|
Nu esti logat.
Cine isi mai aduce aminte ??? ♥ LIke#2 2012-05-02 20:46:10
Re: Cine isi mai aduce aminte ??? ♥ LIkeJocurile din prima imagine le-am vazut mereu prin jurul meu cand aveam vreo 10-11 ani, "lapte-gros" se mai practica si in ziua de azi (baietii din clasa de la mine se pun pe treaba cand au chef), a treia imagine habar n-am ce-i, n-am avut niciodata asa ceva, a patra imagine nu-i de fete, nu cred ca s-au jucat fetele cu asa ceva ever, iar ultima imagine cre'ca banuiesc ce e , da' n-am avut mari tangente. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #3 2012-05-02 20:57:03
Re: Cine isi mai aduce aminte ??? ♥ LIkeEu le stiu pe toate. Nu prea aveam tangete cu tubermanele(parca asa se numeau nu?), imi e dor sa ma joc pe TV, adoram un joc cu un omulet ninja si ala cu pusca si cu ratele, muream de ciuda ca radea cainele ala de mine ca nu puteam sa impusc ratele. De tamagotchi mi se facuse dor recent asa ca am descarcat ceva asemanator pe telefon. Offline #4 2012-05-02 21:07:41Re: Cine isi mai aduce aminte ??? ♥ LIkeBine ca iai reamintit si lui Diananaid ) cred ca nu prea a avut copilarie. Da asta e acum e in fata la un super laptop admirand horoscopul de maine RIDE LIKE THE DEVIL - FEEL LIKE GOD ....... Offline #5 2012-05-02 21:09:44
Re: Cine isi mai aduce aminte ??? ♥ LIke
la asta m-am gandit si eu, mai bine punea toate subiectele intr-unul singur zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline Publicitateloading...
#7 2012-05-02 21:30:38
Re: Cine isi mai aduce aminte ??? ♥ LIkeda, imi aduc aminte de ele ce vremuri frumoase au fost When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #8 2012-05-02 21:32:31Re: Cine isi mai aduce aminte ??? ♥ LIkeNu am deschis sa fie wow pur si simplu idei noi,din contra nu am venit sa fac reclama etc da in fine caprioara mancata de lupii cei batrani!! RIDE LIKE THE DEVIL - FEEL LIKE GOD ....... Offline #9 2012-05-02 22:22:39
Attention whore, give me a break. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #11 2012-05-02 22:53:17
Re: Cine isi mai aduce aminte ??? ♥ LIkeEu ?mi amintesc de toate,deşi ultima a fost un stres pt mine din partea băieţilor Offline #12 2012-05-03 09:15:09
Re: Cine isi mai aduce aminte ??? ♥ LIkesi eu imi amintesc de toate jocurile din imagini, dar tuburile alea cu cornete erau cam o "teroare" pt. mine, imi era destul de frica de ele Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #13 2012-05-03 10:48:52
Re: Cine isi mai aduce aminte ??? ♥ LIketetris nu am avut, lapte gros jucau colegii mei si in clasa a 12-a , si de cornete imi era frica "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #14 2012-05-03 12:21:51Re: Cine isi mai aduce aminte ??? ♥ LIke
Se pare ca chiar nu ai avut copilarie )) pana acum toata lumea sa jucat cu asa ceva,off unde ai stat inchis/a ) RIDE LIKE THE DEVIL - FEEL LIKE GOD ....... Offline #15 2012-05-03 13:09:22
Re: Cine isi mai aduce aminte ??? ♥ LIkemai usor cu replicile si intepaturile. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #16 2012-05-03 13:21:16
Re: Cine isi mai aduce aminte ??? ♥ LIkeOfftopic: M-ai obosit cu toate topicurile pe carele deschizi. Daca tot nu ai ce face ai putea sa cauti in arhiva si sa redeschizi subiecte vechi, sa le reactualizezi pt ca sunt destul de multe si cum un topic nu se poate sterge incurci forumul aiurea... ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #17 2012-05-03 14:42:50
Re: Cine isi mai aduce aminte ??? ♥ LIkeThis is so much fun Offline #18 2012-05-03 15:11:06
In Canada, o buna parte a copilariei mele. Si-acolo nu prea vedeai chestiile de mai sus, eu-mi amintesc doar de sticlute de alea, din care faceai bule de aer, de bicicleta mea roz , de toboganele din parc, de juliturile de pe genunchi, de bazinul de inot si de barele din curtea scolii (denumite "monkey bars") de care ma atarnam toata ziua si faceam fel si fel de scamatorii. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #19 2012-05-04 10:38:33Re: Cine isi mai aduce aminte ??? ♥ LIkeVezi ca nu cred ca am deschis subiecte din alte subiecte vechi, daca am deschis dovedeste k?reste ,si ai probleme rau cu scrisul inainte sa imi umpli mie subiectul de discutie aiurea - CORECTEAZA - si dupaia -PuBLICA- RIDE LIKE THE DEVIL - FEEL LIKE GOD ....... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|