homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce influenta poata avea o operatie inainte de conceptie?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Ce influenta poata avea o operatie inainte de conceptie?

#1 2012-05-22 14:15:38

Maria Luciana
New member
Inregistrat: 2011-08-31

Ce influenta poata avea o operatie inainte de conceptie?

Buna ziua,

Am si eu o nelamurire ... am fost operata de mastita periductala in data de 3 mai si in data de 12 mai am avut contact cu iubitul meu si a lasat in mine ... Ultimul ciclu a fost in data de 26 aprilie ... din cate imi dau seama eram in perioada fertila la momentul actului . Urmatorul ciclu ar trebui sa apara in jurul datei de 24-26 ... As vrea sa stiu daca in cazul in care as fi insarcinata, faptul ca am avut acea operatie poate avea ceva influente asupra copilului ... pentru ca imi dau seama ca posibilitatea de a ramane insarcinata este destul de mare.

Va multumesc frumos!

#2 2012-05-22 20:47:32

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Ce influenta poata avea o operatie inainte de conceptie?

asupra copilului nu are ce influente sa fie. nu stiu exact in ce consta operatia respectiva dar modificarile din timpul sarcinii si alaptarii care au loc la nivelul sanilor s-ar putea sa-ti creeze tie ceva neplaceri. dar stai sa vezi intai daca este sarcina si abia apoi merita sa discuti cu medicul ca sa stii la ce sa te astepti.

#3 2012-05-23 00:12:39

Maria Luciana
New member
Inregistrat: 2011-08-31

ok multumesc ... astept sa vad ... oricum in urma operatie nu voi mai putea alapta ... dar nu am avut ce face a trebuit sa fac operatia, in 2009 la sanul stang si acum la dreptul sad

#4 2012-05-23 00:36:58

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

imi pare rau de problemele medicale pe care le-ai avut sad

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Ce influenta poata avea o operatie inainte de conceptie?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.