|
Nu esti logat.
Sarcina sau nu?Va rog ajutati-ma!#1 2012-05-01 22:15:40
sarcina sau nu?Va rog ajutati-ma!Buna! Problema mea e urmatoarea:acum trei zile (azi 1 mai)am avut contact sexual neprotejat.Azi am avut scrugeri cu sange insa foarte putin(era cv un pic vascos si rozaliu asa)Mentruatia ar trebui sa apara cam pe 7 8 9 mai si pana acum nu a dat semne(dureri de mijloc sau ale sanilor). Precizez k e foarte posibil sa fi fosta in perioada fertila(nu stiu exact k nu am tinut cont niciodata) Offline #2 2012-05-01 22:27:03
Re: sarcina sau nu?Va rog ajutati-ma!este prea devreme sa fi fost sangerare de nidare. nidarea are loc cam la 7-10 zile de la ovulatie. Offline #3 2012-05-02 14:43:13
Re: sarcina sau nu?Va rog ajutati-ma!Am si eu aceeasi problema, doar ca folosesc anticonceptionale Desorelle. Ieri am terminat blisterul, deci cam in 3 zile ar trebui sa mi vina menstra. De cateva zile tot gasesc mici pete maronii. Ultimul contact a fost sapt trecuta. Sper totusi ca antibebele sa si faca efectul. Offline #4 2012-05-02 17:01:17
Re: sarcina sau nu?Va rog ajutati-ma!Andreea daca le-ai luat corect nu ai probleme si acele pete sunt spottingul. Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|