|
Nu esti logat.
Sarcina sau nu?#1 2012-05-10 19:38:03
sarcina sau nu?am o mare problema.de cateva zile am stare generala proasta:nu am pofta de mancare,ma doare capul,imi vine sa vomit.pe 23 aprilie am avut ultima menstruatie(normala cantitativ,culoare normala,durata normala)inainte de menstruatie cu 2 zile am avut contact sexual(metoda intreruperii).pe 30 aprilie,adica la 2 zile de la terminarea menstruatiei am avut alt contact(tot metoda intreruperii).tin sa precizez ca sunt foarte speriata de o sarcina ascunsa.maine voi face un test,dar totusi,ce parerea aveti?sa fie doar imaginatia mea sau sa fii avut menstruatie peste sarcina?? Offline #2 2012-05-11 10:27:08
Re: sarcina sau nu?asadar, miine faci degeaba test, e prea curind dupa contactul cu risc(cel din 30, fiindca cel din 23 nu a fost cu risc de sarcina) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2012-05-11 14:42:17
Re: sarcina sau nu?am inteles.mai nou am si o durere in zona ovarelor.se poate sa fiu racita.voi astepta sa vad daca apare menstruatia,si daca nu voi face un test.dar mai am o intrebare.sangererea care poate aparea pe timpul sarcinii cu ce este diferita de menstruatie?sunt foarte speriata ca as putea fi insarcinata si totusi sa am si menstruatie.update:partea de jos a abdomenului mi se pare marita.. Ultima oara a fost editat de madalynna (2012-05-11 15:03:13) Offline #4 2012-05-11 15:07:03
Re: sarcina sau nu?uterul se mareste vizibil mult mai tarziu, nu dupa 3-4 saptamani, nu incerca sa-ti gasesti singura simptome de sarcina. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2012-05-11 15:32:31
Re: sarcina sau nu?multumesc frumos.eu am o putere de autosugestie foarte mare,deci nu cred ca sunt insarcinata mai ales ca am avut menstruatie normala.eu mi-am inceput viata sexuala de curand(11 februarie mai exact) si sunt foarte speriata de o sarcina.deci ce ar putea fi?o inflamatie a ovarelor care poate determina o usoara marire a zonei pelviene?chiar nu stiu ce sa cred. Offline Publicitateloading...
#6 2012-05-15 18:23:59
Re: sarcina sau nu?fetelor,daca,sa spunem ca ar fi vorba de o sarcina,in urma contactului de pe 30,burta cam cand ar creste?ca mie ca mi se pare ca m-am ingrasat in zona aceea:(( Offline #7 2012-05-16 13:18:04
Re: sarcina sau nu?burta creste dupa cateva saptamani, sunt femei care au 3-4 luni de sarcina, si nici nu se observa; daca zici ca te dor si ovarele, s-ar putea sa fie acolo problema, du-te la ginecolog daca nu trece. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #8 2012-05-16 16:31:56
Re: sarcina sau nu?da!!!!deci nu se mai pune problema.cred ca o sa punem 2 chiar:)) glumesc.as vrea sa fac testul dar 3 saptamani de la contact ar fi cam cand trebuie sa apara menstruatia,deci voi astepta musafirii first.oricum,felicitari pentru forum si multumesc pentru raspunsul prompt. Offline #9 2012-05-17 13:42:12
Re: sarcina sau nu?Buna ziua! pe 17 am avut ultimul CM iar pe 27 un contact sexual cu iubitul meu insa cu prima ejaculare in exterior, iar dupa 2-3 minute in care s-a sters cu un servetel umed a introdus-o din nou. Pe 15 ar fi trebuit sa am noul CM insa nu a aparut, dar de cateva zile am dureri de rinichi si ovare.. si uneori o senzatie de Ultima oara a fost editat de Blabla18 (2012-05-17 13:43:50) Offline #10 2012-05-17 13:46:08
Re: sarcina sau nu?exista risc de sarcina, trebuia sa urineze inainte sa o "introduca" din nou; exista posibilitatea ca spermartozoizii ramasi pe canal se fi fost eliminati o data cu lichidul pre-ejaculator si sa isi croiasca drum pana la ovul. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #11 2012-05-17 14:00:43
Re: sarcina sau nu?Dar pata maro ce poate fi ? Offline #12 2012-05-17 14:12:31
Re: sarcina sau nu?avand in vedere ca in 17 aprilie din cate am inteles ai avut ultima menstra, azi fiind 17 mai, as zice ca s-ar putea sa fie semn ca iti vine. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #13 2012-05-17 14:46:39
Re: sarcina sau nu?Sa fac azi la 15:30-16:00 un test ? Sunt tare speriata si imi e teama.. Offline #14 2012-05-17 14:55:55
Re: sarcina sau nu?as zice totusi sa astepti pana dimineata, poate intre timp "isi da drumul" si menstruatia. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #15 2012-05-17 16:51:55
Re: sarcina sau nu?Of sper .. dar totusi spermatozoizii nu cred ca aveau cum sa ajunga la ovul .. deoarece a2a oara a introdus`o doar de cateva ori si nu a ajuns la ejaculare .. mi`am amintit ca la distanta de aproximativ o saptamana - doua .. am observat eliminarea mucusului cervical . Are vreo importanta ? Offline #16 2012-05-17 23:39:01
Re: sarcina sau nu?Mi`am facut testuuuuuuuuul ! O singura liniutaaaa ! Sa ma bucur sau e prea devreme ? Offline #17 2012-05-18 13:57:55
Re: sarcina sau nu?nu trebuie sa ajunga la ejaculare si a 2a oara; exista lichidul ala pre-ejaculator care in caz de ejaculare anterioara contine si spermatozoizi asta asa, ca si fapt divers. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #18 2012-05-18 19:50:02
Re: sarcina sau nu?O sa mai fac saptamana viitoare un test Sper sa fie totul in regula , am fost foarte tensionata in ultima vreme .. si cred ca menstruatia trebuie sa ajunga .. intotdeauna am avut dureri de ovare si rinichi , "mijloc" inainte sosirii .. iti multumesc enorm pentru raspunsuri :-* Offline #19 2012-05-20 17:48:51
Re: sarcina sau nu?am si eu o problema......iau stodette de un an si jumatatesi luna asta chiar in prima saptamana am avut mai multe prbleme..am fost stricata la burta si am avut cam 4 scaune moi intre 2 pastile, pentru ca nu mi-am revenit am fost la farmacie ni mi-a dat un antibiotic care l-am luat vreo 2 zile , iar la cateva zile am vomitat cam dupa 4-5 ore cand luasem ultima pilula contraceptiva....tin sa mentionez k am avut contacte sexuale fara prezervativ dar fara a termina in interior....azi trebuia sa imi vina menstruatia...mi-a venit intr-un fel dar problema e ca abia curge...sunt constienta ka ar fi sanse sa fiu gravida dar sper sa nu fie cazul...intrebarea e :dereglarea asta potate fi de la antibioti si stres sau e clar sarcina??nu am facut nici un test pentru k 3 saptaman de la ultimul contact cu risc se implinesc saptamana asta care vine , joi. Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|