|
Nu esti logat.
Cand cineva va pune betze in roate, cum gestionati situatia?#1 2012-04-22 16:04:48
Cand cineva va pune betze in roate, cum gestionati situatia?Daca aveti un profesor sau un sef cu atitudine neconstructiva (desi indicat ar fi, conform rolului sau, sa aiba una constructiva, ca sa se faca inteles atunci cand are o nemultumire), care va cere marea cu sarea si oricum nu ii place nimic din ce munciti, din nepasare sau arogantza, cum va descurcati? Daca va straduiti sa faceti tot ce va sta in puteri, dar el doar va jigneste fara sa va indrume, cum reusiti s-aveti taria sa mergeti mai departe? Offline #2 2012-04-22 16:20:54
Re: Cand cineva va pune betze in roate, cum gestionati situatia?asta avand ceva personal cu individul pe care il jigneste? Offline #3 2012-04-22 16:47:23
Re: Cand cineva va pune betze in roate, cum gestionati situatia?nu neaparat, lipsa totala a atitudinii constructive si aerele de superioritate avandu-le fatza de toti ceilalti. Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-04-22 16:54:39) Offline #4 2012-04-22 16:54:41
Re: Cand cineva va pune betze in roate, cum gestionati situatia?aha, tipic profesorilor trecuti de o anumita varsta, care se cred buricul pamantului. "Tu esti prost, eu le stiu pe toate!" Da, sunt saturat de d'astia. In general tac si inghit, pt ca e sistemul impotriva mea. De regula sunt pe genul "eh fir-ai tu sa fii, las ca ti-o trag eu tie!" Iar odata si odata tot o sa fie ca mine si ma simt Ultima oara a fost editat de timo (2012-04-22 16:57:45) Offline #5 2012-04-22 20:04:28
Re: Cand cineva va pune betze in roate, cum gestionati situatia?
Eu n-am avut-o. Mi-am dat demisia. Imi pare rau doar ca nu am avut tupeul sa-i zic vreo doua scorpiei. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline Publicitateloading...
#6 2012-04-22 20:18:27
Re: Cand cineva va pune betze in roate, cum gestionati situatia?Eu am la scoala,profesoara de romana,efectiv e batuta in cap,imi vine uneori sa o pleznesc de numa numa. Two souls don't find each other by simple accident Offline #7 2012-04-22 21:22:02
Re: Cand cineva va pune betze in roate, cum gestionati situatia?Cat de bine e sa-ti vina pe moment replici d'alea ironice si dure si sa le dai cu tifla-ntre ochi. Pacat ca uneori astea vin doar cand ajungi acasa si, fierband de manie, te gandesti la ce-ai fi putut sa-i spui, da' e deja prea tarziu. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #8 2012-04-23 02:39:07
Re: Cand cineva va pune betze in roate, cum gestionati situatia?
aaaaaaaaah...cata dreptate ai!! Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-04-23 02:47:09) Offline #9 2012-04-23 09:44:06
Re: Cand cineva va pune betze in roate, cum gestionati situatia?am eu o profa care e asa sucita. fac cu ea la faculta "doar" 3 materii din 5. orice problema ar fi, se crizeaza, ca ea ne-a predat bine, noi suntem prosti. in caz ca vrei sa vezi lucrarea, adica un test amarat pe timpul semestrului, urla la tine, te da de pereti, de nu iti mai trebuie nimic. fiind sefa de grupa, eu tac, pentru ca mi-a zis ca nu are timp de corectat lucrari, deci le pune la nimereala. Cum sa iti ceara sa faci un program (ca sunt la info), care calculeaza modulul unui nr natural (care e acelasi nr), sa il faci corect si sa iti dea 5?! When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #10 2012-04-23 10:45:02
Re: Cand cineva va pune betze in roate, cum gestionati situatia?Ce bine ca n-am avut parte de asa ceva! Toti profesorii pe care i-am avut sunt oameni pasionati de materia pe care o predau. Am avut multe de invatat de la ei. Normal ca as putea oricand sa fac un top al celor mai tari, dar prefer sa-i pe toti. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #11 2012-04-23 11:01:39
Re: Cand cineva va pune betze in roate, cum gestionati situatia?am fost pusa in situatia de a face ceva la organizatia unde sunt voluntara, ceva ce nu are nicio legatura cu ce am semnat pe contract ca voi face. dar din teama, sa-i spunem, am acceptat. pana i-am spus maica-mii care mi-a deschis laarg ochii. dupa ce efectiv mi-a ordonat sa nu mai fac ce facusem, imi spune: cuvantul "exploatare" iti spune ceva? da, din pacate, mi s-au aprins niste beculete cand am auzit... V., soarele si luna Offline #12 2012-04-23 12:01:06
Re: Cand cineva va pune betze in roate, cum gestionati situatia?ehee pe mine m-a costat mult un cod de liceu nescris pe foaia de repartizare la liceu...tatal meu din nefericire a fost un derbedeu in generala...si culmea ca noi am ajuns sa invatam la aceeasi scoala unde a invatat el cu aceeasi profesori...noi fiind fete cuminti,cand ne vedeau si auzeau cine suntem zici ca vedeau pe dracul...am terminat generala cu bine eu am luat capaciatea cu bine ,nu cu nota mare dar am luat-o si aveam medie pt repartizarea la un grup agricol...eu si colega mea de banca am avut aceeasi medie si am completat foaia aia la fel...ea a intrat si eu am picat la profesionala...pt ca ea imi schimbase foaia si a completat ce a vrut ea.ma refer la diriginta si directoarea scoli...eu fiind mai timida si nu o credeam in stare se asa ceva am acceptat sa o las pe ea.am terminat profesionala si pe urma am dat la frecventa redusa si am luat si bacul la 22 de ani...dar vreau sa zic ca mi-a luat tot elanul din viata intamplarea asta...colega mea a terminat facultatea,i-a mers bine si eu am ramas de caruta... Ultima oara a fost editat de dark_angel2712 (2012-04-23 12:02:37) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|