|
Nu esti logat.
Cum s-ar comporta o LADY in situatia urmatoare?#1 2012-05-11 17:55:01
Cum s-ar comporta o LADY in situatia urmatoare?Sa va zic pe scurt pt ca nu vreau sa va plictisesc. Sunt in an si in aceeasi grupa cu fostul meu prieten(noi suntem despartiti de 2 ani)si problema e ca nu stiu cum ar trebui sa reactionez in cazul in care el isi aduce prietena cand noi iesim cu grupa. .Pt ca din cauza ei ne-am despartit.El s-a cuplat cu ea dupa 3 zile,iar eu sufeream ca proasta si plangeam din cauza lui/lor. Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2012-05-11 17:57:06) Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #2 2012-05-11 18:16:43
Re: Cum s-ar comporta o LADY in situatia urmatoare?sa te prefaci! sa te prefaci ca nu iti pasa, sa stai cat mai departe de el si eventual pe aceeasi parte a mesei (daca iesiti la un local) ca sa nu il/o vezi, vorbesti cu ceilalti colegi. daca se intampla sa ajungeti sa vorbiti, incearca s-o faci calm, la subiect, sa nu te intinzi prea mult. daca poti, zambesti putin si cam asta ar fi. nu poti nici s-o ignori total, mai ales ca spui ca o cunosti inca de cand erai cu fostul. V., soarele si luna Offline #3 2012-05-11 18:19:35
Re: Cum s-ar comporta o LADY in situatia urmatoare?Nu ai mai avut un topic pe tema asta? Sa nu te astepti sa te salut! Offline #4 2012-05-11 18:43:57
Re: Cum s-ar comporta o LADY in situatia urmatoare?Eu cred ca o LADY pur si simplu nu se mai uita in trecut, deci, implicit nu ii pasa. Tu daca nu simti nimic pentru el de ce iti pasa ca e cu alta acum? chiar daca aceea "alta" a fost motivul despartitii voastre. Si pana la urma, sa inteleg ca el era cu tine dar a inceput sa se indragosteasca de ea? apoi evident ti-a spus ca nu se mai poate ca simtea ceva pentru ea. Mai bine ca nu te-a dus de nas in continuare, mi se pare foarte frumos ca ti-a spus ca exista alta in viata lui. Ce vreau sa spun este ca nu vad de ce iti mai pasa si de ce te deranjeaza prezenta lor, impreuna, pentru ca pana la urma nu te-a inselat(sau nu ne-ai spus), nu si-a batut joc de tine. Ai fost ranita atunci dar ma jur ca as prefera ca o relatie sa se termine asa decat sa ii gasesc in pat pe amandoi Offline #5 2012-05-11 22:40:59
Re: Cum s-ar comporta o LADY in situatia urmatoare?De ce, de ne ce, o deranjeaza prezenta fetei aleia. Ai sentimente si daca esti o lady si daca nu. Ca si april sunset, si eu cred ca n-ai ce face decat sa te prefaci. Probabil cu timpul te vei obisnui si cu prezenta respectivei si iti va fi totul indiferent in cele din urma. Offline Publicitateloading...
#6 2012-05-11 23:16:32
Re: Cum s-ar comporta o LADY in situatia urmatoare?E un mecanism de autoaparare al naturii umane. Intelege-l si accepta-l; daca ai vreo farama de spirit de observatie, vei renunta la unealta asta ce te impleticeste in viata de zi cu zi. Ultima oara a fost editat de Diananaid (2012-05-11 23:19:55) Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #7 2012-05-12 10:59:43
Re: Cum s-ar comporta o LADY in situatia urmatoare?El nu s+a indragostit de ea in timp ce eram noi impreuna,ci pur si simplu noi ne certasem la mare am zis ca vai Doamne,ne despartim...(dar de cate ori nu am mai zis noi ca ne despartim...)el a cautat o portita,probabil a vrut sa+mi demonstreze ca poate si cu alta.A facut mai mult ambitie.Pe timpul verii cat timp ei erau la inceputul relatiei,noi 2 nu am mai vbit deloc,dar cand a inceput facultatea el m+a cautat mi+a zis ca s+a gandit la mine,doar ca nu se poate desparti de ea deoarece fratele ei era cel mai bun prieten si s+ar fi certat cu el ca si+a batut joc de sora lui.Intr+un fel il intelegeam cu toate ca eu sufeream enorm de mult si vbeam,ieseam impreuna,lumea credea ca ne impacasem...acceptam asa situatia sperand ca el o sa se desparta de ea....am continuat+o asa mai bine de 6 luni...Pana cand el mi+a propus ca eu sa+i fiu amanta si ea sa fie oficiala:) Atunci m+am trezit.Nu i+am mai raspuns la telefon,nu l+am mai cautat cu toate ca el ma suna in disperare. Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #8 2012-05-12 16:40:14
Re: Cum s-ar comporta o LADY in situatia urmatoare?eu nu inteleg de ce o invinovatesti pe ea (care nu cred ca stia ce e in relatia voastra) si nu pe el (care a deschis portita). ambitie sau nu, e acum cu alta de 2 ani, ANI, nu luni. daca era sa va impacati atunci, va impacati si daca-i stateau 7 femei dezbracate in poala pe plaja, nu doar una. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #9 2012-05-12 18:03:41
