|
Nu esti logat.
Intarziere menstruatie-4#58 2012-06-07 13:25:12
Re: Intarziere menstruatiedupa ce nu mai iei anticonceptionale, corpul revine la vechile obiceiuri; deci daca aveai cicluri lungi si neregulate inainte de ac, asa vor fi si acum. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #59 2012-06-07 13:26:04
Re: Intarziere menstruatiedaca ai avut contacte sexuale protejate se exclude 100% posibilitatea unei sarcini. Offline #60 2012-06-07 15:34:34
Re: Intarziere menstruatienu mi-a fost ciclul regulat nici inainte de a lua ac, dar asa mult timp niciodata nu a trecut. chiar pentru reglare am primit ac si le-am luat mai mult de 3 ani. am avut cateva contacte neprotejate cu coitus intrerupt.ultimul cu o saptamana inainte sa fac testul. Offline #61 2012-06-08 16:50:59
Re: Intarziere menstruatieDeci sunt foarte stresata iz 2 luni:| si nik am terminat tratamentul de 5 zile si nik nici un semn nu știu ce ar putea fi ( iz supersperiata:|... Offline #62 2012-06-08 17:14:31
Re: Intarziere menstruatieesti in "grafic", mai ai 5 zile de asteptare; daca tot nu vine, du-te inapoi la doctor. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#63 2012-06-09 19:48:49
Re: Intarziere menstruatieMi-a venit:d multumesc pentru sfaturi:) mai am o singura ?ntrebare eu aveam dureri mari c?nd imi venea menstruatia acum nici nu am simțit si nu mă doare burta deloc oare e din cauza tratamentului? Offline #64 2012-06-10 10:04:47
Re: Intarziere menstruatiee posibil la urma urmei sunt hormoni; si anticonceptionalele au acelasi efect: reduc durerile menstruale. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #65 2012-06-10 17:25:37
Re: Intarziere menstruatieDar imi curg si cheagurii dar foarte mari:-s nu am mai pătit asa ceva ...sunt foarte ciudate:|... Offline #66 2012-06-10 17:31:20
Re: Intarziere menstruatiedin moment ce ti-a intarziat menstra, tesutul ala s-a necrozat acolo; e normal sa ai si cheaguri, sau sangele sa aiba o culoare mai inchisa decat de obicei. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #67 2012-06-12 10:31:52
Re: Intarziere menstruatieBuna fetelor. Sunt un pic stresata pe tema asta, mi-a intarziat si mie cateva zile. De obicei, menstra imi vine cam la 24-25 zile.. Imi venise in aprilie cam in 15-16, apoi in mai pe 12.. si ma tine vreo 4 zile. Contact sexual am rar (avand relatie la distanta)..am avut acum 3 sapt aproape, pe 30 mai.. dupa apr 1 luna in care nu am avut. A fost fara prezervativ DIN PACATE, nu a ejaculat in mine, a iesit chiar cu cateva sec inainte..dupa care am mers bineinteles la dus si m am spalat..apoi dim, dupa ce a urinat am avut iar contact..la fel, fara ejaculat inauntru. Dupa calculele mele nu eram in perioada ferita...si ar fi trebuit sa-mi vina luna asta cam in jur de 6... sa mi fac un test? Sau sa fie o dereglare cum am facut dupa o perioada relativ lunga..? Mentionez ca folosesc metoda asta de mult (de cand am renuntat la ac) si n-am avut surprize.. sunt prea stresata deja si nu mai am liniste.. Offline #68 2012-06-18 00:35:08
Re: Intarziere menstruatiedaca nu ejeaculeaza inauntru nu ai cum sa ramai...copii nu se fac asa doar cu privitu..iti trebuie ceva timp...daca nu exista ejaculare nu prea poti sa faci copii,e logic!am mai vazut multe fete care ziceau daca ma atinge cu degetu pot sa raman?nu exista asa ceva.sau cu lichidul preejaculator....trebuie sa fie o ejaculare cum trebuie! Offline #69 2012-06-26 14:27:14
Re: Intarziere menstruatiebuna ziua am 29 de ani si dintotdeauna cilclul lam avut neregulat,la ginecolog nu am fost decat in perioada sarcinii si cand am nascut...desi am fost foarte speriata de mica ca nu o sa pot face copii am ramas si eu f mirata cand sa intamplat,nu imi venea sa cred si a fost o bucurie imensa,fetita mea are acum 6 anisori si a fost un copil foarte sanatos...spun asta pt ca eu inaninte sa raman insarcinata imi venea ciclu la 3,4,chiar 6 luni,la varsta de 17 jum miam inceput viata sexuala si pana la 23 eu si prietenul meu nu neam protejat niciodata(deoarece eram sigura ca nu raman insarcinata din cauza acestor intarzieri).acum vreau sa va spun ca sunt 8 9 luni de cand nu am mai avut ciclu si nu stiu care ar fi cauza?va multumesc Offline #70 2012-06-26 15:14:52
Re: Intarziere menstruatiedu-te la un ginecolog si fa macar o ecografie daca nu si dozari hormonale; nu avem noi de unde sa stim ce e in neregula cu tine, n-avem puteri paranormale. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #71 2012-06-29 16:06:33
Re: Intarziere menstruatieBuna. In aprilie am intrerupt anticonceptionalele dupa 2 luni de luat, deoarece mi-au micsorat dimensiunea uterului. Si luna trecuta mi-a intarziat menstruatia 3 zile. Luna asta trebuia sa imi vina miercuri, dar vad ca tot intarzie. E deja a 3-a zi. Cat dureaza pana se regleaza menstruatia dupa intreruperea ac? Inainte de a le lua, imi venea menstruatia regulat (cateodata chiar si dupa o zi intarziere, dar nu intarzia mai mult de 1 zi). Multumesc! Ultima oara a fost editat de Anne86 (2012-06-29 16:21:26) Offline #72 2012-06-29 16:25:46
Re: Intarziere menstruatiepoate dura 2-3 luni pana cand se regleaza mentruatia Offline #73 2012-06-29 16:35:13
Re: Intarziere menstruatieGinecologul. Mi-a facut ecografie si s-a vazut cat am avut inainte de ac si cat dupa. Offline #74 2012-06-29 16:37:25
Re: Intarziere menstruatiebuna din nou... imi cer mii de scuze ca postez aici problema mea... dar incepand de dimineata a inceput sa ma manance in zona genitala... si acum m-am uitat cu o oglinda si am vazut in interiorul labiilor mici ,in jurul intrarii in vagin, ca pielea arata ca limba ( scuze de comapatie da nu stiu cum sa explic mai bine), parca are niste peri, e de fapt o iritaie sau o ciuperca???? Offline #75 2012-06-29 16:42:48
Re: Intarziere menstruatieS-ar putea sa ai o infectie. Mai bine te duci la un control . Offline #76 2012-06-29 16:45:25
Re: Intarziere menstruatienu din nou Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|