|
Nu esti logat.
Problema....#1 2012-05-11 19:50:12
problema....Salutare tuturor.De ceva vreme am niste dureri de burta urate,cu balonare cam in perioada ovulatorie numai ca asta e cam alandala ba la 10 zile ba mai tarziu iar menstruatia e precedata de o taraiala de vreo 3-5-7 zile,2 zile de sangerare mai serioasa si iara o taraiala de vreo cateva zile.am fost la dr.si mi-a recomandat anticonceptionale artizia si tot ma doare burta ,menstruatia s-a oprit dar sangerarea continua(mica ce-i drept).acuma nici anticonceptionalele nu le iau de mult dar ma asteptam sa se normalizeze lucrurile din prima de vreme ce toti doctorii la care am fost tot ii dau cu sindromul intermenstrual.daca cineva a trecut printr-o chestie asemanatoare sau are habar despre ac astea cand incep sa-si faca efectul(si nu la cel contraceptiv ma refer) sa-mi zica si mie.ms Offline #2 2012-05-11 20:19:38
Re: problema....Pai,nu iei 2-3 pastile si te astepti sa-ti treaca,in prima luna o sa te doara sanii,o sa fii nervoasa si restul dar pe la a doua sau a treia luna lucrurile se vor calma.Asteapta Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2012-05-12 08:51:54
Re: problema....pe mine ma intereseaza sa nu ma mai doara burta.restul efectelor secundare nu ma sperie...si nu prea cred ca e sindrom intermenstrual cum zic doctorii ptr ca pana acum durerile ar fi trebuit sa se opreasca daca era problema hormonala.doctoressa ce parere are? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|