homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce ati gatit astazi?

#1 2012-05-23 15:55:53

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

Ce ati gatit astazi?

Am deschis topicul asta pt ca sincer,chiar nu stiu ce sa mai gatesc...si as vrea sa ne ajutam cumva,practic sa ne dam idei,eventual si retete si poze:X

Puteti sa scrieti si de banalii cartofi prajiti,dar daca de ex v-au placut cum au iesit,cum anume i-ati facut,daca aveti voi secretul vostru.
Ieri am facut pilaf cu pulpe de puidoar ca mi-a zis mama un secret suuuper pt ca mi-a iesit cel mai gustos pilaf.
Am fiert prima data pulpele,dupa care intr-o cratita am calit putin ceapa cu morcovul,dupa care intr-o alta oala am pus 200 g de orez si 4 cani de apa de unde au fiert pulpele dupa care am adaugat si legumele ca sa fiarba o data cu orezul.

Imi place f.mult pt ca i-a lasat o aroma deosebita,iar partea aceea mai zemoasa a orezului e delicioasa...te lingi pe degete:D

Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2012-05-23 15:57:05)

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.