homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand cineva va pune betze in roate, cum gestionati situatia?

#1 2012-04-22 16:04:48

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Cand cineva va pune betze in roate, cum gestionati situatia?

Daca aveti un profesor sau un sef cu atitudine neconstructiva (desi indicat ar fi, conform rolului sau, sa aiba una constructiva, ca sa se faca inteles atunci cand are o nemultumire), care va cere marea cu sarea si oricum nu ii place nimic din ce munciti, din nepasare sau arogantza, cum va descurcati? Daca va straduiti sa faceti tot ce va sta in puteri, dar el doar va jigneste fara sa va indrume, cum reusiti s-aveti taria sa mergeti mai departe?

#2 2012-04-22 16:20:54

timo
Hero member
Inregistrat: 2011-02-13

Re: Cand cineva va pune betze in roate, cum gestionati situatia?

asta avand ceva personal cu individul pe care il jigneste?

#3 2012-04-22 16:47:23

jeannie
Addicted member

nu neaparat, lipsa totala a atitudinii constructive si aerele de superioritate avandu-le fatza de toti ceilalti.

am auzit mereu ca "peste tot" e asa, ca nu doar la mine. yikes
ei bine, cum rezista fiecare om supus la asa "tratament" la job sau la facultate? butter secretul e sa nu pui la suflet, right?

Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-04-22 16:54:39)

#4 2012-04-22 16:54:41

timo
Hero member
Inregistrat: 2011-02-13

aha, tipic profesorilor trecuti de o anumita varsta, care se cred buricul pamantului. "Tu esti prost, eu le stiu pe toate!" Da, sunt saturat de d'astia. In general tac si inghit, pt ca e sistemul impotriva mea. De regula sunt pe genul "eh fir-ai tu sa fii, las ca ti-o trag eu tie!" Iar odata si odata tot o sa fie ca mine si ma simt styrka  al9leacer

Dar au fost si situatii in care mi-am bagat picioarele pt ca imi distrugeam nervii prea tare. Dar cand n-ai alternative incerc sa raman pe genul "A, da? Bineeeeee!!" smile

E greu sa nu pui la suflet, foarte greu. Esti om totusi, vrei nu vrei un anumit lucru te seaca. Important e ca dupa munca/facultate sa ai unde te descarca si eventual..imbarbata smile Si sa mai ai si acel..."bai fac chestia asta, pt ca vreau sa.." (self motivation, i think)

Ultima oara a fost editat de timo (2012-04-22 16:57:45)

#5 2012-04-22 20:04:28

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

jeannie a scris:

Daca aveti un profesor sau un sef cu atitudine neconstructiva (desi indicat ar fi, conform rolului sau, sa aiba una constructiva, ca sa se faca inteles atunci cand are o nemultumire), care va cere marea cu sarea si oricum nu ii place nimic din ce munciti, din nepasare sau arogantza, cum va descurcati? Daca va straduiti sa faceti tot ce va sta in puteri, dar el doar va jigneste fara sa va indrume, cum reusiti s-aveti taria sa mergeti mai departe?

Eu n-am avut-o. Mi-am dat demisia. Imi pare rau doar ca nu am avut tupeul sa-i zic vreo doua scorpiei.  box
In facultate n-am avut profi care sa aiba ceva cu mine personal.  nustiu

De la o vreme am observat ca-mi plac confruntarile asa ca daca s-ar intampla acum sa aiba cineva ceva cu mine l-as confrunta rapid, fara sa ma consum prea mult.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Publicitate

loading...

