homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ganglionii limfatici

#1 2012-05-21 19:29:40

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

ganglionii limfatici

am cautat un subiect despre... si nu am gasit

aseara am simtit o durere (facand miscari) in zona inghinala si cand am pus mana sa pipai, am simtit o mica umflatura...cand am apasat mi-am dat seama ca e vorba de niste ganglioni inflamati.

de la ce i-as putea face cesafac? e cazul sa ma ingrijorez? n-am mai patit niciodata

#2 2012-05-21 19:39:21

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Re: ganglionii limfatici

http://forum.anticonceptionale.ro/t13639-ganglioni.html

uite aici s-a vorbit mult despre ganglioni, vio
si eu mi-am spus povestea
din punctul meu de vedere nu ai de ce sa te ingrijorezi, desi eu am facut ca toate alea cu ganglionii mei de la gat
pentru ca nu le-am gasit cauza..dar nu am vrut sa fac biopsie sau sa ii scot, cum vroiau toti medicii din ro
ca apoi sa aflu in afara ca daca ii scoateam riscam sa raman paralizata ca erau intr-un loc periculos (la gat)
si acum am unul umflat, iau tratament naturist si asta e
daca te ingrijoreaza si nu se retrage in cateva saptamani, poti sa mergi la medic pentru linistea ta

#3 2012-05-21 19:46:57

Violete.Purpurii
Diamond member

merci, ioana...am sa mai citesc acolo.

al meu m-a intrebat daca dau semne de raceala...sau infectie pe undeva. ce-i drept m-am iritat foarte tare spre sfarsitul labiilor dupa ce m-am epilat,am facut sex...si am simtit ceva in neregula acolo...dar ma dau cu o crema si vad ca de 2 zile nu ma mai deranjeaza...ma gandeam sa nu fie de la asta. citisem pe net un articol despre o fetita care facuse tot asa ganglioni in aceasta zona de la o iritatie ce i-a provocat multe bubite, dupa epilat...

eu simt o oarecare durere acolo daca ii necajesc sau fac miscari nasoale...dar ma gandesc ca se linistesc daca ii las in pace cesafac racita nu sunt. iar infectii in corp...nu stiu..doar daca e una ascuna...sapt trecuta am fost de mi-am luat rezultatele de la gineco si jos sunt in regula...

#4 2012-05-21 19:48:56

ioana_4
Diamond member

pai da, poate sa fie o infectie sau ce ai zis tu de la epilat
nu il mai pipai mereu, lasa-l in pace sa se retraga

#5 2012-05-21 19:51:04

Violete.Purpurii
Diamond member

cesafac bine

Publicitate

loading...

#6 2012-05-21 19:51:52

ioana_4
Diamond member

hai sa iti zic una buna
ieri cand m-a pipait si l-am pus si pe B sa faca era ditamai ganglionul la gat, azi de abia il mai simt

#7 2012-05-21 19:55:08

Violete.Purpurii
Diamond member

sper sa se retraga si la mine...am simtit 2 "buburuze" acolo si nu erau mai mari de jumatatea unei unghii normale...

#8 2012-05-21 20:09:07

taisia
New member
Inregistrat: 2009-05-07

Ma bag si eu in vorba ...... supa nu inteleg de ce atunci cand ceva nu este cum trebuie referitor la corpul nostru si la sanatatea noastra primul lucru care il fac oamenii  este sa intram pe forum???!!!.....aici sunt doar pareri, nimeni nu poate sa spuna ceva concret, fiecare organism este specific si se comporta specific chiar daca teoretic este aceeasi boala.
Medicii nostri sunt competenti chiar daca nu credeti si cred ca cel mai bine ar trebui intai se mergeti la ei, iar ganglionii nu vor da inapoi de la sine niciodata.
este doar o prere...........

