homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarzierea menstruatiei

#1 2012-04-25 13:50:59

karla maria
New member
Inregistrat: 2012-04-25

intarzierea menstruatiei

puteti sa imi spuneti va rog de ce imi intarzie menstruatia? am luat anticonceptionale timp de 3 ani si am facut doar cate o luna pauza in fiecare an.Din luna octombrie 2011 nu am mai luat pastilele pt ca m am hotarat sa fac o pauza mai lunga si am continuat sa fac dragoste cu iubitul meu, cu care sunt de 5 ani, cateodata cu prezervativ,iar alteori fara,doar ma proteja el fara sa ejaculeze in mine. De cand am renuntat la acc din oct 2011 menstruatia mi a venit normal in fiecare luna pana in martie 2012, iar acum in aprilie nu a mai venit desi desi trebuia.Nu stiu ce s a intamplat deoarece iubitul meu a fost plecat din tara de pe 8 ianuarie pana in aprilie anul acesta iar ultima oara cand am facut dragoste a fost la inceputul lui ianuarie 2012 inainte sa plece am facut dragoste cu perzervativ si si fara dar m a asigurat ca nu s a intaplat nimic.In lunile ianuarie, februarie si martie anul acesta menstruatia mi a venit normal,iar acum in aprilie mai e putin si se sfarseste luna si nu mai vine.Trebuie sa spun ca in februarie am facut un tratament cu ovule deoarece aveam o secretie abundenta si branzoasa,dar in martie mi a venit ciclul normal. Puteti sa imi spuneti daca este vreo problema? As putea fii insarcinata din moment ce nu am intretinut relatii sexuale de 3 luni iar in perioada aceasta mi a venit ciclul normal pana in luna aceata? Multumesc

#2 2012-04-25 14:05:35

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: intarzierea menstruatiei

de ce nu faci un test ca sa te lamuresti ?

#3 2012-04-25 14:34:11

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

fa un test, si lamureste-te, desi daca menstra a fost normala dpdv cantitativ si calitativ pana acum, nu se pune problema de sarcina;
data viitoare posteaza unde trebuie, si ar fi ideal sa folosesti functia de cautare inainte sa deschizi subiect nou, sunt o groaza de topicuri existente pe tema intarzierii menstruatiei.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#4 2012-05-03 17:26:13

karla maria
New member
Inregistrat: 2012-04-25

acum o saptamana am facut si testul de sarcina,barza, si a iesit negativ,iar menstruatia tot nu mi a venit desi suntem in 3 mai deja.
se poate sa fi dat gresi testul de sarcina? cat este de sigur acest test?
oare sa mai astept sau sa merg si la un control?
va rog sa imi raspundeti ca sunt disperata oricum sintome de sarcina nu am (greturi,ameteli, pofte etc)doar ca orice mananc ma simt balonata, sa fie alte cauze ale intarzierii menstruatiei  stres sau e posibil sa ma sara o luna desi acum cativa ani mi s a mai intamplat inainte sa iau anticonceptionale

#5 2012-05-04 10:29:12

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

ai warn pt postare multipla, vad ca ai mai scris si la alte topicuri.

topic inchis.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.