|
Nu esti logat.
Mare(mica) problema!#1 2012-05-05 13:26:06
Mare(mica) problema!Sunt o fata de 19 ani , studenta in anul 1 la facultatea pe care mi-am dorit-o intotdeauna si am o relatie cu un baiat pe care-l iubesc. DAR... imi dau seama ca nu ma cunosc deloc pe mine si sunt aproape sigura ca nu ma plac pe mine . Am avut o relatie deficitara cu parintii si simt ca trebuie sa umplu golul acela interior si nimic nu e niciodata de ajuns . Ajung mereu si mereu sa fug de mine . Cei din jur nu par sa perceapa asta , aud deseori ca sunt o persoana puternica si ma minunez: pentru mine sunt cea mai slaba persoana! In relatiile amoroase am facut mereu aceeasi greseala : am incercat sa detin controlul ,am fost orgolioasa si m-am autosabotat: am tendinta sa caut un salvator, sa fiu dependenta afectiv... Iarasi , nu reusesc sa mentin relatiile de prietenie : am senzatia ca oamenii renunta usor la mine. Undeva in interior cred ca nu merit sa fiu iubita si ca e chestiune de timp pana ca apropiatii sa vada asta . Offline #2 2012-05-05 13:31:46
Re: Mare(mica) problema!sunt foarte curioasa de ce nu te placi pe tine. ce a dus la sentimentul asta. ceva din trecut sau ceva din prezent? Offline #3 2012-05-05 13:38:29
Re: Mare(mica) problema!E o convingere/prejudecata din copilarie...mereu mi s-a parut ca sunt slaba si ca trebuie sa fac ceva ca sa contez, parintii mei au fost foarte reci si pretentiosi si am avut multe conflicte urate , cu vorbe aruncate ( nu ma refer la mici dispute) si fapte necugetate, iar acum , astazi,nu am sentimentul de autosuficienta. Imi este foarte greu sa depasesc pragul asta afectiv si sa ma echilibrez emotional . Offline #4 2012-05-05 13:41:42
Re: Mare(mica) problema!da, idem, cred ca la mine e un pic mai rau decat la tine. Offline #5 2012-05-05 13:55:42
Re: Mare(mica) problema!Frumuseta e relativa.Poate un baiat nu te vede frumoasa , altu da.Dupa parerea mea tie iti trebuie in momentul de fata un umar pe care sa "plangi" ... parca spuneai ca ai o relatie cu un baiat pe care il iubesti ? de ce nu vorbesti cu el ... sa te imbarbateze el ... ca el te cunoaste mai bine ca noi (astia de pe forum) ... si plus ca esti la o facultate in anul I la care ai visat .... dupa parerea mea tie iti merge bine ... gandeste-te ca sunt altii in situatii mult mai grave ca tine ... eu zic sa pui binele in fata si nu raul ... ca asa e la voi femeile autosugestia asta lucraza foarte bine ... dar nu lucreaza in folosul vostru de multe ori ... si apropo daca nu te deranjez la ce facultate esti ? Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-05-05 13:57:16) Offline Publicitateloading...
#6 2012-05-05 14:09:39
Re: Mare(mica) problema!Nu e o problema legata de aspectul exterior, ci interior. Offline #7 2012-05-05 14:12:51
Re: Mare(mica) problema!na atunci daca el e asa de "blegoman" (scuza`mi expresia) si nu te poate asculta si intelege discuta cu o prietena buna de`a ta ... cred ca ai una.uneia care te intelegi bine cu ea si va spuneti de toate Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-05-05 14:14:58) Offline #8 2012-05-05 14:18:54
Re: Mare(mica) problema!tindem sa acordam importanta maxima unui lucru care nu ne place in viata noastra, chiar daca e minor (printre multe alte lucruri super ok!). Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-05-05 14:26:21) Offline #9 2012-05-05 14:52:31
Re: Mare(mica) problema!
