|
Nu esti logat.
Urgent - au trecut 24 de ore! am nevoie de pastila de urgenta sau nu?iPagini: 1
#1 2012-05-15 22:46:10Urgent - au trecut 24 de ore! am nevoie de pastila de urgenta sau nu?iSunt noua aici si am o mare problema. Folosesc de 7 luni anticonceptionale Yasmin , am intrat in a 8-a luna iar in prima saptamana din blister am uitat o pastila ( a 6-a pastila din blister), am luato a doua zi ( am luat amandoua deodata ). Mi s-a recomandat sa ma protejez suplimentar inca 7 zile deoarece am omis o pastila in prima saptamana a blisterului, dar am avut contact sexual neprotejat dupa 4 zile in loc de 7 si a trecut 24 h. Trebuie sa iau pastila de urgenta? Pot fi insarcinata? Va rog daca sunteti amabili un raspuns urgent sa imi acordati deoarece sunt foarte stresata, am Escapelle la intdemana si nu sunt sigura daca sa iau sau nu. Va multumesc. Offline #2 2012-05-16 08:23:27
Re: Urgent - au trecut 24 de ore! am nevoie de pastila de urgenta sau nu?inu ma pot opri sa nu comentez ca, ai fi avut toata viata inainte ca sa tot faci sex neprotejat si nu ai fi trecut prin stresul de acum. Asa ar fi cel mai sigur, daca nu vrei sarcina, sa iei pastila de urgenta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2012-05-16 15:27:05
Re: Urgent - au trecut 24 de ore! am nevoie de pastila de urgenta sau nu?iin caz ca uiti vreo pastila, indiferent de saptamana in care esti, trebuie protectie suplimentara pana inghiti 7 pastile consecutive. Offline #5 2012-05-16 17:47:54Re: Urgent - au trecut 24 de ore! am nevoie de pastila de urgenta sau nu?iMultumesc frumos , am reusit sa o contactez pana la urma si pe doctorita mea si a spus ca nu trebuie sa iau nici o pastila de urgenta deoarece folosesc de mult timp anticonceptionalele si nu prezint nici un risc de sarcina . A spus ca prospectul se adreseaza special in primele 3 luni a administrarii anticonceptionalelor... Orcum va multumesc frumos ! Offline Publicitateloading...
#6 2012-05-16 17:56:50
Re: Urgent - au trecut 24 de ore! am nevoie de pastila de urgenta sau nu?ieste medic de planning? Offline #8 2012-05-17 14:05:02Re: Urgent - au trecut 24 de ore! am nevoie de pastila de urgenta sau nu?isi in + "doctoressa" ar trebui sa aveti un vocabular mult mai politicos , ati folosit un ton ironic si nu e ok. Si inca ceva , nu mai scrieti prostii si nu mai bagati prostii fetelor in cap daca vi se cere o informatie sau un sfat ... am citit foarte multe articole in care numai s-a aberat total aiurea . Multa sanatate! Offline #9 2012-05-22 20:31:06
Re: Urgent - au trecut 24 de ore! am nevoie de pastila de urgenta sau nu?ibuna seara, Ultima oara a fost editat de Alec (2012-05-22 20:31:27) Offline #10 2012-05-22 20:40:02
Re: Urgent - au trecut 24 de ore! am nevoie de pastila de urgenta sau nu?idaca au trecut 7 zile dupa pastila uitata e ok, s-a reinstalat protectia, nu mai e nevoie sa te protejezi si in pauza Offline #11 2012-05-22 20:41:39
Re: Urgent - au trecut 24 de ore! am nevoie de pastila de urgenta sau nu?imultumesc furmos, Offline #12 2012-05-22 20:52:55
Re: Urgent - au trecut 24 de ore! am nevoie de pastila de urgenta sau nu?ida Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|