|
Nu esti logat.
Secretii vaginale#1 2012-05-09 22:39:52
secretii vaginaleBuna seara, de ceva vreme aveam niste secretii de culoare alba care uscandu-se devin galbene insotite de mancarime. Am fost le medic si in urma lamei efectuate mi s-a pus urmatorul diagnostic:frecvente epitelii vaginale, relativ frecvente leucocite. frecventa flora cocobacilara, foarte rari spori de candida.Dna dct mi=a prescris sa fc spalaturi cu tanturm rosa 2 pliculete folosind irigatorul, macmiror tabelete :21 buc la 8 ore si macmiror ovule, 12 buc -1 pe zi seara Intrebarea mea este : este nevoie sa faca si prietenul meu tratamentul adica sa ia 21 de tablete de macmiror, dna dct asa mi-a sp. Offline #2 2012-05-09 22:46:30
Re: secretii vaginalehmmmm......acele spalaturi cu irigatorul nu ti le-as recomanda pe baza rezultatelor scrise . Iti pot deregla flora si sa faci candida sau altceva din nou . Prietenul tau ar putea sa ia o crema ,lomexim de exemplu . Dupa rezultatul tau nu ai o candida ?in floare? deci nu cred ca are rostul sa se indoape si el cu pastile. Offline #3 2012-05-10 20:38:33
Re: secretii vaginalediagnosticul pus de dna dct a fost vulvo vaginita cocobacilica si candidozica.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|