homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Infectie urinara,cistita sau anexita?

#1 2012-04-25 18:52:07

anamaria
New member
Inregistrat: 2006-04-25

Infectie urinara,cistita sau anexita?

Buna ziua!

Aseara a inceput o mancarime jos ( exterior, interior) si o durere in dreapta, cred ca ovarul drept.Am dat cu canesten crema - exterior si azi nu am mai avut mancarimea.

In schimb durerea in dreapta inca o am si-n plus durerea este si pe sub burta ( ca atunci cand sunt racita ).Am senzatie de a merge la toaleta dar nu am usturime.Poate un disconfort jos dar nici nu stiu cum sa explic.

Ar putea fi o infectie urinara, cistita sau anexita?

Din pacate maine noapte plec in concediu si nu am cum sa-i fac o programare la un doctor sau sa fac analize!

Ce as putea lua?

Sunt bune ovulele Cervugid?Pe acestea le am in casa!Din cate am citit sunt bune pt infectiile cervico-vaginale!

Multumesc!

#2 2012-04-25 18:57:17

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Infectie urinara,cistita sau anexita?

mai degraba cistita, ar trebui sa faci o urocultura
poti lua deocamdata urinal si sa bei multe lichide

#3 2012-05-23 13:18:23

bluynna
New member
Inregistrat: 2012-05-18

Buna ziua ,va rog mult doctoressa cu un raspuns. M-am dus la un control sa-mi fac o analiza de secretie deoarece credeam ca am candida.Pe buletinul de analiza mi- a iesit cultura candida absenta si o reactie inflamatorie intensa ,Escherichia coli.
Mi s- dat tratament cu Ciprofloxacin si Carpicon supozitoate puls ovule Cervugid si o crema Canesten.Nu m-am grabit sa iau toata reteta ci doar Cervugidul  ovule.
Problema este ca intre timp ca o ironie a sortii m-au luat din senin pur si simplu niste dureri insuportabile in tot bazinul inferior ,mai intens spre ovarul stang cu o senzatie de presiune si urinari dese si in cantitati mici .

Imi propusesem sa iau antibioticul  si supozitoarele la ciclu insa nu am mai putut suporta durerea si am luat reteta intr-o noapte ,rugand o pe farmacista sa-mi dea o si cutie de antiinflamatoare Flamexin(mi se prescrisesera mie demult)

Sunt suparata si pentru faptul ca de 7 ani imi iese E coli dar nu mai avusesem problema aceasta de ani de zile.Intrebarea mea este,din ce cauza mi s-a declansat iar?

Mentionez ca astia au retras Polidinul de pe piata cu ajutorul caruia ma pusesm practic pe picioare .Ce ma fac acum? Sunt o persoana cu probleme la antibiotice
pentru ca pana la Polidin acum ani de zile mi s-a tot schimbat medicatia datorita faptului ca prezint recatii secundare  de tot felul la antibiotice iar injectabil desi am schimbat 3 medici nu imi dau.Pentru stomac avand o gastrita mai nasoala fac tratament cu Omez o luna insa ce ma fac cu celelalte efecte ale antibioticului pentr ca daca nu ma doare stomacul ,imi e greata sau ma doare in dreapta etc. Sunt la prima pastila si am 20 de luat  si daca imi apar reactii adverse si trebuie sa intrerup cum altfel ma mai fac eu bine?Exista inlocuitor la Polidin sau vreun alt imunizant sau de  ce nu mi da ginecologul injectabil .Multumesc,o zi buna

#4 2012-05-23 13:20:05

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

stiu ca e-coli mai e sensibil la gentamicina...
la tine a iesit sensibil la asa ceva?

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#5 2012-05-23 13:40:36

bluynna
New member

a iesit sensibil la Ampicilina+sulbactam,Ciprofloxacin,Levofloxacin,Cefuroxime Nitrofurantoin,Gentamicina. Vroiam sa merg azi la medicul de familile sa mi dea trimitere sa fac urocultura aceea si eventual un control pe la rinichi.

Nu inteleg cum naiba m-a intors criza aceasta dupa atatia ani culmea. Ma mai durea ovarul la nor,dar in halul asta si dintr o data nu inteleg in conditiile in care ma imbrac. De 2 nopti nu dorm .

Am luat prima pastila de Ciprofloxacina de dimineata,flamexin al 2 lea plic, supozitorul si tot ma mai doare suportabil in stanga ovarul  si am acea senzatie de presiune ,senzatie de a merge la toaleta fara usturime ,decat o apasare.De data asta nu mai stiu pentru ca daca am iar efecte secundare la antibiotic si le opresc chiar ca nu mai stiu acum am avut noroc ca am cateva zile libere.Totusi  nu se mai gaseste pe nicaieri Polidinul nici la Cantacuzino desi sunt din Craiova as pleca acum sa l iau .De la prima injectie m-am simtit bine si am facut o cura  de mai multe luni.Numai la noi in tara se intampla chestii d astea

Publicitate

loading...

#6 2012-05-23 14:01:08

heimdall
Diamond member

poti sa faci si o cura cu Uro-Vaxom, e un fel de vaccin cu tulpini de e-coli ca sa te ajute pe termen lung

#7 2012-05-23 14:10:10

bluynna
New member

Multumesc ,chiar azi ma duc la farmacie  ,sunt disperata m.am indopat de medicamente de 2 zile si tot ma mai doare.Sper din tot sufletul sa le vina mintea la cap astora care au sistat Polidinul,multa lume are nevoie de el.

#8 2012-05-23 14:37:37

heimdall
Diamond member

te inteleg perfect, eu ma lupt de 3 luni si jumatate cu o infectie urinara si e cumplit  neutral

#9 2012-05-23 21:26:27

bluynna
New member

Am fost si la medicul de familie pentru trimitere la interne pentru rinichi si din nou dupa vreo 2 sapt la gineko.Deocamdata am pregatit un cokteil ca sa zik asa cu antibioticul,antiinflamatorul,supozitor,ovulele alea ,urinal.Vreau sa va intreb cura de vaccin Uro-Vaxom cand o incep?Nu mai spun ca dupa ce scapasem de candida e posibil dupa 20 comprimate de ciprinol sa o dobandesc iara.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.