|
Nu esti logat.
Intarziere menstruatie 15 zile#1 2012-04-24 11:41:02
Intarziere menstruatie 15 zileHello! Suna noua pe acest forum si am nevoie de o parere.Mi-a intarziat menstruatia 15 zile,am facut 3 teste in zile diferite,ultimu astazi si toate mi-au iesit negativ.Nu am mai trecut prin asa ceva,luniile trecute venind regulat,fara intarzieri.Sa merg la un ginecolog?Care ar putea fii motivu sa intarzie atat de mult? Multumesc Offline #2 2012-04-24 15:10:37
Re: Intarziere menstruatie 15 zilecel mai bine ar fii sa te adresezi unui medic, care iti poate face analizele necesare! E posibil sa ai o dereglare hormonala, dar el este singurul care iti poate da un diagnostic! Offline #3 2012-05-22 06:00:46
Re: Intarziere menstruatie 15 zileAm aceeasi problema. Insa mie mi-a intarziat 5 zile. Astazi fiind a 5-a. Am facut un test si e negativ, bineinteles, pentru ca nu am avut contacte neprotejate. Tot timpul am cicluri foarte regulate si punctuale. In ultima luna insa am fost cam stresata. Poate asta sa fie un motiv bun sa imi intarzie ovulatia si, prin urmare, si menstruatia? Offline #4 2012-05-22 13:20:23
Re: Intarziere menstruatie 15 zilepoate fi, da Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2012-05-22 22:14:49
Re: Intarziere menstruatie 15 zile
Ce as putea face inainte de a merge la doctor? E vreo metoda naturala prin care pot sa intru in ciclul normal? Offline Publicitateloading...
#6 2012-05-23 06:09:18
Re: Intarziere menstruatie 15 zileGata, mi-a aparut si m-am linistit. O sa fiu atenta insa daca si luna viitoare se repeta sau nu, ca atunci sa merg la doctor. Pana atunci, fingers crossed! Multumesc mult, Doctoressa! Offline #7 2012-06-26 20:03:07
Re: Intarziere menstruatie 15 zileSi eu am o problema daca puteti sa ma ajutati....eu nu am menstruatia regulata de obicei, insa luna asta deja mi-a intarziat 15 zile...nu stiu ce sa ma mai fac ca am dureri de burta de spate, am toate simptomele insa nimic. De sarcina nu poate fi vorba, sunt sigura. sa fie oare de la stres? eu dau bacul anul asta si sunt cam agitata in legatura cu asta....ce credeti? ast raspuns multumesc:* Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|