homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ipohondra!

#1 2012-05-22 21:18:28

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Ipohondra!

Buna fetelor.
Nu stiu cum sa zic,poate o sa par foarte absurda.
Mie frica de orice,chiar si de o intepatura de tantar.Ma vad mereu pe patul de moarte.Nu am avut traume,nimic altceva,inafara de faptul cand eram mica am fost pe moarte,am avut apa la plamani descoperita tarziu si nu reuseau doctorii sa mi-o scoata,iesea sange.In fine.
Poate si faptul ca sunt mai bolnavicioasa.Am probleme cu ovarele(micropolichistice),am o rana mica pe colul uterin,am coccigidina(la coloana).
Acum am racit,probabil de la o inghetata sau de la vremea de afara,ce credeti,sunt speriata de moarte sa nu fi fost muscata de capusa.Iar ma vad moarta.
Cand am descoperit rana pe col am zis ca dau in cancer si urmeaza imediat sa mor,cand am vazut ovare micropolichistice am zis ca niciodata nu voi mai avea copii,de coloana,m-am panicat,am crezut ca am cancer ca simteam ca pocneste,sau ca am hernie de disc.NUMAI LA CANCER SI LA MOARTE MA GANDESC.
Ar trebui sa merg sa vorbesc cu un psiholog?Recunosc,sufar de ipohondrie.

Two souls don't find each other by simple accident

#2 2012-05-22 21:22:59

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: Ipohondra!

Incearca sa iti gasesti singura un echilibru.
Poate pesimismul asta uneori iti e de folos. Poate te ajuta sa fii mai responsabila, mai atenta la semne si simptome, dar incearca sa fi totodata constienta de exagerarile pe care le face mintea ta uneori, involuntar...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#3 2012-05-22 21:27:21

Johanne
Platinum member

Asta este,sunt foarte constienta de faptul ca nu e chiar sfarsitul lumii pentru mine si ca am niste boli pe care poate alte milioane de femei sau oameni le au.Dar eu nu inteleg de ce ma cred asa de pesimista.

#4 2012-05-22 21:31:07

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Johanne, crede-ma ca eu te inteleg perfect...
eu cand eram mica am fost intepata de capusa in cap, pe vremea aia nu se prea stia de Lyme... crede-ma ca acum de cativa ani de cand e atat de mediatizata boala numai la asta ma gandesc, sunt nopti cand visez ca innebunesc sau paralizez, de asemenea am o alunita mare pe spate si imi e foarte frica sa mi-o scot, sunt nopti cand visez ca imi sangereaza sau si cand fac dus si ma spal pe spate, tremur toata cand imi aduc mana in fata gandindu-ma ca daca imi sangereaza si sunt plina de sange...
Sunt constienta ca ceea ce am eu e nimic in comparatie cu bolile, suferintele altora

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#5 2012-05-22 21:34:34

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

nu cred ca exista un leac pentru ipohondrie. doar lupta (daca vrei s-o duci) cu psihicul tau. mama unei prietene este atat de ipohondra incat toate bolile de care au suferit parintii si rudele ei si le insuseste.  si-si face analize lunar, merge la baie din ora in ora sa urineze de frica sa nu faca cancer vezical si lista continua.
solutia la problema ta se numeste CONTROL.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

Publicitate

loading...

#6 2012-05-22 21:37:43

Johanne
Platinum member

alyush a scris:

Johanne, crede-ma ca eu te inteleg perfect...
eu cand eram mica am fost intepata de capusa in cap, pe vremea aia nu se prea stia de Lyme... crede-ma ca acum de cativa ani de cand e atat de mediatizata boala numai la asta ma gandesc, sunt nopti cand visez ca innebunesc sau paralizez, de asemenea am o alunita mare pe spate si imi e foarte frica sa mi-o scot, sunt nopti cand visez ca imi sangereaza sau si cand fac dus si ma spal pe spate, tremur toata cand imi aduc mana in fata gandindu-ma ca daca imi sangereaza si sunt plina de sange...
Sunt constienta ca ceea ce am eu e nimic in comparatie cu bolile, suferintele altora

Exact,sunt oameni grav bolnavi,cu nevoie de transplant de maduva,cu chimioterapie si cu n si n de alte boli crunte si eu ma plang.
Mai ales si cu acea rana pe col grater pe care nu as vrea sa o cauterizez,mie frica sa nu mai pot avea copii,faza e ca rana e proaspata si micuta si am facut tratamente cu cervugid si spalaturi vaginale la recomandarea medicului.
Ma imaginez deja in prag de cancer,de amputare a colului,de toate prostiile.

#7 2012-05-22 23:10:17

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Johanne, Doamne fereste !
daca spui ca e mica nu are cum sa te afecteza in halul asta, daca era intr-o stare avansata si nu o tratai atunci puteai vorbi de cancer...
Trebuie sa ne calmam cumva.

