|
Nu esti logat.
Dureri dupa acte sexuale dese..:(#1 2012-04-26 15:19:10
Dureri dupa acte sexuale dese..:(buna fetelor..oare cine ma poate lamuri si pe mine cu o chestie??deja incep sa imi fac griji...am o activitate sexuala deasa intr-un timp scurt..in sensul ca eu si prietenul meu ne vedem doar 1 data la luna 2 zile...si in acele 2 zile avem relatii mai multe...mereu mi se face ceva rana inauntru si am doare si se umfla..de la ce sa fie oare?o fi ceva infectie sau e din cauza ca se intampla des intr-un timp scurt si pe urma e o perioada mare de repaus?am fost la medic ca mi-am facut testul papanicolau si at am intrebat si de aceasta chestie si doctora a zis ca nu are legatura cu timpul....a zis ca o fi de la altceva si m-a programat la un consult.....dar eu cred ca o fi de la timpul asta lung de repaus pt ca inainte am avut o relatie sexuala cu fostul prieten in fiecare zi aproape si nu am intampinat aceste probleme....sa ma ingrijorez???cineva mi-a zis ca sa pot evita neplacerile astea sa folosesc lubrifiant.... Offline #2 2012-04-27 10:34:44
Re: Dureri dupa acte sexuale dese..:(eu cred ca te iriti de la contactele prea dese, si mie mi se intampla si folosim si lubrifiant dar degeaba. asa ca lasam macar o zi pauza intre alfel nu prea imi place Ultima oara a fost editat de papushik (2012-04-27 17:45:35) Offline #3 2012-04-27 12:34:39
Re: Dureri dupa acte sexuale dese..:(si eu o patesc cand bag cate 2-3 partide odata..o simt umflata si ma doare si ustura...dar trece in cateva zile..incearca sa faci pauza de cateva ore... Offline #4 2012-04-28 14:38:31
Re: Dureri dupa acte sexuale dese..:(multumesc frumos fetelor de sfaturi..o sa incerc asa:) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|