentist, sau ca atunci cand verifica de o raceala dar mi-a spus ca nu vede osul si nu are ce ii face..si ca va trece singur in 3-4 zile pentru ca..a zis ea.. "se necrozeaza".

Acum ma doare gatul si am inca osul de peste acolo.. Ai mei au spus ca daca mai am probleme dupa cateva zile mergem la privat la ORL.

Credeti ca poate disparea asa osul de la sine? Ce as putea sa fac?

Ultima oara a fost editat de pericol (2012-04-19 14:08:40)

#2 2012-04-19 14:43:43

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Os de peste in gat :(

daca il poti atinge cu degetul, nu ai putea sa-l prinzi cu o penseta? sau sa rogi pe cineva... poti incerca si la stomatolog. daca doctorita a zis ca o sa "dispara" singur, asa o fi, insa pana atunci e pacat sa te chinui, e tare neplacut sa il simti acolo.
poti folosi 2 oglinzi mici ca sa incerci sa-l vezi: pe una o bagi in gura si cealalta ramane afara, reflectand imaginea primei.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2012-04-19 14:45:10)

#3 2012-04-19 14:57:53

pericol
New member

Din pacate nu am cum sa il ajung, pentru ca nu am cum sa il vad, am incercat in toate felurile. Cu degetul il pot simti, dar cu penseta nu imi dau seama unde e si nu vreau sa imi fac vreo rana, mai rau decat ce e deja acolo. Mie mi se pare putin ciudata teoria ca dispare singur, dar momentan asta e, nu am ce ii face.

#4 2012-04-19 15:22:25

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

eu cand eram mica am patit exact ca tine,m-am trezit plangand in noapte de durere cu osul acolo,tatal meu mi-a dat atunci o bucata de mamaliga sa inchid,a spus ca trebuie sa inchid ceva solid,culmea asa s-a intamplat.
Acum depinde cat este de mare sa nu ramana radacina acolo infipta,la mine a mers,eu zic sa te duci la un alt medic,doar nu sunt numai doi medici acolo unde stai,succes,e foarte aiurea senzatia.

Two souls don't find each other by simple accident

#5 2012-04-19 15:56:43

pericol
New member

Am incercat cu paine si ceva sunca afumata care e mai gumoasa asa, am sperat ca se agata si iese, dar din pacate e infipt in directia in care intra mancarea si nu are succes. Am sa apelez la alt doctor daca nu imi trece in 1,2 zile.. nu am vrut sa merg din nou astazi pentru ca oricum am platit foarte mult pentru o consultatie care nu m-a ajutat cu nimic.  Sper doar ca nu exista posibilitatea sa se intample ceva mai grav.

Publicitate

loading...

#6 2012-04-19 18:48:24

Johanne
Platinum member

mie mi-ar fi frica de o infectie sad ,adica sa stea acolo un corp strain,sper sa ajungi cat mai repede,chit ca e si suparatoare acea durere sad

#7 2012-04-20 12:37:46

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

osul se poate vedea si cu un endoscop , dupa se poate extrage

What doesn't kill me, makes me stronger

#8 2012-04-20 13:23:05

Johanne
Platinum member

Pericol,ai rezolvat problema? sad

#9 2012-04-20 22:33:14

pericol
New member

DA! Am rezolvat! Am avut un noroc enorm, ieri seara am incercat din nou sa vad daca nu pot apuca eu osul, si l-am miscat cumva incat ma intepa de fiecare data cand inghiteam si probabil de la faptul ca m-am speriat am putut sa bag cumva degetele mai adanc pe gat si l-am prins si am tras de el si am reusit sa il scot. Nu va spun ce m-a durut cand am tras de el, aveam impresia ca era incarnat si ca m-am tras si de ce o fi pe-acolo prin gat, dar m-am bucurat asa tare ca a iesit incat nu mi-a mai pasat.

Acum ma mai doare gatul putin, insa incepe sa se vindece! smile Tare mi-e ciuda pe incompetenta doctorilor, daca eu am putut prinde cu degetele de el, nu inteleg cum doctorita nu l-a vazut. Bine ca a trecut cu bine! Va multumesc pentru raspunsuri si aveti grija sa nu patiti la fel! smile

#10 2012-04-21 00:05:18

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

m-am gandit la tine azi cand am mancat peste. am fost mai atenta ca de obicei  tongue

ma bucur ca ai reusit sa-l scoti smile

#11 2012-04-21 00:07:23

pericol
New member

Crede-ma, si eu ma bucur! big_smile

Macar am dat un exemplu de "asa nu", acum puteti voi sa fiti mai atente decat mine! big_smile

#12 2012-04-21 11:16:12

Johanne
Platinum member

Ieiiii,chiar ma gandeam la tine daca ai reusit sau nu,ca am vazut ca nu mai zici nimic sad .
Ma bucur mult puss
Presupun ca de acuma te vei uita cu lupa la peste rotfl2

#13 2012-04-21 13:33:48

pericol
New member

Iti dai seama! Oricum cred ca nu voi mai manca peste prea curand! lol sau ma voi rezuma la Pangasius care nu are oase lol

Sunteti niste dragute ca v-ati gandit la mine! smile  : kram

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.