eu zic ca da, judeci prea dur; tu probabil nu stii cum e ca partenerul tau sa fie o persoana care nu are incredere in ea, care pune raul inainte, o persoana pe care trebuie s-o consiliezi, sa-i fii alaturi non stop, sa ii spui tot timpul ca e puternica (desi nici tu nu crezi asta), sa aiba incredere in ea, sa nu cedeze, sa mearga mai departe, sa ii insiri toate calitatile, sa...sa...sa... e o munca titanica, si nu exagerez deloc; cand vezi ca din relatia respectiva tu nu te prea alegi cu nimic, iti cam vine sa iti bagi piciorul. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2012-05-05 15:03:34
Re: Mare(mica) problema!apropo de compromis: aseara am avut revelatia ca vad totul doar in alb si negru: totul sau nimic. Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-05-05 15:04:46) Offline #11 2012-05-05 15:09:53
Re: Mare(mica) problema!pai da, trebuie sa stii cand e cazul sa lasi de la tine, si sa nu te dai cu fundul de pamant ca un copil mic din cauza ca lucrurile nu-s asa cum ti-ai imaginat tu. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #12 2012-05-05 15:20:01
Re: Mare(mica) problema!yoyolina daca imi permiti sa imi spun si eu o parere ... cum ca si tu ai avut o relatie esuata de care va ca nu poti sa te desparti de ea ... sau regreti unele lucruri .... si permite`mi sa afirm si eu ca eu nu cred ca este o munca titanica sa fii altaturi de partenerul/partenera tau/ta de viata si sa`l/s`o incurajezi.doar o parerea.nu am dat cu parul. Offline #13 2012-05-05 15:23:58
Re: Mare(mica) problema!nici eu n-am dat cu parul daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #14 2012-05-05 15:26:33
Re: Mare(mica) problema!nu , nu .... vezi ca unul din noi intelege ceva gresit .... ea( Andrada Maria) a spus ca nici prietenul ei nu prea o asculta ca nu are rabdare ... deci nu e vorba de ea aici ci de el ... tu ai tras concluzia ca prietenul ei nu se mai suporta sau ce? recitesc si eu ce a scris.poate eu gresesc. Offline #15 2012-05-05 15:35:28
Re: Mare(mica) problema!eu ma refeream in general, nu la relatia ei, nu la relatia mea. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #16 2012-05-05 15:42:01
Aici ai dreptate. Cu totii avem nevoie de cineva care sa ne incurajeze din cand in cand si daca partenerul de viata nu o face atunci cine sa faca asta? Eu tocami am iesit dintr-o relatie (de data asta sper sa fie definitiv) pt ca stateam prost psihic, mi se parea ca nimic nu imi merge bine, nu imi gasem drumul, mi se pare aca sunt inutila, eram intr-un moment din viata mea in care aveam nevoie de cineva care sa ma sprijine, sa-mi spuna ca fac si eu ceva bine, ca sunt in stare de ceva si ca doar trec printr-o pasa proasta nu sa fiu criticata si sa se tipe la mine cand eram incoerenta uneori din cauza stresului. Si cand asta vine de la persoana cu care planuiesti sa-ti imparti viitorul devine si mai dezamagitor. Nu ai nevoie de nu stiu ce, doar de o vorba buna si atat... ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #17 2012-05-05 16:04:35
Re: Mare(mica) problema!@ Andrada Ultima oara a fost editat de Diananaid (2012-05-05 16:05:17) Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #18 2012-05-05 16:05:44
Re: Mare(mica) problema!uite yoyolina vezi ce zic ... al exemplu bun ... daca intr`o relatie nu stii ca exista si un al 2-lea partener pe care sa te bazezi si caruia trebuie sa ii oferi la randul lui/ei sprinjin ... n`are rost sa mai stai intr`o relatie ... mai bine mergi din floare in floare ... cred ca o relatie se defineste si foarte mult pe sprinjin si incredere ... nu numai ca esti femeie + barbat = relatie si sex .... nu doar atat ... intr`o relatie mai trebuie sa tragi si cu dintii Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-05-05 16:06:29) Offline #19 2012-05-05 16:10:20
Da, nu vreau sa deschid un topic sau discutii cu problema mea. Vreau sa trec peste si gata. Spun dor lucruri prin care am trecut si stiu cum se simt si cat de dezamagit esti atunci vrei un pic de scprijin moral si nu ti-l da nimeni... ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|