Usturime, durere si usoara sangerare in timpul actului sexual
- medeu
- New member
- Inregistrat: 2010-05-19
Usturime, durere si usoara sangerare in timpul actului sexual
Buna,
In primul rand vreau sa va spun ca am incercat cu doi medici ginecologi sa imi rezolv problema dar degeaba.. Inca de la primul contact, acum aprox.5 ani, am avut o usoara usturime, timpul a trecut, uneori nu aveam problema, alteori parca mai rau decat prima data.. O perioada de timp am am neglijat acest astect din simplul motiv ca nu am avut o relatie stabila si automat nu am avut cum sa verific daca problema se remediase sau nu. Cam acum2-3 luni am mers la ginecolog, din prima mi-a dat un tratament cu tinizol (cele 4 pastile), canesten unguent si macmiror ovule (12 bucati) - toate acestea dupa consultul simplu, fara analize. Dupa acest tratament a urmat un Papanicolau unde mi-a iesit flora modificata (asa s-a exprimat dna doctor) motiv pt care mi-a mai dat 4 pastile de tinizol si klion D 100 - 10 ovule. Am terminat si acest tratament si la contactul sexual din nou..durere, usturime si in ultima instanta am observat o usoara sangerare pe protejslip dupa.. secretia se colorase un pic.. Am avut grija ca tratamentele sa le fac corect, fara contact sexual pe perioada lor, am tinut cont de sfaturile prmite de la dna ginecolog, sa fac spalaturi vaginale inainte de introducerea ovulelor. Am 23 de ani si am ajuns efectiv sa ma gandesc cu groaza la momentele intime cu prietenul meu...
Aproape ca am ajuns sa nu mai am incredere in medici si nu vreau sa imi afecteze relatia problema pe care se pare ca nu poate sa o rezolve nimeni. Daca e de ajutor pot transcrie rezultatele Papanicolaului.
Va rog din suflet am nevoi e de un raspuns avizat! Multumesc frumos!
- papushik
- Full member
- Inregistrat: 2008-02-17
Re: Usturime, durere si usoara sangerare in timpul actului sexual
esti lubrifiata destul inaintea asctului ? folositi prezervativul? si eu am avut cam aceasi problema ca tine si tot asa am fost la 2 medici unul nu mi-a descoperit nimica, dar eu cred ca candida o fost, aveam si secretia modificata si mancarimi ea mia spus ca sunt alergica mia dat o crema. Pana la urma mi-a trecut, dar dupa un an jumate.
Ultima oara a fost editat de papushik (2012-04-20 11:32:35)
- medeu
- New member
- Inregistrat: 2010-05-19
Prezervativ nu folosim pt ca iau eu anticonceptionale, pt lubrifiere suplimentara in caz de nevoie avem si folosim lubrifiant. Am incercat si cu prezervativ, cu si fara lubrifiant ...toate combinatiile posibile si tot am probleme... ce candida sa am daca am facut si analize si tratamente ...
Iar tu, alergica..la ce?
- mature_man
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2011-02-17
Medeu,
S-o luam metodic, strict pe baza experientei mele cu sotia mea, si cu o iubita de dinainte de casatorie :-))
1. AC orale pot sa faca si ele probleme, incarca sa intrerupi tratamentul vreo doua, trei luni si vezi ce reactie ai. 2. Renunta o perioada la sexul oral. Vreau sa spun sa renuntati amandoi la aceasta (frumoasa) activitate. Tot ptr. cateva luni. 3. Du-l si pe partenerul tau la medic; ma refer la un alt ginecolog, care sa va explice ce inseamana BTS si ca trebuie sa urmati amandoi un tratament. 4. Se poate ca partenerul tau (actual) sa mai aiba relatii si cu alte femei? Daca ai cea mai mica umbra de indoiala, adio penetrare fara prezervativ!!! 5. Ce-ar fi sa renuntati o perioada la penetrare... Putina "indemanare" si un lubrifiant bun, pot face adevarate minuni... 6. De fapt asta e punctul 0.: Vorbeste deschis cu partenerul tau, spune-i ce probelem ai, roaga-l sa te inteleaga si sa te ajute sa rezolvati impreuna problema. Cand ai cel mai mic disconfort roaga-l imediat sa se opreasca. Sexul nu trebuie sa-ti provoace teama, frica, repulsie... din pricina usturimilor si a durerii (+secretii anormale) s-ar putea sa ajungi sa te inhibi si sa nu-ti mai doresti sa faci dragoste. 7. Ai orgasm? Sau preferi sa-l mimezi ca sa se termine cat mai rapid actiunea? 8. Mia zi-le si tu, Loredana! ca doar ar trebui sa le stiti mai bine.
MM.
PS. S-ar putea sa nu fii chiar asa de indragostita si de pregatita (sufleteste - mental, dar si trupeste) ptr. o relatie sexuala cu actualul partener. Parerea mea.
Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri.
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
fa o analiza de secretie, cu tot cu antibiograma/antifungigrama in functie de ce iese; flora aia "modificata" trebuia sa primeasca un tratament adecvat.
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- papushik
- Full member
- Inregistrat: 2008-02-17
Da nici nu stiu la ce eram alergica... atunci am facut si analiza de secretie si antifungigrama si nu a iesit nimica, dar tind sa cred ca nu au fost facute corect. Si durerile sunt la fiecare contact, inca de la inceputul lui? Eu am observat ca la sfarsitul ciclului menstrual ma lubrifiez mai putin. Pe mine m-au lasat durerile dupa ce nu am mai exagerat cu spalatul si tot felul de geluri intime, iar dupa contact ma spalam usor sa nu ranesc mucoasa daca nu puteam, aveam servetele umede, de la cele uscate ma iritam, si foloseam lubrfiant.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|