homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstra de doua zile

#1 2012-05-23 21:46:49

Maria Carmina
Membru
Inregistrat: 2012-05-23

Menstra de doua zile

Buna seara!
Am o intrebare.. Iau anticonceptionale Yasmine si menstra incepe lunea dimineata sau duminica seara, iar aceastat ine intr 4 si 6 zile, dar acum s-a intamplat sa vina martea, luni toata ziua m-au durut ovarele si rinichii. Trec printr-o perioada de stres, am avut multe multe partiale si acum urmeaza multe examene grele. Credeti ca am de ce sa ma ingrijorez daca mi-a tinut menstra de data asta doua zile si am avut un sange destul de inchis la culoare si nu a venit intr-o cantitate mare. Sunt speriata, va rog, explicati-mi ce se intampla!
Va multumesc!

#2 2012-05-23 22:02:05

Maria Carmina
Membru
Inregistrat: 2012-05-23

Re: Menstra de doua zile

Imi pare rau pentru greselile din mesajul anterior, insa sunt foarte speriata si nu sunt foarte atenta la tastatura...

#3 2012-05-24 09:50:23

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

menstra se modifica dpdv cantitativ si calitativ in timpul administrarii de AC; daca le-ai luat corect (la aprox. aceeasi ora, fara grapefruit, fara antibiotice, fara antidepresive, nu ai avut scaun apos sau ai vomitat in primele 4 ore de la administrare, nu ai avut mai mult de 4 scaune apoase intre 2 pastile) nu ai de ce sa te ingrijorezi.

data viitoare te rog sa postezi la un topic deja existent, exista topicuri dedicate yasmin, sau anticonceptionalelor in general, precum si menstruatiilor ciudate.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#4 2012-05-24 12:11:12

terka
Membru
Inregistrat: 2012-05-24

as avea o intrebare...am luat postinor 2 acum 5 zile dar inca nu mi-a venit menstruatia..ar trebui sa-mi fac griji?

#5 2012-05-24 12:26:40

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

nu, postinorul cauzeaza dereglari, deci daca l-ai luat corect, nu prea ai de ce sa-ti faci griji smile fa un test la 3 saptamani de la contact ca sa te linistesti.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.