Re: Cum s-ar comporta o LADY in situatia urmatoare?Nu stiu ce rost are sa cauti vinovati . Probabil ai suferit mult atunci, si e de inteles, dar nu stiu daca a fost cineva neaaparat de vina. Pur si simplu s-a intamplat. Viata merge inainte si cum nimic nu se intampla degeaba, probabil ca ai avut multe de invatat dupa relatia respectiva si experienta in sine, cu tot cu perioada de dupa despartire... Poate alta data o sa pui mai mult pret pe tine si nu o sa mai accepti sa fi pusa intr-o situatie de genul, poate ai realizat ca meriti mai mult de atat, o sa stii ce poti sa tolerezi si ce nu intr-o relatie, poate ti-ai dat seama de unele greseli pe care le faceai si pe care nu o sa le mai repeti. Ai capatat experienta de viata, nu ai pierdut nimic. Data viitoare o sa fie mai bine, de asta sa fi sigura! „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #10 2012-05-12 19:41:16
Re: Cum s-ar comporta o LADY in situatia urmatoare?Problema e ca eu am tot am refuzat invitatiile colegilor mei de a iesi undeva pt ca venea si el,dar asta nu stia nimeni,pur si simplu inventam scuze.Probabil dupa ce am depasit momentul si chiar mi-am dat seama ca nu se merita sa pierd momente frumoase alaturi de colegii mei din cauza lui,am inceput sa ies. Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2012-05-12 19:45:47) Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #11 2012-05-12 20:13:38
Re: Cum s-ar comporta o LADY in situatia urmatoare?Pai daca el te ignora atunci e simplu. Inseamna ca nu o sa fie nevoie sa le dai atentie, sau sa vb. cu ei. Indiferenta e cea mai buna in situatii de genul asta, crede-ma „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #12 2012-05-12 20:25:44
Re: Cum s-ar comporta o LADY in situatia urmatoare?Si Ultima oara a fost editat de my_aa (2012-05-12 20:30:51) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #13 2012-05-12 21:16:44
Re: Cum s-ar comporta o LADY in situatia urmatoare?Nu e vorba ca nu vreau sa-l iau pe iubitul meu,doar ca el uneori lucreaza,iar alteori imi zice sa merg cu colegii mei,ce sa faca el acolo?(vrea sa-mi arate ca are incredere in mine si ca nu-i frica de nimic)Aseara cand i-am zis ca-i trimit mesaj cu persoanele prezente a zis ca nu-l intereseaza,sa merg sa ma distrez linistita(nu asa ca-i scumpel? ) Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #14 2012-05-12 22:14:33
Re: Cum s-ar comporta o LADY in situatia urmatoare?Nu stiu cum a interpretat el, dar daca nu vb cu tine si te ignora fa si tu la fel. Cand incerci sa demonstrezi ceva cuiva, e pentru ca intr-un fel sau altul iti pasa si chestia asta se simte. Eu nu spun ca e rau sau bine, pana la urma asta e situatia. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #15 2012-05-12 22:30:53
Re: Cum s-ar comporta o LADY in situatia urmatoare?Din ce am citit eu foarte putin .... inteleg ca tu nu suporti sa il vezi pe ex-ul cu alta si mai ales sa vina si cu ea in acelasi loc cu tine ... eu zic ca problema e ca tu nu stii sa iti "omori" uneori sentimentele ... daca v`ati despartit acum gata fiecare isi vede de viata lui ... priveste`l ca un coleg si nu ca un fost iubit ... si incearca sa te intelegi cu toata lumea chiar si cu prietena fostului iubit ... eu asta am inteles ... daca am inteles gresit recitesc sau corecteaza`ma Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-05-12 22:44:02) Offline #16 2012-05-13 00:56:00
Re: Cum s-ar comporta o LADY in situatia urmatoare?AcidulaSs,nu vreau sa te jignesc,dar nu ne dam cu parerea inainte sa citim toate posturile. Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #17 2012-05-13 10:05:02
Re: Cum s-ar comporta o LADY in situatia urmatoare?Andreea, isotria se repeta. In urma cu ceva timp boceai pe cearceaf, acu' te framanti pe forum. Gandeste-te ca-n timp ce tu te macini atat (da, e evident, deja au mirosit vreo cativa useri), aia isi face linistita de cap cu fostu' si-si traieste tineretea. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #18 2012-05-13 11:17:54
Re: Cum s-ar comporta o LADY in situatia urmatoare?aaa bun atunci asteapta tu ca fostul tau prieten si actuala ei prietena sa vina sa iti ceara acceptul daca pot sa se sarute si daca pot sa se tina de mana de fata cu tine ... dupa cum ti`am spus invata sa treci peste ... poti tine o prietenie buna si cu fostul si cu prietena fostului asta doar daca vrei tu ... daca tu ii vezi ca potentiali "dusmani"(mai ales pe actuala lui) asta e problema fiecaruia ... eu pur si simplu imi dau cu parerea bafta. Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-05-13 11:18:43) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|