homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sotret Yaz diaree

#1 2012-04-26 09:52:50

ana24maria
Membru
Inregistrat: 2012-04-26

Sotret Yaz diaree

Buna ziua,

In urma cu o luna am inceput tratament cu Sotret (20 mg/zi)-pentru a-mi proteja ficatul iau si silimarina. Toata luna nu am avut probleme (exceptand buzele uscate). Sambata, 21 Aprilie am inceput sa iau anticonceptionale Yaz (e pentru prima data cand iau). Precizez ca toate pastilele le iau seara la ora 11. Luni, 23 Aprilie medicul dermatolog mi-a marit doza de Sotret ( o zi 20 mg, o zi 30 mg), insa marti spre miercuri am avut primul scaun moale (ora 4.00). Toata ziua de miercuri am avut 4 scaune moi (toate pana in ora 15.00). In aceasta noapte (miercuri spre joi) aceeasi problema - scaun moale la ora 2.00. Pana la aceasta ora am avut deja 3 scaune.
Imi puteti spune, va rog, de la ce am aceasta diaree si ce trebuie sa fac?
Va multumesc pentru atentie.

#2 2012-04-26 09:54:19

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Sotret Yaz diaree

cauza nu o stiu, daca o fi de la sotret
insa trebuie sa te protejezi suplimentar cat timp ai problema asta + 7 zile dupa ce situatia revine la normal
poti lua imodium sau smecta

#3 2012-04-26 10:04:49

ana24maria
Membru
Inregistrat: 2012-04-26

Re: Sotret Yaz diaree

Multumesc frumos pentru raspuns.
Si eu cred ca aceasta diaree e provocata de sotret dar am vrut sa mai aflu o parere.
In ceea ce priveste contraceptia suplimentara, chiar daca nu aveam aceasta problema, tot ma protejam suplimentar. Am un "gargaune" pe cap si mi-e frica ca anticonceptionalele nu o sa-si faca efectul. Asa ca prima luna folosesc si prezervativul, pana ma conving ca pastilele chiar isi fac treaba. wink)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.