#9 2012-05-21 20:12:42

ioana_4
Diamond member

taisia, impartim doar pareri, nu dam diagnostice
daca nu i se retrag o sa mearga la medic, daca se retrag ura si la gara
doar nu o sa dea fuga in noaptea asta la urgente, nu?
si eu cred ca medicii nostri nu prea sunt competenti, din pacate si asta nu o sa mi-o scoata nimeni din minte

#10 2012-05-21 20:16:23

Violete.Purpurii
Diamond member

taisia, sunt sigura ca doctorita mea nu-mi va spune mai mult decat am citit pana acum pe net si nu va face nimic in plus decat sa ma pipaie...si'mi va spune sa urmaresc "evolutia" lor...si doar in caz ca nu-mi va trece sau se vor mari ft tare ma va trimite mai departe pentru n analize pentru care dau milioane si tot nu voi afla ce am si de ce s-au umflat... de scos n-am de gand sa scot nimic, decat daca se apuca sa-mi iasa din pantaloni.

#11 2012-05-21 20:32:59

taisia
New member

nu am spus sa mearga la urgenta....iar parerea despre medici cred ca este un pic exagerata, nu contest ca sunt si incompetenti printre ei, dar asta este in orice domeniu.
si care este problema sa faci niste analize??? din analize vei afala ce ai dar cauza nu ai cum nu stie nimeni de ce apar atate bolii si mai ales legate de sange asa ca nu avem decat sa ne tratam si sa speram.
rotfl2  nici nu iti dai seama de ce esti in stare atunci cand esti pus intro situatie limita, faci orice.
Dar nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, eu voiam sa spun doar ca ar trebui sa consulti un medic indiferent cat de mica este problema, apoi cu parerea lor intrebi pe forum daca a mai trecut cineva prin asa sitatii si apoi hotararea iti apartine in totalitate, un proverb spune "de taoata lumea sa asculti dar din minti sa nu iti iesi"...baftaa si sanatate multa!

#12 2012-05-21 20:35:48

ioana_4
Diamond member

pai cum afli ce ai dar nu afli cauza?

eu am facut tot in afara de biopsie
si tot nu am aflat, o sa mi se umfle si o sa mi desumfle toata viata probabil fiind sanatoasa, asta e

#13 2012-05-21 20:40:48

taisia
New member

pai nu ai vazut destule bolii la care nu afli cauza??? daca nu ai alte manifestari si totusi se umfla periodic ganglioni asta nu inseamna ca organismul este bine.....
oricum eu va urez sa nu aveti nevoie de medic niciodata!

#14 2012-05-21 20:42:55

ioana_4
Diamond member

ah, am inteles acum, nu intelegeam la ce te referi
la mine eu stiu ce am, ganglionii cervicali reactioneaza la infectii, la raceli mai puternice, am exclus orice alta boala grava si asta e, imi accept organismul asa cum e
il mai tratez cu naturiste, cu gandire pozitiva si mergem inainte

#15 2012-05-21 20:48:36

taisia
New member

kram  nu pot decat sa te felicit si sa iti urez mult noroc in viata!

#16 2012-05-21 22:03:18

Violete.Purpurii
Diamond member

fac analize anuale...nu au trecut decat cateva luni de cand le-am facut. au iesit mai mult decat bune

#17 2012-05-22 13:27:34

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Violete.Purpurii a scris:

fac analize anuale...nu au trecut decat cateva luni de cand le-am facut. au iesit mai mult decat bune

te-ai cautat si de chlamydia?
daca nu, pentru buna regula, fa asta

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#18 2012-05-22 14:59:40

Violete.Purpurii
Diamond member

acum cava sap am mers la ginecolog pentru consultatia normala...am facut test de secretie si papanicolau. daca era ceva in neregula nu-mi gasea atunci?
iar la testul de sange trebuie cerut separat...sau iese la un test de sange normal ?

am gasit asta pe net: "Chlamydia Trachomatis - este cauza cea mai frecventa de infertilitate(masculina si feminina). E o bacterie ,gram negativa ,care la femei se localizeaza la nivelul colului uterin si face ca acesta sa se "inchida"."

iar mie la secretie mi-a iesit: "frecvente celule epiteliale libere si in placarde, rare polimorfonucleare integre, bacili Gram pozitiv izolati. "

Ultima oara a fost editat de Violete.Purpurii (2012-05-22 16:24:31)

#19 2012-05-22 17:13:52

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

chlamydia nu iese la analizele obisnuite, ori ceri un test pentru chlamydia din secretia vaginala, ori antigen chlamydia (igg si igm) din sange; se mai poate face si test PCR din urina
cel mai simplu cred ca e sa faci din secretie

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.