|
Nu esti logat.
Preludiu sau obsesie ?#1 2012-05-01 18:29:38Preludiu sau obsesie ?Inaintea imi place sa ma joc foarte mult cu sanii jucausii si cu fesele adica cam mult ,uneori partenera cu care o fac ramane cam uimita ca numai ma opresc . Parerile la fiecare care sunt : fete-- termina si sari pe mine odata , barbati : un pic is dai drumul la .Poate ca imi place sa ai demonstrez ca imi palce corpul ei de Zeita, o poup o sarut ,o ating.. Ultima oara a fost editat de senzo (2012-05-01 18:30:00) RIDE LIKE THE DEVIL - FEEL LIKE GOD ....... Offline #2 2012-05-01 20:10:15
Re: Preludiu sau obsesie ?E bine dar uneori e prea muuuuult si fetii ii trece chefu ca se satura,mai vrem si noi actiune in unele momente. Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2012-05-02 11:40:55
Re: Preludiu sau obsesie ?cred ca nu e fata sa nu ii placa preludiul...dar nici sa te lungesti prea tare...al meu cam se zgarceste cu chestia asta,si ma oftic cateodata...dar si cand o lungeste de ma apuca dracii... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|