homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cununia civila fara religioasa? pareri ?-2

#20 2012-05-12 20:15:44

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: cununia civila fara religioasa? pareri ?

Consider ca fiecare trebuie sa faca asa cum prefera. Din moment ce sunt mai multe variante si poate fiecare sa aleaga.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#21 2012-05-12 21:48:35

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

syd e mai costisitor daca faci 2 cununii, ca presupun ca si dupa cea civila vei da o masa ceva, chiar si DOAR pt rude
cata.cata yikes yikes prea tare cu prietenii aia yikes
pt mine m-am gandit ori toate in aceeasi zi..ori civila si religioasa la distanta de o zi(vineri si sambata)..dar am ales pe ambele in aceeasi zi si e cel mai bine asa pt noi

#22 2012-05-12 22:29:22

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

annabel a scris:

syd e mai costisitor daca faci 2 cununii, ca presupun ca si dupa cea civila vei da o masa ceva, chiar si DOAR pt rude
cata.cata yikes yikes prea tare cu prietenii aia yikes
pt mine m-am gandit ori toate in aceeasi zi..ori civila si religioasa la distanta de o zi(vineri si sambata)..dar am ales pe ambele in aceeasi zi si e cel mai bine asa pt noi

asa ar fii ideal pt toata lumea(cel putin eu asa imi doresc) ,dar asta ziceam ca din diverse motive nu se poate pt toti,de ex noi facem cununia civ in romania si cea religioasa in italia,din cauza documentelor care dureaza o gramada de timp asa ca este o problema sa le facem pe amandoua in acelasi timp

Ultima oara a fost editat de syd (2012-05-12 22:32:02)

#23 2012-05-13 13:00:13

astera
Full member
Inregistrat: 2007-04-16

eu voi face cunununia civila inaintea celei religioase, maxim cu o luna inainte sa zic. si voi face si cununia religioasa, chiar daca locuiesc cu al meu de 4 ani. fiecare alege ce si cum sa faca. Sora iubitului meu a facut cununia religioasa dupa cativa aani buni. atunci au  avut posibilitatea, nu stiu exact.

Ultima oara a fost editat de astera (2012-05-13 13:01:45)

#24 2012-05-13 14:10:31

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

la ce documente te referi syd?sunteti amandoi romani, sau tu romanca si el italian?
si noi stam in italia si am fost in ro pentru nunta

Publicitate

loading...

#25 2012-05-13 17:02:09

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

annabel a scris:

la ce documente te referi syd?sunteti amandoi romani, sau tu romanca si el italian?
si noi stam in italia si am fost in ro pentru nunta

annabel avem amandoi buletinele romanesti expirate,care trebuiesc facute in ro si nici nulla osta nu le avem si am zis ca daca tot mergem in ro cateva saptamani macar sa facem cununia civila fara batai de cap cu actele care ti se cer aici in italia

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.