|
Nu esti logat.
COS pe fund :)#1 2012-05-11 06:30:13
COS pe fund :)salutare fetelor, de ceva timp ma uit peste site-ul asta ma amuza modul vostru de a percepe lucrurile, intr-un mod placut, si ma ajuta sa invat mai multe despre voi, imi place ca va exprimati problemele intime si toate cele intre voi, eu sunt barbat , si am si eu o problema care am preferat sa nu mai spun nimanui ) poate ma puteti ajuta, am un cos mare pe fund si nu glumesc, il am de vreo 6->7 luni, odata la 2 luni il storc, dar el tot apare mereu in acelasi loc, si na fiind pe fund imi este greu sa ajung la el si ma enerveaza , intrebarea este , cum as putea sa fac sa scap de el ? si ciudat ca mai apare unul langa, detali exact pe mijlocul fesei stanga ambele :"> sper sa primesc sun sfat , Offline #2 2012-05-11 08:28:35Re: COS pe fund :)in primul rand nu il mai stoarce pentru ca 1. risti sa faci vreo infectie 2. cu cat le storci cu atat apar mai multe. Cumpara-ti o crema cicatrizanta si lasa-l sa treaca de la sine chiar daca te doare Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|