homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Putina distractie ???

#1 2012-05-01 16:13:59

senzo
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2012-05-01
Site

Putina distractie ???

Uneori simt nevoie  sa ma duc cu oricine altcineva sa ma relaxez  o noapte cu multa sampanie si atmosfera big_smile   party  party    Oare de ce ? parca dupa o noapte ca asta  af fi cu totul alfel si as fi mai descarcat .pareri de aceasta chestie

Ultima oara a fost editat de senzo (2012-05-01 18:33:14)

RIDE LIKE THE DEVIL - FEEL LIKE GOD  .......

#2 2012-05-01 16:35:09

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Re: Putina distractie ???

Incearca sa te gandesti la chestia asta si spune-mi ce parere ai?
Cum te-ai simti sa aflii ca ea isi doreste chestia asta,sa se duca la un hotel,o noapte cu altul?

Two souls don't find each other by simple accident

#3 2012-05-02 19:26:52

babydolldeea
New member
Inregistrat: 2012-03-02

paiii....... de ce cu altcineva si nu cu ea? (iubita ta) crezi ca ea nu te-ar face sa te simti bine? cred ca ei iar placea niste sampanie la hotel si o noapte amoroasa. tu cum te-ai simti daca ea ti-ar povesti ca ar vrea o noapte romantica si frumoasa si sa se termine cu sex nebun dar la final sa iti zica ca nu cu tine...... ia gandestete. eu am fost intr-o relatie de 2 ani jumate si la mine a cam aparut monotonia si plictiseala si rutina si stiu ca cateodata mai stai si te gandesti dar oare cum o fi persoana aia? dar oare cum mas simti in prezenta ei? eu cred ca dupa o noapte frumoasa la hotel cu sampanie si amor cu iubita ta ( daca o iubesti si te simt bine langa ea) ai fi lafel de descarcat relaxat si bine dispus

#4 2012-05-02 22:47:20

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

senzo a scris:

Uneori simt nevoie  sa ma duc cu oricine altcineva sa ma relaxez  o noapte cu multa sampanie si atmosfera big_smile

Nimic nou sub soare.

senzo a scris:

Oare de ce ?

Pentru ca ai tendinta de a deveni prea disperat dupa atentie si, probabil, de aici ti se trag si alte belele, deci faci bine ca scapi de ele intr-un asa mod placut.

senzo a scris:

parca dupa o noapte ca asta  af fi cu totul alfel si as fi mai descarcat .pareri de aceasta chestie

Io zic c-ar trebui sa repeti figura, nu de alta, da' simt ca au trecut ceva ani de cand nu te-ai mai descarcat.
P.S: Nu cre'ca pe forum gasesti doritoare. Good luck.

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.