#6 2012-04-22 20:18:27

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Eu am la scoala,profesoara de romana,efectiv e batuta in cap,imi vine uneori sa o pleznesc de numa numa.
Are baba la vreo 50 si ceva de ani si urla la noi sa ne adresam cu Domnisoara rotfl2,locuieste cu maicasa.
E efeciv dusa cu capul,abia astept sa scap de ea,noi cand dam teza sau un test obisnuit ne pune sa ducem gentile in fata clasei iar bancile sa fie goale rotfl

Two souls don't find each other by simple accident

#7 2012-04-22 21:22:02

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

Cat de bine e sa-ti vina pe moment replici d'alea ironice si dure si sa le dai cu tifla-ntre ochi. Pacat ca uneori astea vin doar cand ajungi acasa si, fierband de manie, te gandesti la ce-ai fi putut sa-i spui, da' e deja prea tarziu.

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#8 2012-04-23 02:39:07

jeannie
Addicted member

Diananaid a scris:

Cat de bine e sa-ti vina pe moment replici d'alea ironice si dure si sa le dai cu tifla-ntre ochi. Pacat ca uneori astea vin doar cand ajungi acasa si, fierband de manie, te gandesti la ce-ai fi putut sa-i spui, da' e deja prea tarziu.

aaaaaaaaah...cata dreptate ai!! diablo
da' si daca e un mos care nu permite sa comentezi nimic... neutral si e oricum convins ca el are dreptate si ca asa e normal sa se comporte... box

Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-04-23 02:47:09)

#9 2012-04-23 09:44:06

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

am eu o profa care e asa sucita. fac cu ea la faculta "doar" 3 materii din 5. orice problema ar fi, se crizeaza, ca ea ne-a predat bine, noi suntem prosti. in caz ca vrei sa vezi lucrarea, adica un test amarat pe timpul semestrului, urla la tine, te da de pereti, de nu iti mai trebuie nimic. fiind sefa de grupa, eu tac, pentru ca mi-a zis ca nu are timp de corectat lucrari, deci le pune la nimereala. Cum sa iti ceara sa faci un program (ca sunt la info), care calculeaza modulul unui nr natural (care e acelasi nr), sa il faci corect si sa iti dea 5?!
si examenele le face in asa fel incat sa nu aiba raspuns corect din teorie, ci are ea un "algoritm" dupa care corecteaza (de ex, chiar daca A ar fi varianta corecta si nu se potriveste cu varianta ei B - din algoritm, degeaba!!! lol )
Nu ii poti comenta, e foarte irascibila, nu se ocupa de noi si nu ai ce sa ii faci. uneori sunt si eu cu nervii la pamant, pentru ca la examene practice e ca la o Loterie!! adica ca la oral la Bac, alegi o hartie si o faci. bineinteles, toti prostii nimeresc ceva usor, ceilalti isi rup creierii pe bancile facultatii. Pentru ce? Ca la sfarsit de examen sa ne intrebe pe noi ce nota ne dam fara ca ea sa corecteze? Bineinteles toti parsivii si incompetentii zic 9 sau 10, iar noi, ne evaluam corect.
Pana mea, nu  e corect ce face de dragul timpului ei liber: curs=15 minute din 90, seminar=30minute din 90 din care vreo 10 vorbeste la telefon sau se intinde la catedra cu o cafea in mana.
Si pun pariu ca la sfarsit, ca asa e lumea, nu o sa spuna nici un angajator unui prost de acum "Bai inteligentule, tu ai copiat sau ti-ai umflat nota cand te-a intrebat profa"
Nu! O sa il ia in locul unuia care chiar stie ce face, ca asta e Rom?nica...

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#10 2012-04-23 10:45:02

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

popa Ce bine ca n-am avut parte de asa ceva! Toti profesorii pe care i-am avut sunt oameni pasionati de materia pe care o predau. Am avut multe de invatat de la ei. Normal ca as putea oricand sa fac un top al celor mai tari, dar prefer  sa-i applause pe toti.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#11 2012-04-23 11:01:39

