|
Nu esti logat.
Cununia civila fara religioasa? pareri ?#1 2012-05-11 16:58:40cununia civila fara religioasa? pareri ?Noi am vrea sa facem doar cununia civila anul asta , in iulie-august, si cea religioasa pe viitor, intr-un an-doi. Este ceva rau in ideea noastra? Am observat pe net multe cupluri care critica distanta asa mare intre civila si religioasa. Voi ce parere aveti? Deşi trăim toţi sub acelaşi cer dar nu toţi avem acelaşi orizont. Offline #2 2012-05-11 17:09:30
Re: cununia civila fara religioasa? pareri ?tu ce parere ai? dar sotul? de vreme ce spui ca asa vreti sa faceti, ce mai conteaza ca altora li se pare nu stiu cum? si presupunand ca ti se va raspunde aici ca nu e in regula asa cum vrei tu, ce vei face? iti schimbi planurile doar pt ca sunt oameni care gandesc altfel? V., soarele si luna Offline #3 2012-05-11 17:12:14Re: cununia civila fara religioasa? pareri ?nu imi schimb planurile. noi mergem in continuare pe ideea noastra, vroiam doar sa stiu ce e atat de rau , pentru ca toti vorbesc de parca ar fi o crima sa facem doar civila . Deşi trăim toţi sub acelaşi cer dar nu toţi avem acelaşi orizont. Offline #4 2012-05-11 17:24:23
Re: cununia civila fara religioasa? pareri ?sunt fel si fel de oameni cu fel si fel de credinte. mai mult ca sigur cei care nici nu concep sa nu aibe cununia religioasa sunt mai credinciosi, sa spunem, ca ceilalti. sau poate sunt cupluri care vor doar civila, dar nu-s de acord parintii/rudele apropiate. si decat sa iasa scandal, discutii, certuri care nu duc la nimic bun, fac si religioasa de gura celorlalti si gata. V., soarele si luna Offline #5 2012-05-11 17:26:56Re: cununia civila fara religioasa? pareri ?eu nu exclud cununia religioasa, dar nu o vreau acum. e destul timp si pentru ea. iar de gura lumii nu prea ar trebui sa tinem cont, dar facem o exceptie cu mamicile si soacrele Deşi trăim toţi sub acelaşi cer dar nu toţi avem acelaşi orizont. Offline Publicitateloading...
#6 2012-05-11 17:37:17
Re: cununia civila fara religioasa? pareri ?eu nici pt ele nu as face o exceptie ar fi ipocrizie din partea mea. de ce sa o fac daca nu-i vad rostul, daca nu cred? parca religioasa se face ca sa ai "aprobarea" lu dzeu, sa nu traiesti in pacat. cam tarziu pt mine V., soarele si luna Offline #8 2012-05-11 17:44:35
Re: cununia civila fara religioasa? pareri ?Multi sunt sceptici din cauza faptului ca le e teama ca daca nu se face in aceeasi perioada, nu se va mai face deloc.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #9 2012-05-11 18:05:40
Re: cununia civila fara religioasa? pareri ?nu m-as marita religios deloc, niciodata. si in orice caz nu as face asta doar de teama ca "vai, ce va spune lumea?". pur si simplu eu una nu mi-as dori asta deloc si asta e. Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-05-11 18:06:02) Offline #10 2012-05-11 18:51:33
Re: cununia civila fara religioasa? pareri ?Ai mei nu au facut deloc cununie religioasa pentru ca nu au vrut, nu sunt foarte credinciosi si oricum nu aveau nasi. Defapt, ei mi-au spus ca nu ar fi facut nici cununia civila daca nu apaream eu, nu ii leaga un act dar au vrut sa port numele tatalui, sa fiu un copil normal, cu mama si tata cu acelasi nume. Offline #11 2012-05-11 18:54:30Re: cununia civila fara religioasa? pareri ?Jeannie de ce nu te-ai cununa religios? cum am mai spus, mi se pare geniala ziua in care voi purta rochie de mireasa, chiar daca mai dureaza pana atunci Ultima oara a fost editat de rucsy1992 (2012-05-11 18:55:25) Deşi trăim toţi sub acelaşi cer dar nu toţi avem acelaşi orizont. Offline #12 2012-05-11 18:59:35
Re: cununia civila fara religioasa? pareri ?daca tot nu credeti in cununia religioasa de ce mai faceti cununia civila ? va leaga niste acte ? .... si daca voi intelegeti sa faceti cununia religioasa pentru ca va spun unii si altii si nu credeti ca o faceti pentru voi iar e foarte "tare" din partea voastra ... acum fiecare face ce vrea e dreptul lui sa aleaga si decizia lui.eu spre binele vostru v`as sfatui sa faceti si cununia religioasa.eu cred ca e mai importanta cea religioasa decat cea civila.bafta. Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-05-11 19:11:16) Offline #13 2012-05-11 21:49:16
Re: cununia civila fara religioasa? pareri ?Nici eu nu-mi doresc sa ma cunun religios. Offline #14 2012-05-11 22:59:16
Re: cununia civila fara religioasa? pareri ?eu in 2010 am fost la nea' primaru' si in 2011 la popa deci, eu zic sa faceti cum considerati ca e cel mai bine pt voi Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #15 2012-05-12 07:40:09Re: cununia civila fara religioasa? pareri ?pentru mine e mai importanta cununia religioasa decat cea civila pentru ca intr-un fel faci niste promisiuni/juraminte unul fata de celalalt ceea ce in cazul cununiei civile nu exista ... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #16 2012-05-12 10:51:25Re: cununia civila fara religioasa? pareri ?@cata.cata , total de acord !! e agitatia f mare cand sunt ambele in aceiasi zi, +petrecere in noaptea aia .. Deşi trăim toţi sub acelaşi cer dar nu toţi avem acelaşi orizont. Offline #17 2012-05-12 10:52:23
Re: cununia civila fara religioasa? pareri ?eu as face mai intai cununia civila si mai apoi, poate peste un an, cea religioasa...merg si amandoua in aceasi zi, dar si la distanta una de cealalta Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #19 2012-05-12 19:29:07
Re: cununia civila fara religioasa? pareri ?eu visam de mica cununia civila in aceasi zi cu cea religioasa,asa era visul meu de fata,asa imi doresc si acum,dar avand in vedere ca am crescut am realizat ca nu e posibil(cel putin in cazul meu) in sensul ca nu sunt bani pt toate o data si in al doilea rand e prea obositor,am realizat ca se poate si altfel adica sa faci cununia civila si apoi cea religioasa cand se poate,asta presupune si o nunta,macar o cina sau ceva de gen daca nu o nunta in toata regula,deci parerea mea este ca nimic nu este rau in a face prima data cununia civla si apoi cea religioasa.Pt mine este mai importanta cea religioasa,atat pt rochia cea alba mult visata dar si pt faptul ca ne legam in fata lui Dumnezeu.am vazut ca si voi visati la fel dar fiecare cu visul ei/lui Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|