|
Nu esti logat.
Ce credeti,am ramas insarcinata?#1 2012-04-30 18:13:30
Ce credeti,am ramas insarcinata?Va rog,ajutooor! am o mare mare problema!acum o sapt,mai exact sambata seara am facut'o fara protectie.primul nr a fost doar sex oral,in urma caruia s'a produs ejacularea.dupa acesta,am avut o mica problema,penisul prietenului meu nu mai intra in erectie completa.am incercat sa il excit in toate felurile,m'am pus desupra lui,a intrat doar foarte putin,i'am facut oral,dar nimic.apoi am incercat sa o facem putin,cam 5 min.cand acesta s'a ridicat de langa mine,i'a curs o picatura cam maricica de lichid preejaculator.este posibil sa ii fi curs si in mine chiar daca nu era in erectie completa?imi este frik sa nu fii ramas spermatozoizi pe canal de la ejaculare...mentinez ca am facut'o sambata noapte,iar cam luni-marti intram in perioada fertila:((pericol de sarcina?Un SureCheck credeti ca pot face la 2 saptamani de la contact? Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altcuiva si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.... Offline #2 2012-04-30 19:17:35
Re: Ce credeti,am ramas insarcinata?de la lichid preejaculator cica sansele sunt infime Offline #4 2012-05-02 19:13:45
Re: Ce credeti,am ramas insarcinata?pai de la lichid preejaculator sansele sunt mai reduse, dar ma gandesc daca o fi ramas ceva sperma pe capul si corpul penisului de la prima ejaculare? o parte buna este ca nu erai in perioada fertila. deci dupa 2-3 saptamani fa mai bine 2 teste ca sa fi sigura si nu te stresa si nu te gandi la asta ca afecteaza menstruatia si poate sa iti intarzie de la stres. good luck Offline #5 2012-05-03 00:32:22
Re: Ce credeti,am ramas insarcinata?buna tuturor am si eu o problema am facut dragoste cu prietenul meu.prima oara am facut-o protejat cu prezervativ dar a 2a oara la interval de 10 min am facut si fara(mentionez ca dupa ce a ejaculat prima oara a urinat si sa sters) dar nu si-a dat drumul in mine.pe 29 trebuia sa imi vina menstruatia dar nu a fost asa.azi 2 mai mi-a curs un lichid ca sangele dar mai rozaliu si foarte putin.ce sa fie?oare am ramas insarcinata?sau poate fi din cauza unei infectii(vaginita)pe care am avut-o cu o saptamana inainte?sfaturi va rog nu stiu ce sa fac nu sunt pregatita pentru o sarcina de acum.am 19 ani Offline Publicitateloading...
#6 2012-05-03 13:30:32
Re: Ce credeti,am ramas insarcinata?trebuia sa se spele, nu sa se stearga pur si simplu; sansele de sarcina sunt mici, dar exista; daca nu iti vine menstruatia, sau daca va fi ciudata (diferita calitativ si cantitativ decat ca de obicei) fa un test de sarcina la 3 saptamani de la contact. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|