homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretie vaginala galben-verzuie!

#1 2012-04-24 13:24:07

Szentgyorgyi
Membru
Inregistrat: 2012-04-24

secretie vaginala galben-verzuie!

Am si eu o mare rugaminte la voi! Acum o perioada am avut niste probleme, usturime si mancarime la mictiune. Am luat niste ovule, Klion-d. Problemele mi-au trecut insa dupa acest tratament am inceput sa am secretia vaginala de culoare galben-verzuie! Din ce am citit, acestea sunt simptomele infectiei cu trichomonas, insa la analizele efectuate, trichomonas-ul nu se observa. Rezultatele la analize sunt:

Celule epiteliale: relativ frecvente
Leucocite: relativ frecvente
Trichomonas: nu se observa
Levuri: absente
Flora: frecventi cocobacili si bacili Gram labili polimorfi
Cultura si identificare bacterii: flora fara semnificatie patogena
Babes: inflamatie nespecifica

Cand am fost la doctor pentru interpretarea analizelor, nu mi s-a dat niciun tratament.
Aceasta secretie persista in continuare, am fost din nou la medic care mi-a prescris spalaturi cu Tantum Rosa, insa fara niciun rezultat! Am scris celor de la laborator unde am facut analizele si au fost foarte draguti sa imi spuna ca la analiza probei mi s-a observat absenta lactobacililor! Acest amanunt nu era specificat pe rezultatul analizelor primite!

Trebuie sa precizez ca in ultima perioada si urina are aceeasi culoare galben-verzuie!

Eu o sa merg la un nou consult ginecologic/ analize, dar pana atunci daca stiti ca ar putea fii altceva, va rog nu ezitati sa imi spuneti!

#2 2012-04-25 11:48:38

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Re: secretie vaginala galben-verzuie!

schimba laboratorul si dr. E clar ca o infectie ai,  pe langa examenul de secretie cu culturi , te sfatuiesc sa faci si un test pt clamidia , ureaplasma, micoplasma si o urocultura.

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-04-25 11:48:57)

What doesn't kill me, makes me stronger

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.