|
Nu esti logat.
Semnele si roseata cauzata/lasata de acnee#1 2012-05-09 21:38:30
Semnele si roseata cauzata/lasata de acneeBuna.Am mare nevoie de un sfat...in urma cu trei luni mi-au iesit cateva cosuri(precizez ca nu am acnee)care au fost mai mult in carne ca sa zic asa si cu toate ca mi-au trecut de doua luni ma tot confrunt cu roseata si semnele cauzate de ele.Am incercat reviken/crema de galbenele/gel garnier pt cosuri si semnele cauzate de acestea/o lotiune de la Avon iesita acum special pentru aceasta problema insa fara nici un rezultat sau macar o mica imbunatatire...De obicei crema de galbenele dadea roade foarte repede insa nu stiu ce se intampla si acum.Mai nou,am observat ca si daca ma zgarii pe mana/picior imi trece mai greu decat de obicei si imi ramane semn...Nu stiu ce sa mai fac.Astept o solutie din partea voastra pe care sa o pot aplica singura(nu vreau la cosmeticia docamdata si nici nu stiu daca imi permit si ce anume as avea nevoie desi nu cred ca ar putea face minuni).Poate unele dintre voi ati trecut prin situatii asemanatoare si ma veti ajuta si pe mine... Ultima oara a fost editat de Asd (2012-05-09 21:39:04) Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #2 2012-05-09 21:49:25
Re: Semnele si roseata cauzata/lasata de acneeAsd,daca patesti asa cel mai bine ar fi sa vorbesti cu medicul de familie.nu e ok sa ramai cu semne dupa o zgarietura banala...cauzele insa pot fi multe...sau doar lipsa de vitamina C si K din organism/alimentatie Ne dorim si noi Offline #3 2012-05-11 18:02:35
Re: Semnele si roseata cauzata/lasata de acneeAsd,eu am avut acnee juvenila(medie) si am reusit sa scap de ea cu ajutorul unui doctor. Nu te speria!Tratamentul nu a fost f.costisitor am dat undeva la 150lei pe luna.Fac acest tratament de 6 luni,dar tu probabil nu esti in situatia mea.Tind sa cred ca problema ta s-ar rezolva mult mai repede. Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #4 2012-05-11 18:15:12
Re: Semnele si roseata cauzata/lasata de acneeAsd si m-am gandit la o chestie. poate nici nu ai nevoie de un tratament cosmetic poate problema ta se rezolva cu ajutorul unor creme pe care medicul dermatolog ti le poate da compensate si care nu ar costa foarte mult. Te sfatuiesc sa mergi la dr de familie,cere-i o trimitere si dupa aia vezi ce-ti spune dr.dermatolog. Mult succes! Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #5 2012-05-11 19:55:44
Re: Semnele si roseata cauzata/lasata de acneedespre faptul ca ti se cicatrizeaza greu zgarieturile nu stiu ce sa zic. Offline Publicitateloading...
#6 2012-05-12 11:02:17
Re: Semnele si roseata cauzata/lasata de acneejeannie acelasi tratament il urmez si eu. Retin'A cu care ma dau seara inainte de culcare , iar Skinorenul il folosesc ca baza de machiaj.Pt mine,Skinorenul este f.eficient. Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #7 2012-05-12 14:14:27
Re: Semnele si roseata cauzata/lasata de acneesoarele cicatrizeaza Offline #8 2012-05-12 14:31:48
Re: Semnele si roseata cauzata/lasata de acneeeu as crede ca, mai degraba, petele se fac si mai maro de la soare. Offline #9 2012-05-12 14:39:49
Re: Semnele si roseata cauzata/lasata de acneeJeannie,sorry,dar asta se intampla in cazul tau. Petele dispar sub actiunea razelor solare,deoarece au putere mare de penetrare si bneinteles ca le usuca,distruge bacteria care le cauzeaza. Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #10 2012-05-12 14:40:46
Re: Semnele si roseata cauzata/lasata de acneedaca sunt in faza de cosuri da, soarele usuca... daca sunt deja cicatrici nu cred ca mai ajuta Offline #11 2012-05-12 14:45:42
Re: Semnele si roseata cauzata/lasata de acneeam inteles de la fetele care merg la solar ca li se intuneca urmele de la acnee mai rau. Offline #12 2012-05-12 14:51:14
Re: Semnele si roseata cauzata/lasata de acneeanu trecut am avut un gen de acnee ...nu stiu, ceva nu foarte grav, dar ma deranja...si ma luam de ele pana imi faceam gaura in piele...bineinteles ca dupa ce cadea zganga ramanea urma de care se vorbeste si am scapat de aceste urme mergand la solar( asa s-a nimerit ...sa merg mai intai la solar si apoi la mare) ...si apoi la plaja...si dupa ce am dat un tub de brevoxil pe fatza si cu soare si + crema hidratanta ...salut cosuri! Offline #13 2015-05-06 18:13:50
Re: Semnele si roseata cauzata/lasata de acneeEu am avut un ten cu probleme si mi-au aparut multe cosuri si puncte negre in copilarie. Am ramas cu semne-pete de la acnee dar si cu cateva cicatrici-gauri(pt ca le-am spart). Offline #14 2017-01-18 10:49:07
Re: Semnele si roseata cauzata/lasata de acneePentru cosuri se pot lua diverse suplimente, se pot folosi leacuri babesti. Igiena zonei e foarte importanta si trebuie a avem grija sa nu se infecteze. Pentru cosuri am gasit cateva recomandari de tratament cu derminax. Offline #15 2017-04-04 13:36:14
Re: Semnele si roseata cauzata/lasata de acneeRecomandari sunt la multe produse, dar important e sa alegem un produs care sa ne ajute la eliminarea acneei. Offline #16 2017-04-06 19:45:09
Re: Semnele si roseata cauzata/lasata de acneese mai gaseste pe undeva Retin-A sau macar Isotrexin? Offline #17 2017-04-06 19:49:32
Re: Semnele si roseata cauzata/lasata de acneeNu Offline #18 2018-07-03 11:11:37
Re: Semnele si roseata cauzata/lasata de acneePentru eliminarea cicatricelor este util si produsul derminax, un supliment din plante. Offline #19 2019-03-04 12:59:02
Re: Semnele si roseata cauzata/lasata de acneeSunt multe produse, suplimente si mijloace alternative care pot ajuta la eliminarea cosurilor. Chiar si asa nu trebuie sa uitam ca e necesar sa acordam o atentie cat mai sporita stilului de viata pe care il avem daca ne dorim inclusiv un ten mai curat si mai neted. Spre exemplu daca vom consuma alimente procesate, grasimi si multe produse prajite vom sfarsi sa avem acnee si un corp plin de toxine suparatoare. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|