|
Nu esti logat.
Sangerare intre menstruatii#1 2012-05-15 17:34:40
sangerare intre menstruatiiBunaaaa!desi sunt genul care se documenteaza mult de pe net, nu sunt genul care sa posteze cand are o problema, dar acuma am una pe care nici nu stiu daca sa o numesc mica sau mare, si pentru ca inca nu am curajul necesar sa ma duc la ginecolog (si pentru ca inca mai sangerez) vreau sa va cer un sfat, o parere, orice. De vreo 3 luni incoace mi s-a dereglat mentruatia, prima oara 5 zile mai tarziu, apoi cu vreo 8 zile mai tarziu apoi cu o saptamana mai repede. Intre menstruatii (la mijlocul perioadei de cand mi-a venit, pana cand trebuia sa imi vina iara) au inceput sa apara mici firicele de sange in secretie. Nu am luat in seama pentru ca nu era deranjant si era foarte putin, am crezut k va trece. Apoi practic, cantitatea de sange a devenit mai mare (nu mai pot folosi protejslipuri pentru ca nu mai sunt de ajuns) si chiar am trecut la absorbante. E adevarat ca nu imi curge la fel de mult ca in perioada menstruatiei, dar nu este o cantitate neglijabila, cum am am zis, protejslipurile nu mai sunt suficiente. Nu stiu daca sa o numesc sangerare sau m-am pricopsit cu o a doua menstruatie pe luna. cand imi apare aceasta sangerare, in prima zi are o culoare maro, ca mai apoi, din a doua zi sa devina rosie. In aprilie am avut menstruatia pe data de 13 iar pe 29 am inceput sa sangerez din nou, cantitate destul de marisoara, crezand ca mi-a venit menstruatia din nou. Aaaa si ma tine cam cat menstruatie, 4-5 zile. In momentrul de fata sangerez din nou, dar nu stiu daca e menstruatia sau sangerarea buclucasa. Ultima oara a fost editat de andy1113 (2012-05-15 17:40:16) Offline #2 2012-05-15 18:25:07
Re: sangerare intre menstruatiiAndreea, trebuie sa mergi sa faci o echografie. posibil sa fie vreun chist ovarian sau altceva. Offline #3 2012-05-17 13:00:28
Re: sangerare intre menstruatiibineinteles ca trebuie sa mergi la medic!adik astepti sa treaca de la sine?bravoo....pot fi o gramada de chestii si e bine sa te lamuresti.probabil e o dereglare hormonala Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|