homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nodul la nivelul gatului

#1 2012-05-21 20:33:59

PoisonCherry
Membru
Inregistrat: 2012-05-21

Nodul la nivelul gatului

Nu este vorba de mine ... dar as vrea sa stiu cat mai multe.

Prietenul meu are un nodul la gat, deasupra marului lui Adam .. cam la 2 cm. Nu-l doare decat atunci cand apasa pe el ... si se misca doar atunci cand misca gatul. Ce ar putea fi? Ma poate ajuta cineva, va rog ?

#2 2012-05-21 22:16:23

dariuca
Membru
Inregistrat: 2012-05-18

Re: Nodul la nivelul gatului

am si eu de ceva timp un nodul la gat.al meu e situat undeva in zona cefei si cand am fost la doctor mi-a spus ca nu prea ar fi un motiv de ingrijorare deoarece a aparut peste noapte(efectiv m-am trezit cu el intr-o dimineata) si pe deasupra este mobil. mi-a mai zis ca daca trece in max 4 saptamani nu e nimic. si ca de cele mai multe ori acestia sunt un semn ca exista o infectie in organism. mie mi-a mai dat si un set de analize de facut dar cum mi-a disparut in scurt timp nu le-am mai facut. acum vad ca la cateva saptamani a reaparut fix in acelasi loc si o sa trebuiasca sa le fac totusi. sfatul meu e sa mearga la medicul de familie si sa nu neglijeze problema chiar daca probabil nu e nimic...sper ca am fost de ajutor cat de cat:*

#3 2012-05-22 12:09:18

PoisonCherry
Membru
Inregistrat: 2012-05-21

Multumesc ... doar ca ... acest nodul ... il are de ceva timp (cel putin 5 luni) ... doar ca nu si-a dat seama ce e ...

#4 2012-05-22 13:24:57

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

PoisonCherry a scris:

Multumesc ... doar ca ... acest nodul ... il are de ceva timp (cel putin 5 luni) ... doar ca nu si-a dat seama ce e ...

sa mearga la medic pentru diagnostic.
si intre timp sa nu mai apese pe el

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.