|
Nu esti logat.
Sarcina???#1 2012-04-29 13:37:39
Sarcina???Va rog,ajutooor! am o mare mare problema!acum o sapt,mai exact sambata seara am facut'o fara protectie.primul nr a fost doar sex oral,in urma caruia s'a produs ejacularea.dupa acesta,am avut o mica problema,penisul prietenului meu nu mai intra in erectie completa.am incercat sa il excit in toate felurile,m'am pus desupra lui,a intrat doar foarte putin,i'am facut oral,dar nimic.apoi am incercat sa o facem putin,cam 5 min.cand acesta s'a ridicat de langa mine,i'a curs o picatura cam maricica de lichid preejaculator.este posibil sa ii fi curs si in mine chiar daca nu era in erectie completa?imi este frik sa nu fii ramas spermatozoizi pe canal de la ejaculare...mentinez ca am facut'o sambata noapte,iar cam luni-marti intram in perioada fertila:((pericol de sarcina?Un SureCheck credeti ca pot face la 2 saptamani de la contact? Ultima oara a fost editat de aditsaaa (2012-04-29 17:50:55) Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altcuiva si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.... Offline #2 2012-04-29 14:54:25
Re: Sarcina???un mic pericol există... după prima ejaculare au rămas spermatozoizi pe canal, iar dacă a intrat ?n tine s-ar putea să fi ajuns și ei... acum nu ai ce să faci dec?t să aștepți să vină menstruația. Iubesc si sunt iubita Offline #5 2012-06-09 12:25:51
Re: Sarcina???
ultima oara cand am verificat, nu erai moderator, deci nu ai dreptul sa dai warn-uri, ban-uri si alte avertismente. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#6 2012-06-09 19:51:34
Re: Sarcina???tare Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #7 2012-06-09 21:51:47
Re: Sarcina???))))))) !!!!!!!! Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #8 2012-06-10 00:29:05
Re: Sarcina???
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric." Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill Offline #10 2012-06-10 09:46:04
Re: Sarcina???de Johanne12 ca face pe moderatoare pe aici ... dar nu vad ce e asa amuzant in treaba asta Offline #11 2012-06-10 11:17:51
Re: Sarcina???intr-un fel e, e ca si cum as face-o eu pe sefu la locul de munca Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #12 2012-06-10 11:37:34
Re: Sarcina???pai poti s`o faci ... cand esti singur la birou .... tu dai oridine tu executi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|