|
Nu esti logat.
Infectie urinara,cistita sau anexita?#1 2012-04-25 18:52:07
Infectie urinara,cistita sau anexita?Buna ziua! Offline #2 2012-04-25 18:57:17
Re: Infectie urinara,cistita sau anexita?mai degraba cistita, ar trebui sa faci o urocultura Offline #3 2012-05-23 13:18:23
Re: Infectie urinara,cistita sau anexita?Buna ziua ,va rog mult doctoressa cu un raspuns. M-am dus la un control sa-mi fac o analiza de secretie deoarece credeam ca am candida.Pe buletinul de analiza mi- a iesit cultura candida absenta si o reactie inflamatorie intensa ,Escherichia coli. Offline #4 2012-05-23 13:20:05
Re: Infectie urinara,cistita sau anexita?stiu ca e-coli mai e sensibil la gentamicina... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #5 2012-05-23 13:40:36
Re: Infectie urinara,cistita sau anexita?a iesit sensibil la Ampicilina+sulbactam,Ciprofloxacin,Levofloxacin,Cefuroxime Nitrofurantoin,Gentamicina. Vroiam sa merg azi la medicul de familile sa mi dea trimitere sa fac urocultura aceea si eventual un control pe la rinichi. Offline Publicitateloading...
#6 2012-05-23 14:01:08
Re: Infectie urinara,cistita sau anexita?poti sa faci si o cura cu Uro-Vaxom, e un fel de vaccin cu tulpini de e-coli ca sa te ajute pe termen lung Offline #7 2012-05-23 14:10:10
Re: Infectie urinara,cistita sau anexita?Multumesc ,chiar azi ma duc la farmacie ,sunt disperata m.am indopat de medicamente de 2 zile si tot ma mai doare.Sper din tot sufletul sa le vina mintea la cap astora care au sistat Polidinul,multa lume are nevoie de el. Offline #8 2012-05-23 14:37:37
Re: Infectie urinara,cistita sau anexita?te inteleg perfect, eu ma lupt de 3 luni si jumatate cu o infectie urinara si e cumplit Offline #9 2012-05-23 21:26:27
Re: Infectie urinara,cistita sau anexita?Am fost si la medicul de familie pentru trimitere la interne pentru rinichi si din nou dupa vreo 2 sapt la gineko.Deocamdata am pregatit un cokteil ca sa zik asa cu antibioticul,antiinflamatorul,supozitor,ovulele alea ,urinal.Vreau sa va intreb cura de vaccin Uro-Vaxom cand o incep?Nu mai spun ca dupa ce scapasem de candida e posibil dupa 20 comprimate de ciprinol sa o dobandesc iara. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|