|
Nu esti logat.
Gynofort#1 2012-04-29 00:47:24
gynofortgynofortul are o singura aplicatie si cu efect de cateva zile? ca nu stiu cum sal folosesc. va rog sa-mi spune-ti dak stiti. ms Offline #2 2012-05-02 13:20:12
Re: gynofortpai as intreba cine ti l-a dat de nu stii cum, dar ma rog... se baga in vagin acel cilindru cu partea prin care iese crema logic inauntru si se apasa/trage nu mai stiu exact cum era de partea care a ramas afara ca sa iasa crema (nu il introduci pana dai te col ca o sa te doara ci cat sa fie adanc dar fara discomfort). scoti cilindrul si il arunci, urmatoarele 3 zile nu faci sex, nu te speli in vagin, nu folosesti ob-uri, te speli doar extern si asta abia a doua zi de diminteata, caci il vei pune seara si vei sta lungita in pat imediat dupa ca sa nu se scurga prea repede. dimineata o sa sa scurga (indicat ar fi sa pui si un tampon de cu seara, extern ca sa nu te murdaresti in somn). Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|