|
Nu esti logat.
Intarzierea menstruatiei#1 2012-04-25 13:50:59
intarzierea menstruatieiputeti sa imi spuneti va rog de ce imi intarzie menstruatia? am luat anticonceptionale timp de 3 ani si am facut doar cate o luna pauza in fiecare an.Din luna octombrie 2011 nu am mai luat pastilele pt ca m am hotarat sa fac o pauza mai lunga si am continuat sa fac dragoste cu iubitul meu, cu care sunt de 5 ani, cateodata cu prezervativ,iar alteori fara,doar ma proteja el fara sa ejaculeze in mine. De cand am renuntat la acc din oct 2011 menstruatia mi a venit normal in fiecare luna pana in martie 2012, iar acum in aprilie nu a mai venit desi desi trebuia.Nu stiu ce s a intamplat deoarece iubitul meu a fost plecat din tara de pe 8 ianuarie pana in aprilie anul acesta iar ultima oara cand am facut dragoste a fost la inceputul lui ianuarie 2012 inainte sa plece am facut dragoste cu perzervativ si si fara dar m a asigurat ca nu s a intaplat nimic.In lunile ianuarie, februarie si martie anul acesta menstruatia mi a venit normal,iar acum in aprilie mai e putin si se sfarseste luna si nu mai vine.Trebuie sa spun ca in februarie am facut un tratament cu ovule deoarece aveam o secretie abundenta si branzoasa,dar in martie mi a venit ciclul normal. Puteti sa imi spuneti daca este vreo problema? As putea fii insarcinata din moment ce nu am intretinut relatii sexuale de 3 luni iar in perioada aceasta mi a venit ciclul normal pana in luna aceata? Multumesc Offline #2 2012-04-25 14:05:35
Re: intarzierea menstruatieide ce nu faci un test ca sa te lamuresti ? Offline #3 2012-04-25 14:34:11
Re: intarzierea menstruatieifa un test, si lamureste-te, desi daca menstra a fost normala dpdv cantitativ si calitativ pana acum, nu se pune problema de sarcina; daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #4 2012-05-03 17:26:13
Re: intarzierea menstruatieiacum o saptamana am facut si testul de sarcina,barza, si a iesit negativ,iar menstruatia tot nu mi a venit desi suntem in 3 mai deja. Offline #5 2012-05-04 10:29:12
Re: intarzierea menstruatieiai warn pt postare multipla, vad ca ai mai scris si la alte topicuri. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|