homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce sa fac oare? :(

#1 2012-04-27 21:58:28

LollyBlabla
Membru
Inregistrat: 2012-04-27

Ce sa fac oare? :(

Buna seara  smile  Am o poveste cam lunga si am nevoie de niste sfaturi. Sunt fata,in clasa a 9-a la profil mate-info bilingv engleza. De cand m-am vazut repartizata in clasa cu inca 2 colege din generala pe care le-am urat din tot sufletul,mi s-a acrit de tot de clasa asta! La inceput am intrat intr-un grup mai "popular" ca sa zic asa,si am cunoscut un baiat. La inceput nu mi se parea cine stie ce,dar cu timpul am inceput sa-l plac,mai ales ca si el dadea semne ca ma place. Mereu ma baga in seama,dar eu ca sa arat ca sunt "grozava" il ignoram sad Dupa primul semestrul n-am mai vrut sa mai stau in grupul asta,deoarece m-a schimbat in rau si vroiam sa ma mut intre semestre in clasa baiatului respectiv (mate-info intensiv informatica). Nu s-a putut,motivul fiind ca nu se fac transferuri intre semestre. In semestrul doi m-am apropiat foarte mult de niste persoane din clasa mea,chiar si de profesori.
Sa revin,dupa ce nu am mai stat cu grupul acela,baiatul respectiv ma saluta pe hol,dar eu nu-i raspundeam. Am fost o nesimtita,stiu asta! Nu stiu ce a fost in capul meu! Pana la urma baiatul s-a saturat sa ma salute,dar si acum intoarce capul dupa mine pe hol. Dupa cele intamplate mi-am dat seama cat de mult il plac si sentimentul meu de dragoste fata de el este tot mai intens pe zi ce trece,iar cand il vad pe hol mi se "aprind" calcaiele,chiar daca las capul in jos sad Ma gandesc in fiecare secunda la e.lSimt in sufletul meu ca este facut pentru mine,suntem compatibili,este cuminte ca si mine! N-am mai simtit asta in viata mea la un baiat,jur!! Nu stiu ce sa mai fac,am inceput sa plang singura dupa el si dupa sansa pe care am pierdut-o pentru ca am fost o proasta!
Revenind la transferul meu.Nu stiu ce sa fac... As vrea sa ma mut pentru el,dar cand ma gandesc la prietenele pe care o sa le las,ma intristez. Se spune si ca relatiile intre colegii de clasa nu tin. De asta imi e frica! Si cu bilingv-ul nu stiu ce sa fac... Cred ca o sa ma ajute in viitor cat de cat. In clasa aia vreau numai pentru ca este el,cred.
Va rog din suflet,dati-mi un sfat! grater Ce sa fac? Sunt indragostita peste cap,cum n-am fost niciodata!

#2 2012-04-27 22:22:45

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Re: Ce sa fac oare? :(

in primul rand eu zic sa te calmezi putin. esti la varsta in care aceste sentimente sunt normale si e normal sa si gresim.
in al doilea rand, te sfatuiesc sa nu te muti la intensiv informatica (doar pt un baiat), daca stii ca nu o sa poti face fata celor 7 ore de info, si de mate tot atat! sunt absolventa a unui astfel de profil si stiu ce inseamna! (info si mate pe paine!!!).
cat despre ceea ce ai facut tu, ca nu l-ai salutat pe baiat, a fost putin cam naspa, zic eu. dar totusi ai putea incerca sa il saluti tu pe hol cand trece pe langa tine, ce zici? smile nu cred ca e asa de greu ca sa sa repari putin din greseala ta. si poate lucrurile o sa ia o alta intorsatura.
e si normal sa ai sentimente fata de el, pentru ca asa se nasc primele "iubiri adolescentine", fara ca tu sa iti dai seama. te poti indragosti si de persoana care nu o suporti, incurcate sunt "legile" inimii, sa stii.
tu momentan esti la varsta la care incepi sa cunosti noi orizonturi si nu ar trebui sa isi aiba loc de ura (fata de colegele acelea). vezi-ti de treaba ta, acum ca te intelegi si cu profesorii si profita de timpul petrecut cu noii prieteni din clasa..

oricum, nu poti spune ca relatiile intre colegi nu rezista, eu sunt logodita cu colegul meu (de facultate, ce-i drept), dar am avut colegi in liceu care au ramas impreuna si acum.

dar... crezi ca prima ta relatie perfecta o sa dureze o vesnicie? nu vreau sa te dezamagesc, dar s-ar putea sa nu tina. am impresia ca asa mult iti place de baiatul asta incat te gandesti la un viitor, in care el vine pe cal alb la tine si te fura, printesa..
viata nu e chiar asa, iar daca te muti in clasa lui si nu o sa fiti impreuna sau o sa fiti impreuna si va despartiti, o sa suferi..
vrei asta? nu cred. poate te-am luat cam tare, cu experientele mele, insa iti vreau binele.
lucrurile nu sunt pierdute. poti lua tu putin initiativa si sa lasi aerele de "grozava" deoparte, sa fii tu! asa esti tu?! nu, tu esti cea care plange si il place pe baiat... deci ce mai astepti? du-te la el
puss

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#3 2012-04-27 23:04:01

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

Important e si ce vrei tu sa faci in viata , care e urmatorul pas pe plan profesional ma refer ... vrei sa dai la faculta ? si daca da unde? si daca stii unde gandeste-te ce materii te ajuta mai mult pentru facultatea aceea: mate-info bilingv engleza sau m.-i. i.i .... cat despre mutatul doar pentru acel baiat nu cred ca are relevanta ... poti sa ai o relatie cu el si fara sa fiti colegi de clasa + ca ai spus ca te`ai atasat de profesoarele care predau la clasa in care esti si tu si ai si cateva prietene foarte bune acolo.Judeci si tu cum este mai bine pentru tine.Nu stiu daca e bine sa judeci cu inima cand vine vorba de urmarea unei profesii in cazul in care vrei sa dai la facultate.In rest toate cele bune la MI si multa bafta.

#4 2012-04-30 23:40:03

momox
New member
Inregistrat: 2012-02-10

hei lolly! mi se pare ca nu ai o problema prea grava, ia sa vedem: ca sa socializezi cu cineva dintr-o clasa diferita nu trebuie sa te muti, sunteti in aceeasi scoala, tu te simti bine unde esti deja, daca merge, las-o asa. Cat despre baiat, nu e mare paguba, poti sa il saluti tu pe hol, intri in vorba cu el, sunt sigura ca nu o sa se supere daca ii povestesti ca erai prea timida ca sa ii raspunzi, poti sa iti ceri scuze sfioasa si o sa se bucure. Daca vrei prieteni in clasa lui o sa ti-i faci prin el. Si sa nu mai spui ca esti proasta, nimeni nu e. succes  majoreta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.