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

am fost pusa in situatia de a face ceva la organizatia unde sunt voluntara, ceva ce nu are nicio legatura cu ce am semnat pe contract ca voi face. dar din teama, sa-i spunem, am acceptat. pana i-am spus maica-mii care mi-a deschis laarg ochii. dupa ce efectiv mi-a ordonat sa nu mai fac ce facusem, imi spune: cuvantul "exploatare" iti spune ceva? da, din pacate, mi s-au aprins niste beculete cand am auzit...

de cele mai multe ori, persoanele de care depindem oarecum (profi, sefi) se poarta mizerabil doar pt ca stiu ca nu avem curaj sa luam atitudine. pt ca toti vrem note mari, toti vrem sa avem asigurat un loc de munca. si pt asta uneori ne lasam calcati in picioare.

alta situatie: examen luat cu 9, apar absenta in catalog. vorbit cu prof, gasit lucrarea, stabilit ca totul e in regula si ca voi avea nota. asta se intampla acum o luna. eu tot absenta sunt in catalog. l-am rugat sa-mi treaca nota in carnet. "nu avem voie". n-am stiut ce sa mai spun asa ca mai incerc o data sa vorbesc frumos cu el. daca tot incearca sa ma duca de nas, ii voi pune in bot o mare reclamatie. cu riscul de a nu mai trece la el! pt ca e un jegos ce crede ca poate face orice. si ii merge pt ca studentii de cele mai multe ori tac si inghit numai sa nu aibe probleme. si eu am zis ca voi face la fel, pana m-am desteptat si mi-am dat seama ca mi se incalca un drept. si daca nu fac nimic, e ca si cum eu singura mi l-as incalca. sunt datoare fata de mine sa incerc. si nu stiu de ce am impresia ca atunci cand va vedea ca-s ferma pe pozitie, va da inapoi. pt ca asa sunt toti "smecherii" astia. cand dau de unul mai tare in gura, cu tupeu, imediat se fac mici.

pe scurt, jeannie, as proceda precum kath. stiu ca e greu sa gasesti un loc de munca. dar chiar merita sa te consumi pt un idiot? eu as fi stresata tot timpul, nu numai la serviciu. numai gandul ca ar trebui sa merg acolo zilnic m-ar dispera.
si bineinteles ca peste tot e la fel. peste tot sunt nemernici care profita de altii. si majoritatea se lasa calcati in picioare. de aceea "peste tot" e la fel.

bebe V., soarele si luna

#12 2012-04-23 12:01:06

kokkinou
Full member
Inregistrat: 2012-04-02

ehee pe mine m-a costat mult un cod de liceu nescris pe foaia de repartizare la liceu...tatal meu din nefericire a fost un derbedeu in generala...si culmea ca noi am ajuns sa invatam la aceeasi scoala unde a invatat el cu aceeasi profesori...noi fiind fete cuminti,cand ne vedeau si auzeau cine suntem zici ca vedeau pe dracul...am terminat generala cu bine eu am luat capaciatea cu bine ,nu cu nota mare dar am luat-o si aveam medie pt repartizarea la  un grup agricol...eu si colega mea de banca am avut aceeasi medie si am completat foaia aia la fel...ea a intrat si eu am picat la profesionala...pt ca ea imi schimbase foaia si a completat ce a vrut ea.ma refer la diriginta si directoarea scoli...eu fiind mai timida si nu o credeam in stare se asa ceva am acceptat sa o las pe ea.am terminat profesionala si pe urma am dat la frecventa redusa si am luat si bacul la 22 de ani...dar vreau sa zic ca mi-a luat tot elanul din viata intamplarea asta...colega mea a terminat facultatea,i-a mers bine si eu am ramas de caruta...
sa nu mai vb de sora mea,care in clasa a 8a tot aceeasi profesoara nu a venit la o ora de matematica si a picat toata clasa la mate cu 1 si 2...si ea la randul ei a terminat liceul in 5 ani si acum este la facultate...in concluzie daca ai vointa treci peste toate betele bagate in roate...

Ultima oara a fost editat de dark_angel2712 (2012-04-23 12:02:37)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.