|
Nu esti logat.
Menstra si dureri puternice!#1 2012-05-14 10:56:31
menstra si dureri puternice!Hey! Am o menstruatie neregulata si pt asta mi s-a recomandat Desorelle in urma analizelor. Penultima mea menstra a fost la sfarsitul lunii februarie si din acest motiv luna trecuta am inceput sa iau din nou anticonceptionale si mi-a venit asa cum ma asteptam, doar ca acum sunt la menstruatie de vreo 2 saptamani si am niste dureri groaznice. Am renuntat la pastilute acum 2 zile si tot mai vine, iar durerile ma "omoara". Ce sa fac? Stiu ca menstra mea e cu probleme, dar trebuie sa existe o solutie. Ce medicamente sa iau pt dureri si ca sa se opreasca odata? Offline #2 2012-05-14 11:12:16
Re: menstra si dureri puternice!trebuia sa termini folia daca tot ai inceput; acum logic ca sangerarea va continua, organismul crede ca e in "pauza" si ca trebuie sa fii la menstruatie. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2012-05-14 15:02:33
Re: menstra si dureri puternice!pai si cand i se va opri sangerarea? Offline #4 2012-05-14 19:14:07
Re: menstra si dureri puternice!cand organismul ei care oricum e dat peste cap va considera de cuviinta; daca (,) considera ca sangereaza prea mult, poate merge la doctor care ii va prescrie medicamente pt oprirea sangerarii. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2012-05-14 21:43:23
Re: menstra si dureri puternice!multumesc pt sfat! Offline Publicitateloading...
#6 2012-07-19 18:41:17
Re: menstra si dureri puternice!Buna ziua, Offline #7 2012-07-22 10:01:13
Re: menstra si dureri puternice!Buna si eu am menstra dureroasa i ziua in care imi vine de fapt e si singura zi si ma dor sanii,mijlocul si burta f rau...plus ca nu am cheaguri si nici rosu nu e ci doar maro...asta de cateva luni bune...am tot fost la dr si le-am spus mai ales ca vreau sa mai fac un bebe dar mi-au spus toti ca atata timp cat imi vine chiar si asa e k....pe naiba ok daca nu reusesc sa mai raman gravida...ma gandesc bine?adica are vreo influenta faptul asta ca nu mai e menstra normala cu sange?imi vin regulat cam la 30-32 zile...ce as putea sa fac?am fost la 3 ginecologi deja si toti acelasi rasp.imi vine e bine nu-mi dau nimic...pt asta In viata nu conteaza unde te afli,ci pe cine ai alaturi.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|