homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarziere menstruatie

#1 2012-05-02 20:32:03

Ghica
Membru
Inregistrat: 2012-05-02

intarziere menstruatie

In luna decembrie am  intrerupt anticonceptionalele . Pe 31 decembrie , 31 ianuarie si cam pe 20 martie am avut prima zii de menstruatie iar de atunci nu am mai avut .
Am facut 3 teste de sarcina toate 3 fiind negative .....m-am umplut de cosuri pe spate piept si brate .
Ar trebuii sa ma ingrijorez ? poate fii doar o dereglare hormonala ?
Ma gandeam sa incep iar sa iau anticonceptionale chiar daca nu sant in prima zii de menstruatie ( cum stiu ca ar trebuii sa se inceapa ) , Oare procedez gresit ??
Va rog da-ti-mi un sfat !!!!

Multumesc!!

#2 2012-05-02 20:54:17

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

Re: intarziere menstruatie

in aceeasi situatie sunt si eu, doar ca eu nu am mai avut parte de contacte de vreo jumatate de an. am luat ac si apoi postinor, menstra normala 3 luni dupa postinor, si apoi nimic...acum iau duphaston..astept. nu stiu ce sa iti spun, ast pareri

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.