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#8 2012-05-23 09:28:51

Johanne
Platinum member

Da,pai doctorita mea a spus ca e mica si nu e caz de cauterizare si cand am fost a doua oara a spus ca s-a mai retras

#9 2012-05-24 19:33:55

Johanne
Platinum member

E PERFECT:((((,total perfect,cine oare ma pune sa caut pe net despre cancer pe col?CINE?
Nici nu mai pot sa dorm,rana aia ma scoate din sarite.O am deja de un an de zile si ma scoate din sarite.
Papanicolaul mi-a iesit perfect,asa mi-a spus doctorita,perfect,eu ce sa cred?
Cauterizare,asta imi vajaie in cap,nu pot inca acum sa o fac,nu am cum,m-a mancat in fund sa fac sex acuma suport,daca afla ai mei ma sufoca,am 17 ani jumate.
Ce as putea sa fac.CANCER,CANCER,asta am in cap:(((

#10 2012-05-24 19:47:30

Johanne
Platinum member

Cu absolut nimic,doar ca nu stiu cat mai pot sta cu rana asta?Cat timp mai am pana sa se transforme in cancer grater( ,DOAMNE,cancer grater( ,am 17 ani grater(

#11 2012-05-24 19:47:54

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Ar fi bine daca ai apela la un psiholog/ psihiatrul. Nu mai lasa sa treaca timpul, problema asta nu o sa treaca de la sine, ba din contra, se poate inrautati.

#12 2012-05-24 19:48:40

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Stai draga mea linistita. Cum poti sa te gandesti la cancer la 17 ani?  Si daca doamne fereste s-ar intampla (desi nu ar avea cum, ti-a confirmat si doctorita treaba asta) crezi ca agitatia asta si framantarile ar schimba cu ceva situatia?
Mergi periodic la controale, din cate spui, deci nu ai de ce sa iti faci griji.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#13 2012-05-24 19:49:13

Johanne
Platinum member

Multumesc Summer.Stiu ca nu e bine ce gandesc,ce fac.Dar ma sperie numai cuvantul cancer si ma sperie mai tare si faptul ca l-as putea avea...

#14 2012-05-24 19:49:31

eva_an
Full member
Inregistrat: 2012-01-08

si eu eram la fel
mai ales ca lucrez in domeniu
in facultate cum auzeau de cate o boala,,,,credeam k o am si eu gata...lollolsmile
acum am lasat-o mai moale,pt ca tot stress-ul asta nu a facut decat sa ma afecteze....

You came to see the mobscene
I know it isn't your scene
It's better than a sex scene and it's
So fucking obscene, obscene, yeah

#15 2012-05-24 19:50:55

Johanne
Platinum member

Incerc sa ma calmez,sa nu ma mai gandesc la asa ceva,dar am aflat ca singura solutie este cauterizarea,care poate duce la sterilitate,ceea ce e si mai crunt,vreau sa am copii in viitor.

#16 2012-05-24 20:18:35

eva_an
Full member
Inregistrat: 2012-01-08

Johanne12 a scris:

Incerc sa ma calmez,sa nu ma mai gandesc la asa ceva,dar am aflat ca singura solutie este cauterizarea,care poate duce la sterilitate,ceea ce e si mai crunt,vreau sa am copii in viitor.

Nu mai dramatiza,mai bine nu iti mai plange de mila si rezolva-ti problema.Asa o sa iti iei o piatra de pe inima

You came to see the mobscene
I know it isn't your scene
It's better than a sex scene and it's
So fucking obscene, obscene, yeah

#17 2012-05-24 20:20:33

Johanne
Platinum member

Eva_an,nu pot sa imi rezolv problema,nu dispun financiar si parintilor dupa cum am mai zis nu am cum sa le spun.
Cata,nu stiu,am impresia ca daca ma plang ma descarc intr-un fel de stresul acesta,felul meu de a ma calma.

#18 2012-05-24 20:37:20

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

cauterizarea NU duce la sterilitate. nu incurca nici macar nasterea pe cale vaginala.
calmeaza-te si ia-o usor. este suficient sa urmezi indicatiile medicului. iar daca Pap-ul este ok, toate framantarile tale sunt inutile. faci Pap mai des (la 6 luni) si-ti vezi linistita de viata.

#19 2012-05-24 20:41:23

Johanne
Platinum member

Multumesc gargarita,chiar ma stradui sa ma linistesc si sa imi dau seama ca "dracul nu e asa de negru cum pare".
Chiar iti multumesc si sper sa ma linistesc,rana pe col nu e musai sa duca la cancer nu?Adica citeam pe unele forum-uri femei care au stat ani de zile cu rana pana au cauterizat-o.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.