|
Nu esti logat.
Ce influenta poata avea o operatie inainte de conceptie?#1 2012-05-22 14:15:38
Ce influenta poata avea o operatie inainte de conceptie?Buna ziua, Offline #2 2012-05-22 20:47:32
Re: Ce influenta poata avea o operatie inainte de conceptie?asupra copilului nu are ce influente sa fie. nu stiu exact in ce consta operatia respectiva dar modificarile din timpul sarcinii si alaptarii care au loc la nivelul sanilor s-ar putea sa-ti creeze tie ceva neplaceri. dar stai sa vezi intai daca este sarcina si abia apoi merita sa discuti cu medicul ca sa stii la ce sa te astepti. Offline #3 2012-05-23 00:12:39
Re: Ce influenta poata avea o operatie inainte de conceptie?ok multumesc ... astept sa vad ... oricum in urma operatie nu voi mai putea alapta ... dar nu am avut ce face a trebuit sa fac operatia, in 2009 la sanul stang si acum la dreptul Offline #4 2012-05-23 00:36:58
Re: Ce influenta poata avea o operatie inainte de conceptie?imi pare rau de problemele medicale pe care le-ai avut Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|