|
Nu esti logat.
Modificari ciclu menstrual- va rog frumos sa ma ajutati!#1 2012-05-12 11:44:28
Modificari ciclu menstrual- va rog frumos sa ma ajutati!Buna ziua ! Ultima oara a fost editat de Melody (2012-05-12 13:30:27) Cocorosie! Offline #2 2012-05-13 11:45:51
Re: Modificari ciclu menstrual- va rog frumos sa ma ajutati!ovarele polichistice apar din cauza unor dereglari hormonale si fara tratament cauzeaza infertilitate si in timp simptomele devin din ce in ce mai suparatoare.nu trebuie sa astepti sa te duca cu targa la spital ca sa fie un motiv cert de ingrijorare.dute la doctor si incepe tratamentul pentru ca medicamentele oricum nu fac altceva decat sa amane cat se poate de mult scoaterea ovarelor.pana atunci insa (ani buni) e important cum te simti si desi poate acum nu-ti doresti un copil va veni o vreme cand vei dori.si asteptand motive de ingrijorare(sunt suficiente astea crede-ma)pierzi timp pretios,asa ca mai bine astepti o programare la doctor pentru ca oricum vei fi obligata de simptome la un moment dat sa iei tratament.hai fuga la doctor! Offline #3 2012-05-13 12:28:12
Re: Modificari ciclu menstrual- va rog frumos sa ma ajutati!si eu am ovare micropolichistice si medicul mi-a spus ca pana vreau sa am copii trebuie sa iau anticonceptionale...as vrea sa imi schimb medicul pentru ca nu prea sunt sigura de el Two souls don't find each other by simple accident Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|